- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #143.901
Tamam balışımmm haftaya yazariz dediğin gibicanimmm bu hafta bizimleydi ve bildirim yapti diye ben haftaya cuma ayrildi yazarz die dusundum yanlismi yaptimmmm
Menün çok güzel canım. Jillian zorladimi seni de.Bugünkü menüm
Sabah:armutlu çilekli chialı yulaf lapası
Ara:kuru üzüm
Öğle:barbunya,yoğurt,1 dlm tb ekmeği
Ara:erik,8 fındık
Akşam: z.lı enginar,domates çorbası,semizotu salatası
2 dlm muz,1 kare bitter
Jillian level 1 yaptım bugün
İpi elden birakmamak lazim marlincimyaa bende bugün çok zorlandim ama iyi atlattim sayilirKizlar bugün iyice coştum.hiç menü yazmıyim. Hem regl , hem moral bozukluğu mahvetti beni
Ayy çok güzel menünnn kuzummm afiyet olsun bebişe boll süt olsunBugünkü menüm
2 dlm muz,1 kare bitter
Bende de bir iştah var hiç sorma. Gidip gelip birşey yemek istiyorum .doyma hissim kayboldu bugünİpi elden birakmamak lazim marlincimyaa bende bugün çok zorlandim ama iyi atlattim sayiliro 3 kiloyu hemen vermeliyim ama iştahım fenaaa zor tutuyorum kendimi
Yok Can'ım ben daha önce 3. Level i de yapmıştım.vücudum alışık.çok kolay geldi hatta level1 keşke 2 yi yapsaydım dedim.ömrüm sürekli spor yapmakla geçti.sadece diyetle kilo veremiyorum ben öyle alıştı bünyemMenün çok güzel canım. Jillian zorladimi seni de.
teşekkür ederim canım.yok zorlamadı kolay geldi hatta.bedenim alışık zor sporlaraAyy çok güzel menünnn kuzummm afiyet olsun bebişe boll süt olsunjillian nasil gecti
65 kiloymcanim adaylar listesine ekliyorum senide bikdir lutfen kilonu olur mu..
canim listeye alalimmm senideeeee ne yiyosun merak ediorummmmİpi elden birakmamak lazim marlincimyaa bende bugün çok zorlandim ama iyi atlattim sayiliro 3 kiloyu hemen vermeliyim ama iştahım fenaaa zor tutuyorum kendimi
canim afiyet olsun doner yagli gelio bana onunyerine disardaysan eger tavuk sis veya uzgara tercih edebilirisin..makarna sade yenicekse aksam yerine oglen olmasi daha makbul canim tavsiyeciklerim bukederrrrrrBayanlarrrr nasilsinizz bugunki menum sole
Sabah 1 kk beyaz peynir 1 dilim ekmek 2 yaprk marul
Oglen 2 yk kadr doner ve ayran sekersiz turk kahvesi
Ara 1kk beyaz peynir 1 dilim ekmek
Aksam 3-4 yk kadar kepekli makarna ve 3-4 yk kadar yogurt ve sonrada sekersiz cay
canim bende medisanayi duymustum hatta miyavcim tavsiye etmisti biyle parke rengi gimi seninkide yag su felan olcuyor ya off bende istirumm ama biraz pahali geldi bana ne biliiimmm offfAz önce Medisana aldım iyi bir marka.alman markası. Çok hassas.anne Bebek tartısı
canimmmm sorma yaa son 5 kilo zor gidiyor dedikleri bu olsa gerekk sen zaten zayifsin ama benim 57 olmam gerekiooo offff küsüratinada raziyimmmmmm ama daha 60 olamamdm saka gibi 1.5 ayfir boyle resmen ama cok asılmadm tabiii bu hafta gondermeyi duaunuyorum canim o yuzden haftasonu gozumu doyurucam bende yoruldum artikk galiba yemk yapio yemek istiorum evdeki butun duzenim bozulduKizMoonlii ikimizde 100 gr vermişiz.
Valla şu 3 _4 kilo yapisti resmen. Vermem gereken alt tarafı 3 buçuk kilo ben kaç haftadır yerimde sayıyorum.artık bende mezun olmak istiyorum yaaa
bugun bnmde tatli krizim tuttu hic boyle olmazdimBugünkü menüm
2 dlm muz,1 kare bitter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?