- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #143.921
Ayy hatirlamazmiyiz cnm seni sordum gecen nasilsin nolduSelam kızlar..
Beni hatırladınız mı? Bazı sorunlardan dolayı ayrılmak zorunda kalmıştım..şimdi tekrar beni aranıza almanızı rica etsem
Keşke hiç gitmeseydim diyorum fena kilo aldım..84 kilo oldum..ne güzel 78 leri görmüştüm..aday listeden de başlayabilirim..ne dersiniz
Ayy ne var onda kizz ben hep oyle koca bir gogsu yerim :) hic kg aldiedigini hatrlamiyorm oyle verdik bu kglari bazen cok gelio bazn tamya kizlar koca bi tavuk gogsu yidimm normalmi sizceeeeee yaa bi insan yiyebikirmi
Biseycik olmaz sen toparlarsn cnmm biliyormm benHee kiizzbugünden başladim dikkat etmeye
yeni alabildim cnmmm eve geciyorummm napiyosn baby@ParteMoralll partiissss
Kiz ben listeye gelemiyom dahacanim listeye alalimmm senideeeee ne yiyosun merak ediorummmm
Anamlardayim eyleniyom bacılarımlannAyy ne var onda kizz ben hep oyle koca bir gogsu yerim :) hic kg aldiedigini hatrlamiyorm oyle verdik bu kglari bazen cok gelio bazn tam
Biseycik olmaz sen toparlarsn cnmm biliyormm ben
yeni alabildim cnmmm eve geciyorummm napiyosn baby
Canım benimAyy hatirlamazmiyiz cnm seni sordum gecen nasilsin noldu
Ayyy canimmmmm hosgeldinnnSelam kızlar..
Beni hatırladınız mı? Bazı sorunlardan dolayı ayrılmak zorunda kalmıştım..şimdi tekrar beni aranıza almanızı rica etsem
Keşke hiç gitmeseydim diyorum fena kilo aldım..84 kilo oldum..ne güzel 78 leri görmüştüm..aday listeden de başlayabilirim..ne dersiniz
Bende mooncuğumun yardimcisiyim@moon8187 kaptan olmuşsun tebrik ederim..@SekerPancarı sen de çok destek olmuştun bana..92.5 kilodan düşmüştüm ne güzel. O günlere dönmek istemiyorum birdaha..
Hoşbuldum canım..çok sevindim yeniden kabul ettiğiniz için...hemen başlıyorum canım..yarın menü bildirimi yaparım..Ayyy canimmmmm hosgeldinnnYok kuzum adaylardan başlamana gerek yok ama o aldiğin kilolari vermen lazim listeye girmek için tekrar yani direk başlaaaaaa
Hoşbuldum canım..çok sevindim yeniden kabul ettiğiniz için...hemen başlıyorum canım..yarın menü bildirimi yaparım..
Hayırlı olsun..Bende mooncuğumun yardimcisiyimmerak etme canim tekrar inersin ama keşke almasaydin
Neyse canimm unutt bütün yediklerinii yeni gelen çabuk giderHayırlı olsun..
Ahh keşke..millet sıkıntıdan yemek yiyemez ben ne yesem diye düşünüyorum..
Eglendim ben bol bol yorucu birgundu eve gidiyorm hala arabadayimAnamlardayim eyleniyom bacılarımlannsen neler yaptin partisim
haklisin cnm toparlarsin merak etmeeeCanım benim
Kayınvalidem yanımda kaldı bir süre hastaydı..onun bakımı çocuklar derken çok yoruldum buraya gelemem diye ayrılmıştım..sizleri ara ara takip ettim ama..
Eglendim ben bol bol yorucu birgundu eve gidiyorm hala arabadayim
haklisin cnm toparlarsin merak etmeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?