Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam kızlar Menüm
Sabah 2 yumurtayla peynirli omlet salata
Rezene çayı
Öğle 2 tane bisküvi
Ara 1 dilim pizza ayran
Akşam 6 çilek 1 kase yoğurt az çerez
Dışardaydım yemek yicek fırsatım olmadı kötü menü oldu biliyorum Üzgünüm
Su 2 olmuştur
Spor bütün gün hiç oturmadım spor yerine geçermi bilemicim

Bu arada 5. Olmuşuz kilo veren azmeden bütün arkadaşlarımı tekrar tebrik ederim.
Hanımlar ben yatıyorum çok yorucu bi gündü yarında erken kalkcam şehir dışına çıkıyorum pek giremeyebilirim iyi geceler

Selam kızlar..
Beni hatırladınız mı? Bazı sorunlardan dolayı ayrılmak zorunda kalmıştım..şimdi tekrar beni aranıza almanızı rica etsem
Keşke hiç gitmeseydim diyorum fena kilo aldım..84 kilo oldum..ne güzel 78 leri görmüştüm..aday listeden de başlayabilirim..ne dersiniz

Ayy hatirlamazmiyiz cnm seni sordum gecen nasilsin noldu

ya kizlar koca bi tavuk gogsu yidimm normalmi sizceeeeee yaa bi insan yiyebikirmi
Ayy ne var onda kizz ben hep oyle koca bir gogsu yerim :) hic kg aldiedigini hatrlamiyorm oyle verdik bu kglari bazen cok gelio bazn tam
Hee kiizz bugünden başladim dikkat etmeye
Biseycik olmaz sen toparlarsn cnmm biliyormm ben
yeni alabildim cnmmm eve geciyorummm napiyosn baby

Ayy ne var onda kizz ben hep oyle koca bir gogsu yerim :) hic kg aldiedigini hatrlamiyorm oyle verdik bu kglari bazen cok gelio bazn tam

Biseycik olmaz sen toparlarsn cnmm biliyormm ben
yeni alabildim cnmmm eve geciyorummm napiyosn baby
Anamlardayim eyleniyom bacılarımlannsen neler yaptin partisim

Ayyy canimmmmm hosgeldinnn Yok kuzum adaylardan başlamana gerek yok ama o aldiğin kilolari vermen lazim listeye girmek için tekrar yani direk başlaaaaaa

@moon8187 kaptan olmuşsun tebrik ederim..@SekerPancarı sen de çok destek olmuştun bana..92.5 kilodan düşmüştüm ne güzel. O günlere dönmek istemiyorum birdaha..
Bende mooncuğumun yardimcisiyim merak etme canim tekrar inersin ama keşke almasaydin

Anamlardayim eyleniyom bacılarımlannsen neler yaptin partisim
Eglendim ben bol bol yorucu birgundu eve gidiyorm hala arabadayim
Canım benim
Kayınvalidem yanımda kaldı bir süre hastaydı..onun bakımı çocuklar derken çok yoruldum buraya gelemem diye ayrılmıştım..sizleri ara ara takip ettim ama..
haklisin cnm toparlarsin merak etmeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…