- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #143.941
Ben senden önce açtım kiii ìiiSayfayi ben kapadim ben aciyorum
Gunaydin
Ben senden önce açtım kiii ìii
Ah ne iyi olurdu ama yoldayım.bir kahve buyrun
Kolay gelsin canım bugün bende öyleyimGünaydin kizlar bol koşuşturmacali bir gün beni bekler
sarraf canm hatirlamazmiyim hosegldinnnnnnnnnnSelam kızlar..
Beni hatırladınız mı? Bazı sorunlardan dolayı ayrılmak zorunda kalmıştım..şimdi tekrar beni aranıza almanızı rica etsem
Keşke hiç gitmeseydim diyorum fena kilo aldım..84 kilo oldum..ne güzel 78 leri görmüştüm..aday listeden de başlayabilirim..ne dersiniz
gildimmm hadi icekkkkkbir kahve buyrun
heleee bennnn bu kilolari hep evde sıkıntidan yiyerek aldimmmHayırlı olsun..
Ahh keşke..millet sıkıntıdan yemek yiyemez ben ne yesem diye düşünüyorum..
canimmmm p.teside kilo bildirimi yapioruz ona gore hakim ol kendineee tamm mi sekerimmmmKızlar bugünü simit le açtım artık hayırlısı bügün bana neler getirecek korkuyorum Allahım beni koru
Hoşbuldum canım..gayret edip listeye girmem lazım yoksa salıyorum kendimi..daha ayrılmak yok sözzz...sarraf canim
sarraf canm hatirlamazmiyim hosegldinnnnnnnnnn
Evet sekerpancari bana devretti ama hep yaninda sagolsun ballışkomm benimmmcanim selininde dedigi gibi ayrildigin kilona donup listeye girebilirsin canim ha gayrett 6 kilo almışsn sanirim iste soyluorum burdan gidince biseyler oluo omur boyuda burda olucak degiliz ama dikkat etmeliyiz en kisa zamanda gonderirisin inşALLAH canm fazlaliklari guveniorum sanaaa canimmn en kotu 1 aya listedesin gorelim menuleri tatlimmmm
Hiç acımayın bana kızın eleştirin vallahi..yeterki şu kilolardan kurtulayımsarraf cnm sen burdaki kilona donene kadar hergun menulerin herseyini yaz kacamagina kadarr biz sana kizalim elestirelimm bir farki olmucakkkk daha cok hirs yaparsin liste icn hadi cnm guveniyorum sana
Tamam cnm bidaha birakma demekki sana yaramiyor ayrilmak :)Hiç acımayın bana kızın eleştirin vallahi..yeterki şu kilolardan kurtulayım
buyurr tatlimmmmmmm
buyurr tatlimmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?