- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #143.961
Şekeğsiz ve az sütlü nescafe alirim mennnbir kahve buyrun
Şekeğsiz ve az sütlü nescafe alirim mennn
Ay ben yeni kalktim annemlerde olmak bu kadar güzel bişey isteben ictim gec kaldin
Kizlar hepinize günaydın
Hayırlı hafta sonları
Kızımla biz erkenciyiz, diğerleri mışıl mışıl uyuyor
Sayfayi ben kapadim ben aciyorum
Gunaydin
Günaydin kizlar bol koşuşturmacali bir gün beni bekler
GünaydinlaaaaaGünaydinnnnnn kizlarrrrrrrrrr ayyyyy sabah kahvesi icebikseydik keske hepberaber dimiiiii
Yaa ne muhabbet olurdu ama dimiGünaydinnnnnn kizlarrrrrrrrrr ayyyyy sabah kahvesi icebikseydik keske hepberaber dimiiiii
Yaaa tamam dikkat etcem canım cıss yemicem ama yemek ne yicem bilmiyorum orda artık ortama ayak uydurmak zorundayımcanimmmm p.teside kilo bildirimi yapioruz ona gore hakim ol kendineee tamm mi sekerimmmm
Çok şanslısın ben hiç bunu yaşayamadımAy ben yeni kalktim annemlerde olmak bu kadar güzel bişey istekizim oynuyo anneannesiyle ben uyyom
Beni unutmuşGünaydinlaaaaa
Ayy çok iyi oluyor canim yaaa kizim 7 de kalkiyo normalde o yüzden ilaç gibi geliyoÇok şanslısın ben hiç bunu yaşayamadım
Senin günaydın msjini göremedimm kiiiiBeni unutmuş
Annem hem başka şehirde hem de oldu mu az kaldığından ben de ayak taAyy çok iyi oluyor canim yaaa kizim 7 de kalkiyo normalde o yüzden ilaç gibi geliyo
Bende ondan bahsediyorum görmemişsin çıtırım gerçi o sıralarda sen kaçıncı rüyayı görüyodun bilemedim yani. ben yollarda ahhh ahhhSenin günaydın msjini göremedimm kiiiigunaydin balışımmmm
Hayırlı yolculuklar kuzummmmmmBende ondan bahsediyorum görmemişsin çıtırım gerçi o sıralarda sen kaçıncı rüyayı görüyodun bilemedim yani. ben yollarda ahhh ahhh
Teşekkür ederim canımmHayırlı yolculuklar kuzummmmmm
Hahahaha evet yaaaa nasil ilac gibi geliyoo aynen banadaAy ben yeni kalktim annemlerde olmak bu kadar güzel bişey istekizim oynuyo anneannesiyle ben uyyom
Ben yeni aldım ama yağ su ölçmüyor istemedim çünkü doğru ölçebileceğine inanmıyorum.ben Carrefour'dan aldım79.90 .yalnız ben simboda 66 iken bunda 69.2 çıktımcanim bende medisanayi duymustum hatta miyavcim tavsiye etmisti biyle parke rengi gimi seninkide yag su felan olcuyor ya off bende istirumm ama biraz pahali geldi bana ne biliiimmm offf
2 kare %70-80 kakaolu bitter yesen?bugun bnmde tatli krizim tuttu hic boyle olmazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?