- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #143.981
Allah kolaylık versin canımCanım benim
Kayınvalidem yanımda kaldı bir süre hastaydı..onun bakımı çocuklar derken çok yoruldum buraya gelemem diye ayrılmıştım..sizleri ara ara takip ettim ama..
Geçen hafta kaç kiloydun canim? Yani cuma günüBen yeni aldım ama yağ su ölçmüyor istemedim çünkü doğru ölçebileceğine inanmıyorum.ben Carrefour'dan aldım79.90 .yalnız ben simboda 66 iken bunda 69.2 çıktımşimdi ayıkla pirincin taşını. @moon8187 SekerPancarii klasik Baskülde 68 im . Ben Nasıl bildirim yapacağım . Simboda bir 79.9 bir 66 bir 65.8 bir 67 çıkıyorum her çıktığım farklı tartıyor diye sinir oldum Medisana her çıktığımda 69.2 ölçtü.yardıııımmmm
Sanırım bugün herkes koşturmacalı.ben de Adana ya geldim anneme anneler günü için .bir yandan da yeni eve gidip eksiklerini hallediyoruzKolay gelsin canım bugün bende öyleyim
Simboda 66. Bu sabah 69.2 yeni tartıda.karar defterini okudum son sayfada başlangıç olarak o kiloyu yaz diyor benim anladığım.yani bu cuma kaç çıkarsam onu mu yazacağım? Geri kalan fark yüzdeye ne yazacağım? Yanına baskül değişimi yazılıyormuş ama umarım takımın yüzdesine eklenmez.tüm endişem buGeçen hafta kaç kiloydun canim? Yani cuma günü
Ben de medisana aldım..kızımın diyetisyenindeki tartıyla aynı tartıyor..dışarıda da tartılsan mı acaba daha emin olursun..Ben yeni aldım ama yağ su ölçmüyor istemedim çünkü doğru ölçebileceğine inanmıyorum.ben Carrefour'dan aldım79.90 .yalnız ben simboda 66 iken bunda 69.2 çıktımşimdi ayıkla pirincin taşını. @moon8187 SekerPancarii klasik Baskülde 68 im . Ben Nasıl bildirim yapacağım . Simboda bir 79.9 bir 66 bir 65.8 bir 67 çıkıyorum her çıktığım farklı tartıyor diye sinir oldum Medisana her çıktığımda 69.2 ölçtü.yardıııımmmm
Canim bende okudum ama biraz kafam karıştı diger kaptanlara bi danişayim en iyisiSimboda 66. Bu sabah 69.2 yeni tartıda.karar defterini okudum son sayfada başlangıç olarak o kiloyu yaz diyor benim anladığım.yani bu cuma kaç çıkarsam onu mu yazacağım? Geri kalan fark yüzdeye ne yazacağım? Yanına baskül değişimi yazılıyormuş ama umarım takımın yüzdesine eklenmez.tüm endişem bu
Canim bende okudum ama biraz kafam karıştı diger kaptanlara bi danişayim en iyisi
Evde sabah kıyafetsiz aç karnına tartılıyorum.o yüzden pek emin olamıyorum dışardaki tartılarda.şimdi annemlerdeyim.onlarda klasik baskül var bir de ona bakayım sabahBen de medisana aldım..kızımın diyetisyenindeki tartıyla aynı tartıyor..dışarıda da tartılsan mı acaba daha emin olursun..
Çok olur canim sadece çorba akşam yemeğin olacaksa 2 kase iç mercimek çorbası da kalorili çünkümMercimek corbasi 3-5 kase aksm yemegi olark yesem ck mudur ,maksat karnm sissn
Yoğurt veya salatayla yesen daha iyi olur bence..iki kase yeter o zaman..Mercimek corbasi 3-5 kase aksm yemegi olark yesem ck mudur ,maksat karnm sissn
Yoğurt veya salatayla yesen daha iyi olur bence..iki kase yeter o zaman..
İyiyim canım şükür sen nasılsın..haftasonu mahmurluğu işte..Nasilsinn canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?