Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Geçen hafta kaç kiloydun canim? Yani cuma günü

Geçen hafta kaç kiloydun canim? Yani cuma günü
Simboda 66. Bu sabah 69.2 yeni tartıda.karar defterini okudum son sayfada başlangıç olarak o kiloyu yaz diyor benim anladığım.yani bu cuma kaç çıkarsam onu mu yazacağım? Geri kalan fark yüzdeye ne yazacağım? Yanına baskül değişimi yazılıyormuş ama umarım takımın yüzdesine eklenmez.tüm endişem bu

Ben de medisana aldım..kızımın diyetisyenindeki tartıyla aynı tartıyor..dışarıda da tartılsan mı acaba daha emin olursun..

Canim bende okudum ama biraz kafam karıştı diger kaptanlara bi danişayim en iyisi

Ben de medisana aldım..kızımın diyetisyenindeki tartıyla aynı tartıyor..dışarıda da tartılsan mı acaba daha emin olursun..
Evde sabah kıyafetsiz aç karnına tartılıyorum.o yüzden pek emin olamıyorum dışardaki tartılarda.şimdi annemlerdeyim.onlarda klasik baskül var bir de ona bakayım sabah

Menümm
Kahvalti: 2 dilim ekmek,biraz menemen, siyah ve yeşil zeytin, biraz süzme peynir,salatalik,azcık tereyagi(en fazla 1 çay kaşiği) ,2 3 lokma bal,şekersiz çay
Ara,şekersiz nescafe
Öğle: 5 6 tane etsiz çiğköfte
Akşam: El kadar fırında balık, 1 küçük firinda patates, 1 bardak light kola
Yemeğin üstüne limonlu yeşil çay
Ara olarak bi tane meyve yicem yeşil elma olabilir
Yarın kalori sayimina başlıyorum

Yorgunluktan ölüyorum çok zor bi gündü.
Menü vermeye korkuyorum simit diyeti gibi oldu
Sabah 1 simit
Öğle 1 tane peynirli sandaviç
Ara 3 kayısı az leblebi
Akşam 1 simit 1 üçgen peynir çay
Su 3 litre
Spor 45 dk yürüdüm ama hep hareket halindeydim bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…