Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah
Ayran,galeta 4-5 tane
Peynir ,zeytin,1 haslnms yumurta
Domates,2 dilim ekmek,3-4 tane incir receli
Oglen
Mercimk corbasi 1 kase
Aksam
2 kase mercimk corbasi,yogurt,2 dilim ekmek
Afiyet olsun canim mercimek çorbası da karbonhidrat oldugundan ekmeği 1 dilim yeseydin keşkee

Afiyet olsun canım..şu kalori işini çözemedim gitti..internetten mi hesaplıyorsun..

Kizlar iyi geceler daha yeni geldik eve...cok yoruldum cok trafik vardi malum istanbul yatin gorusuruz kizlarrr...

Bugünkü menüm...
Sabah: menemen, kk peynir, beş zeytin, on çiğ fındık..
Akşam: iki but, yarım tabak kara buğday, yoğurt..
Afiyet olsun canım eski menülerinle seni aramızda görmek güzel gerçekten
afiyet olsun selincim bence güzel
simiti ben de çok seviyorum ama seninki bugün biraz fazla olmuş bence bugün sen bu menüyü dengelersin
Sabah
Iki haslanmis yumurta
Domates
Zeytin
Peynir
Iki dilim fume
Cay

Aksam
Kofte bol bol
Bol yesillik salata
Bir kase yogurt
3lt su
3tane erik
çok güzel partecim afiyet olsun.senin menülerinde hiç kaçamak görmüyoruz biz.istikrarını tebrik ediyorum

Sabah
Ayran,galeta 4-5 tane
Peynir ,zeytin,1 haslnms yumurta
Domates,2 dilim ekmek,3-4 tane incir receli
Oglen
Mercimk corbasi 1 kase
Aksam
2 kase mercimk corbasi,yogurt,2 dilim ekmek
Can'ım bence dengesiz bir menü olmuş.sabah hem 4-5 galeta hem 2 dlm ekmek çok olmuş.3-4 incir reçeli de çok bence 1 tane yiyebilirdin. Öğle akşam mercimek çorbası.birinde protein et tavuk balık gibi veya sebze yemeği yiyebilirdin.afiyet olsun canım

Herkese günaydın kızlar.tüm annelerin anneler gününü kutluyorum.anne olmak isteyenlerin de biran önce evlatlarını kucaklarına almalarını gönülden diliyorum dün annemde kaldığım için menümü veremedim hemen veriyorum

Sabah:mantarlı biberli omlet, peynir, zeytin, domates, salatalık,yulaflı krep ,1 çay k. tahin-pekmez
Ara: çilek,elma,2 ceviz
Ara:tarçınlı süt,1 avuç kabak çekirdeği
Akşam:fırında balık,salata,1 kaşık humus
2.5 yaşındaki Yeğenim bana kurabiye yapmıştı 2 minnacık kurabiye
Gün içi koşturduğum için spor yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…