- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #144.101
Yaptim kuzuşummm bencanimmmm geldimmmm
canim cok iyi yapmişsin kizim okdr huysuzki anlatamam telefonu elime alinca bagirmaya baslio oyun yatagindan vikmak istio ay kafayi yicm özelim kalmadiYaptim kuzuşummm benacil cevap beklendiği için seni beklemedim balışım
kolay gelsin cbm gorusuruzzBen kaçıyorum kızlar bugün sabahtan gitti eşim bende bu fırsat evi bi toparlayip temizleyimgörüşürüz
Olsun kuzum sen minikle ilgilencanim cok iyi yapmişsin kizim okdr huysuzki anlatamam telefonu elime alinca bagirmaya baslio oyun yatagindan vikmak istio ay kafayi yicm özelim kalmadi
Benim merak ettiğim /// buralara ne yazacağım 66/69/+3 mü % ? Ya da cumartesi sabah tartıldığım 69.2/68/-1.2 mi mesela atıyorum diyelim 1 kg verdim cumaya kadar
canim bence 69.2/68/-1.2 vanim bence boyle yazicaz bende yanina tarti farkinin 2 kilo oldugunu yazio belirticem dimeeBenim merak ettiğim /// buralara ne yazacağım 66/69/+3 mü % ? Ya da cumartesi sabah tartıldığım 69.2/68/-1.2 mi mesela atıyorum diyelim 1 kg verdim cumaya kadar
Sekerimmmmmmmmm@ParteMoralll partişiiiiiiiiiimm
Kızlarr herkese gunaydin pazar yorgunlugu ustunde hala balla tır gecmis gibiyim kafam neyim bi dunya@ParteMoralll kizz bi kahve yapda gelll
Sekerimmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?