Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben kaçıyorum kızlar bugün sabahtan gitti eşim bende bu fırsat evi bi toparlayip temizleyim görüşürüz

canim cok iyi yapmişsin kizim okdr huysuzki anlatamam telefonu elime alinca bagirmaya baslio oyun yatagindan vikmak istio ay kafayi yicm özelim kalmadi
Olsun kuzum sen minikle ilgilen kaptan yardimcisi bu günler için var dimi ben kaçıyorum temizliğeeeee

Kızlarr herkese gunaydin pazar yorgunlugu ustunde hala balla tır gecmis gibiyim kafam neyim bi dunya @ParteMoralll kizz bi kahve yapda gelll

Yarin gidecegini dusunuyorummmmmmm keske hergun 700 gr versem ALLAH'ım ne hoşşşş

Bu hafta 60ı gorucem yoksa mezun olmak isticem kılzarrrrr korumaya gecicem

Canim annem bana okaaaaa guzel bi fincan almiaki kizim uyuyunca hemen bi kahve icmek istiorum ondan püskullü müsküllü kocamann kuşlu muşlu canm annem unutmamiş kizanlariniiii
RABBIM yokluklarini gostermesin..Ahirete göcen tüm annelerimizide cennetiyle şereflendirsin inşALLAH

Benim merak ettiğim /// buralara ne yazacağım 66/69/+3 mü % ? Ya da cumartesi sabah tartıldığım 69.2/68/-1.2 mi mesela atıyorum diyelim 1 kg verdim cumaya kadar

Kizlat 4 haziranda kizimin doomgunu varrr ay ne giysem telaşesi başladi bilemmmmnmm nerdeyse 3 hafta kaldiii

Benim merak ettiğim /// buralara ne yazacağım 66/69/+3 mü % ? Ya da cumartesi sabah tartıldığım 69.2/68/-1.2 mi mesela atıyorum diyelim 1 kg verdim cumaya kadar
canim bence 69.2/68/-1.2 vanim bence boyle yazicaz bende yanina tarti farkinin 2 kilo oldugunu yazio belirticem dimee SekerPancarii

kizlar bnim kizim evolvia devam sutu icio ALLAH'ım bide ne goreyim icinde minik bir bocek ciktiiiii gece kabusum oldu bu sabah ilk is mutfagi boslattim kuru bakliyatlarim hep tupper kaplardaidr ama yinede kullanmadgm hepsini attim zatn yemk yaptigim yok kuru fasulym vardi acilmamis tarihi gecmis ama baktim arkadn pit pit bi iki delinmis hepsini atmk zorunda kaldim güve ihtimaline karsi ayyy en tiksinti duyduuum seyler yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…