- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #144.121
Evet canim aynen böylecanim bence 69.2/68/-1.2 vanim bence boyle yazicaz bende yanina tarti farkinin 2 kilo oldugunu yazio belirticem dimeeSekerPancarii
Yok yahi simit yok daha beter dondurma yedimYaaa simit mi yeddin yoksaaaaa
kizzzz allah seni yaaaakizlar bnim kizim evolvia devam sutu icio ALLAH'ım bide ne goreyim icinde minik bir bocek ciktiiiii gece kabusum oldu bu sabah ilk is mutfagi boslattim kuru bakliyatlarim hep tupper kaplardaidr ama yinede kullanmadgm hepsini attim zatn yemk yaptigim yok kuru fasulym vardi acilmamis tarihi gecmis ama baktim arkadn pit pit bi iki delinmis hepsini atmk zorunda kaldim güve ihtimaline karsi ayyy en tiksinti duyduuum seyler yaaaaa
Bnde gorrsem 60 i ole yapicm ama daha 5 varBu hafta 60ı gorucem yoksa mezun olmak isticem kılzarrrrr korumaya gecicem
Arkdsm icinde ne var ne yok belli olmayan seyleri vermeyin cocklariniza,kizzzz allah seni yaaaa
Tamam öyle yaparım o ZamanEvet canim aynen böyle
Beni niye etiketledin?Arkdsm icinde ne var ne yok belli olmayan seyleri vermeyin cocklariniza,
Devam sutu nedr ya
Pakete baktinzmi icindekilere
Sacmalk
Dogal sut icirin daha iyi,yazik cocklara
alya elifcim bnm hormonsal problemlrim yuzndn sutum dogumdan itibaren cok cok azdi ve kilo kaybi yasadi kizim surekli bu dogrultuda devam sutu kullanmkatn baska carem olamazdi..Ayrica devam sutu anne sutunun yerini tutamadigi gibi inek sutude asla devam sutunun yerini tutamaz..Aldigimiz inek sutlerinin ne oldugu bellimi..Anne sutu alamyan co cuklar belki bir doneme kadar devam sutu icmelidir canm bulundgumz kosullarda aksi dusunulemez..Ayrica suanda tum uzmanlar 1 yas alti cocuklar icin asla inek sutu onermiyorlar..Ben yogurdunu peynirini labnesini evde yapan bir anneyim elhamdulillah bunlara gucum yetiyor ama olmayan sutumun maalesef gelmesine gucum yetmedi..SevgilerArkdsm icinde ne var ne yok belli olmayan seyleri vermeyin cocklariniza,
Devam sutu nedr ya
Pakete baktinzmi icindekilere
Sacmalk
Dogal sut icirin daha iyi,yazik cocklara
3. Hafta dönebiliyosuuuuunnIzne ayrilinca kac hafta gelemiyosun ?
hayir dirrrrrrIzne ayrilinca kac hafta gelemiyosun ?
gidemez bi yere yollamamm cikarim yikari tutarim savindan gitiririmmmmm @ParteMoralll ı3. Hafta dönebiliyosuuuuunnyoksa gitcek msn partişim gitme gitme gitmeeeeeee
3. Hafta dönebiliyosuuuuunnyoksa gitcek msn partişim gitme gitme gitmeeeeeee
hayir dirrrrrr
gidemez bi yere yollamamm cikarim yikari tutarim savindan gitiririmmmmm @ParteMoralll ı
Ne biliyim bana simiti arkadaş diye hitap edince hiç kaçamak yapamazsın sanmıştımYok yahi simit yok daha beter dondurma yedim
Kızlar noldu size böyleGrubun durumu
Bende bisey yok ben aylardir ayniyimKızlar noldu size böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?