Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kizzzz allah seni yaaaa

Arkdsm icinde ne var ne yok belli olmayan seyleri vermeyin cocklariniza,
Devam sutu nedr ya
Pakete baktinzmi icindekilere
Sacmalk
Dogal sut icirin daha iyi,yazik cocklara
Beni niye etiketledin?
Ayrica Moonlii u bu kadar acimasiz elestirme hakkina sahip oldugunu sanmiyorum.
Kizin sutu yok demekki napsin? Emin ol o kendi dogurdugu cocugu senden cok dusunuyodur..bu kadar sert yazmana gerek yok biraz empati kurmani tavsiye ederim bir anne bukadar acimasiz elestirilmez!

Arkdsm icinde ne var ne yok belli olmayan seyleri vermeyin cocklariniza,
Devam sutu nedr ya
Pakete baktinzmi icindekilere
Sacmalk
Dogal sut icirin daha iyi,yazik cocklara
alya elifcim bnm hormonsal problemlrim yuzndn sutum dogumdan itibaren cok cok azdi ve kilo kaybi yasadi kizim surekli bu dogrultuda devam sutu kullanmkatn baska carem olamazdi..Ayrica devam sutu anne sutunun yerini tutamadigi gibi inek sutude asla devam sutunun yerini tutamaz..Aldigimiz inek sutlerinin ne oldugu bellimi..Anne sutu alamyan co cuklar belki bir doneme kadar devam sutu icmelidir canm bulundgumz kosullarda aksi dusunulemez..Ayrica suanda tum uzmanlar 1 yas alti cocuklar icin asla inek sutu onermiyorlar..Ben yogurdunu peynirini labnesini evde yapan bir anneyim elhamdulillah bunlara gucum yetiyor ama olmayan sutumun maalesef gelmesine gucum yetmedi..Sevgiler

Takım çok dağılmış değil mi bugün pazartesi bildirim oluyomuş ama 3-4 kişi anca kilo bildirimi vermişiz anlamadım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…