- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #144.061
Geçmiş olsun canım kvdeneGünaydin herkese..cuma kilom 69.9 bugünkü kilom 70.7
K.validem carsamba günü ameliyat olacak bi 10 gün kadar hastanede yatar ben o zaman napicam su yeme düzenimi nasil kurucam bilmiyorm o kadar gerginim ki inanin dün hep sinir stresten yedim c.tesi aksam da esimin dogum gününü kutladik o zamanda yedim tam 800 gr fark oldu tabi
Kendimi cikmaz sokaga girmis gibi hissediyorum tam güzel güzel kilo vermeye baslamisken offff offfff !!!
Yeni tartının doğru olduğunu düşünüyorum.ona da ayrıca Can'ım sıkkın zaten.cumartesi 69.25 tim bugün 69.5. Cuma listesine Nasıl giriş yapacaksak @moon8187 la da görüşüp listeyi düzeltmek gerekecek değil mi?Haftasonu ilgilenemedim tatlim bugün danişicam diger kaptanlara
Can'ım çok geçmiş olsun.canını sıkma.hastane yemeklerini sevmiyorsan evden birşeyler götürebilirsin.küçük sütlerden al, kuruyemiş poşeti yap, meyve al yanına.kutu ton balığı al tam buğday sandwhich ekmeklerinin arasına hindi füme falan birsürü seçenek var.sen yeter ki iste.Günaydin herkese..cuma kilom 69.9 bugünkü kilom 70.7
K.validem carsamba günü ameliyat olacak bi 10 gün kadar hastanede yatar ben o zaman napicam su yeme düzenimi nasil kurucam bilmiyorm o kadar gerginim ki inanin dün hep sinir stresten yedim c.tesi aksam da esimin dogum gününü kutladik o zamanda yedim tam 800 gr fark oldu tabi
Kendimi cikmaz sokaga girmis gibi hissediyorum tam güzel güzel kilo vermeye baslamisken offff offfff !!!
Süpersin canım.o dondurmayı koymayaydın iyiydiCuma kilom : 55.6
Güncel kilom : 54.6
Günaydın canım inşallahKizlar hepinize günaydın, yeni hafta bize bol eksiler göstersin
Çok iyi yaaaa süperCuma kilom : 55.6
Güncel kilom : 54.6
Benim canim:) ne oldu anlamadimKızlar paylaşım alanında size sorulan bir soru var Bahar tarafından şu şekilde ; acilen cvp veriniz
14. TAKIM dikkatine,
Etap raporuna eklemeyi unuttuğum önemli bir ayrıntı var.
tubi_klc (82.6/ 82.5/ 0.1/%0.12)
şeklinde bildirimde bulunduğunuz üye kimdir? Listelerde mevcut değil?
Acele cevap.. Analiz için gerekiyor.
Canim sen listeye gecen cuma mi dahil oldun?Benim canim:) ne oldu anlamadim
Canim uyardığın icin teşekkür ederimKızlar paylaşım alanında size sorulan bir soru var Bahar tarafından şu şekilde ; acilen cvp veriniz
14. TAKIM dikkatine,
Etap raporuna eklemeyi unuttuğum önemli bir ayrıntı var.
tubi_klc (82.6/ 82.5/ 0.1/%0.12)
şeklinde bildirimde bulunduğunuz üye kimdir? Listelerde mevcut değil?
Acele cevap.. Analiz için gerekiyor.
Aaayy noliyor kızLar gizlo servis tarafindan araniyor gibi hissettim kendimii:))nasil.bilgi gerekli hemen verirrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?