- 13 Haziran 2014
- 2.563
- 3.539
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #144.081
Evet canim geçen cuma dahil oldum bir onceki cuma dahil olacaktım ama arti oldugum icin giremedimCanim sen listeye gecen cuma mi dahil oldun?
Canim sen listeye girdiğinde yaninabilgilerini yazmamiz lazim galiba kaptanimiz atladi onuAaayy noliyor kızLar gizlo servis tarafindan araniyor gibi hissettim kendimii:))nasil.bilgi gerekli hemen verirrim
Takima hangi tarihte geldin? Kaç kiloyla takima geldin? Bidr hedef kilon kaç? Bana bunlari yaz ben düzenleyim kuzumEvet canim geçen cuma dahil oldum bir onceki cuma dahil olacaktım ama arti oldugum icin giremedim
Gruba katildigimdaki kilom 83.5 ilk hedefim 75 son hedefim 69Canim sen listeye girdiğinde yaninabilgilerini yazmamiz lazim galiba kaptanimiz atladi onu
Tarihi hatirliyor msn canim geldigin ilk günüGruba katildigimdaki kilom 83.5 ilk hedefim 75 son hedefim 69)
ohhh iyi yapmissin canimmmTelafi edersin canım..hafta sonları biraz zor geçiyor..ben de pilavla bakıştım bugün ama yemedim
Rica ederim canım ne demekAaayy noliyor kızLar gizlo servis tarafindan araniyor gibi hissettim kendimii:))nasil.bilgi gerekli hemen verirrim
Onu tam hatirlayamadm yazsmalarda geriye gidip bakaym olmazsaTarihi hatirliyor msn canim geldigin ilk günü
Benden bakiyim canim hangimiz bulursak yazarizOnu tam hatirlayamadm yazsmalarda geriye gidip bakaym olmazsa
canim o farkin fazlasi bendede varrrrr bu hafta telafiii carsambaya kadar gider zaten canm sonrada dikkat edebilirisn yine disarda yicksen izgara tarzi ye salata falan yapabilirisn canimmmGünaydin herkese..cuma kilom 69.9 bugünkü kilom 70.7
K.validem carsamba günü ameliyat olacak bi 10 gün kadar hastanede yatar ben o zaman napicam su yeme düzenimi nasil kurucam bilmiyorm o kadar gerginim ki inanin dün hep sinir stresten yedim c.tesi aksam da esimin dogum gününü kutladik o zamanda yedim tam 800 gr fark oldu tabi
Kendimi cikmaz sokaga girmis gibi hissediyorum tam güzel güzel kilo vermeye baslamisken offff offfff !!!
Buldum canim 13 nisanOnu tam hatirlayamadm yazsmalarda geriye gidip bakaym olmazsa
evet canim bu hafta duzeltip tarti farki yazicaz sanirimYeni tartının doğru olduğunu düşünüyorum.ona da ayrıca Can'ım sıkkın zaten.cumartesi 69.25 tim bugün 69.5. Cuma listesine Nasıl giriş yapacaksakMoonlii la da görüşüp listeyi düzeltmek gerekecek değil mi?
gunaydin canimmm inşALLAH tatlimmmKizlar hepinize günaydın, yeni hafta bize bol eksiler göstersin
vanim hatikasin hem sabah yuruyus hem -200 fark ama nedn yumurta ananasGünaydın hanımlar
1 saat yürüyüş mü yaptım geldim şimdi çok enerjik hissediyorum bugün kendimi
Cuma 73.2
Pazartesi 73.00
Bugün yumurta ananas yiyeceğim sadece
Yarında protein yapıcam
canimmm cok sevindim ama olsun oda bi fazlalik sonuctaaaa ayyy hep boyle devan et canimcimmmSelam kızlar..
Cuma: 84.1
Bugün: 83.0
Kilo vermeye başladım şükür..muhtemelen ödemdir ama olsun
canimmmm geldimmmm
Yumurta tok tutuyor ananas ödem artırıyor öyle yapayım dedim hafta sonu kötü geçti devanim hatikasin hem sabah yuruyus hem -200 fark ama nedn yumurta ananas
Canim karar defterini tekrar bi okuyunca anladimevet canim bu hafta duzeltip tarti farki yazicaz sanirimSekerPancarii selinim danişsin kaptanlarimiza bende haber bekliorum listeti duzenlicm ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?