- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #14.401
slm kizlar ne habersiniz yine fazla gelen olmamis neyse ne yapalim
eylulce gelmis hosgelmiste sefalar getirmemeis kilo getirmis sanki yokmus gibi kiz bu ne uc kilo hadi biran once ver o kilolari ve geri don
zaten su geri donecek arkadaslara bir uyari yapmam lazim cunku gittiler gelmediler artik bir ikikisi alacagim yerlerine ona gore
roseda dun msndeydi ama cikmak zorunda kaldim oyuzden soramadim bugun gorursem soracagim siyahta yok ortalarda artik bakacagiz
ooo takım toplanıyomu ne ..
hani bayramlarda çocukları gurbetten gelen yaşlılar gibi hissettim kendimisenağlama
opuyorumnanaktan
YA ACNIM DEMEK GELEMEYCEN OLSUN HAYATIM SEN KENDİNE İYİ BAK TABİ ŞU ANDA SENİN ÖNCELİKLERİN FARKLI ...
ALLAHIM KOLAYLIKLAR VERSİNopuyorumnanaktan
ARADA GELİRSEN GÖRÜŞÜRÜKopuyorumnanaktan
AMA SEN YİNEDE YEME İŞİNİ ALIŞKANLIK OLARAK YAP..
YANİ HAYATINA DİYETİ AZ YEMEYİ KOY..
DAHA ÇOK GENÇSİN
çok sağolun kızlarrbak sen bak sen bari iki üç kilo falan alsın yazık ay okadar emek verdi kız nesli benim yerimede ye :gitme:
kız herşey güzelde incir fena olmuş ne kadar kilo aldırıyo bir bilsen yasaklı listenin ilk sırasına al bence onulmaz: lmaz:
amanın küçücük insan eline alamaz onu korkudan delikafaduldendelikafadulden
ah be güzelim allah kolaylık versin sana maraton başlıyo ha napalım güzelim derslerinde başarılı olda bazı şeylerden vazgeç ama sen arada cepten mepten gelirsin kız çok özletme kendini :gitme::gitme:
ah geldim geldimmkiz sus agzini ayri ac allah korusun kilo almak benim en buyuk korkum helede bugunlerde
susun be aaa gelmiyom bosuna sen haric hepiniz bu hafta kafami attirdiniz valla birde bana veda yapacaklardi aferim veda degilde sanki bir pretosto gibi oldu bu
icli kofteyide yaparim canim hemde bir yiyen parmaklarinida beraberinde yer ovunmek gibi olmasin yemek konusunda becerikliyimdir oyuzzden zaten durum ortada
anamm suna bakhele bahane bulamadinmi baska siskoo ye ye bir haftada dort kilo al sonrada beni bahane et
bu arda unutmadan sen gecen gun yazdigin listeyi bana ozelden atsana bu hafta verimde isimi bitireyim artik benden sonra siz devam edersiniz su analizlere
anam ciddimisin sen yok olmaz bize vakit ayir biraz tamma derslerin hepsinden onemli ama en azindan ders aralarinda tamammen birakamamssin
vallaha hemde nasil hakettiniz sormayin gitsin
kiz kunefe dediysek hemen agzinin suyumu akti cek icine lutfen sende hedefine ulas sonunda sende ye alla alla elinizden mi aliyoz bizde zamaninda yemedik demi ama hadi bakalim bayramda 60 olmak isteyen bayan biraz elini cabuk tut bence
allahim ben seni ne yapim simdi sen soyle bakalim bana onu yapalim hii ye afiyet olsun maasallah
kız sus daha ne ayrılmasıiyi geceler arkadaslar ben geldim yanimda 3 kilo fazla ile:sinifsinif: aynen oyle iste tatil oruc derken geri alindi ramazan olunca tutamiyom kendimi ben anca ramzan sonu toparlarim arti oructa imkansiz :umursamaz: bu arada aynalari goremedim domination da takimdan ayrildilarmi yoksa ???
ah ben bas bas bağırdım buralarda gelin bunu hep beraber yapalım diye ama tınmadılar beni delikafaduldenarkadaslar baska sayfalari gezerken bi sayfa buldum genclik pinarin 5 hareketi diye linki veriyorum goz atmakhttp://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html isteyen olursa yorumlarinizi bekliyorum
:ecrin_bebek: gamyoncuiremsuslm kizlar ne habersiniz yine fazla gelen olmamis neyse ne yapalim
eylulce gelmis hosgelmiste sefalar getirmemeis kilo getirmis sanki yokmus gibi kiz bu ne uc kilo hadi biran once ver o kilolari ve geri don
zaten su geri donecek arkadaslara bir uyari yapmam lazim cunku gittiler gelmediler artik bir ikikisi alacagim yerlerine ona gore
roseda dun msndeydi ama cikmak zorunda kaldim oyuzden soramadim bugun gorursem soracagim siyahta yok ortalarda artik bakacagiz
ay aynalar gelmiş hoşgelmişş zemuszemusslm kızlar nasılsınız bakalım kaydirigubbakcemile3
ben bugün erzuruma geldim malasef mafoldumben
şuan arkadaşta kalıyorum yarın ev işiyle uğraşacam, bu ev işlerinden bir kurtulamadım gitti. ankaraya taşındık işleri bitirdim erzuruma geldim bende
geçmişi okumadım iyisinizdir inşallah. ramazanla aranız nasıl kızlar
ooo takım toplanıyomu ne ..
hani bayramlarda çocukları gurbetten gelen yaşlılar gibi hissettim kendimisenağlama
dominoşumda gelememiş..:çok üzgünüm:
cagla ablam kotu oldugunu biliyordum ama bu kadar mi kotu 10 kasik sekermi varmis kolada uffffffffffffffff diyet kola alsam olurmu ki oructa yapamiyom ben ilaki olacak
aa cagla ablam sen olunda ses vermem mi ben ama sen kayboldun simdi bak cik ortaya oruc agzimla kor ebe oynamayalim simdiikaydirigubbakcemile3
çağlam şikelim ve hemşom hoşbulduk hoşbulduk.hee sizleyim inaşşalh.mecbur.çağlam şikelim aynıyız hemen hemen.belki 2-3 kilo farkla ben daha fazla olabilirm.ama başlıyoz bakalım.ramazanda jkilo veremesemde.en azından almamya dikkat edicem.bu bile yetrli benim için.
amin hemşerim benim bee.ç
öncelikle hepinizin ramazanı mübarek olsun.cenabı mevla hahkııyla oruç tuttan ve sevabına layık olan kullarından eylesin.
sınavım çok şükür iyiydi.93 puan aldım.ama hala mülakt olmadı.bekliyoruz yani.babm ramazandan bi hafta önce yanıma geldi.iyi işte.bol bol kuran okuyo.küçük cadım iyi demyi isterdim.normalde iyi ama iki gündür grip.vee gelelim bana .valaha benim keyfim yerken çoook iyi.ama vijdan yokmu şu vijdan.vijdanım rahatsızdı.bana diyoduki .kız şişko ne yiyon senin bunlara ihtiyacınmı var.bırak yeme.ama ben ısrarla yiycem işter yiycem deyip.yedim.hemde herşeyi.ekmek tatlı makarna patetse kızartma vs.bu 2-3 ayda senelerdir yemediğim kadar yedim.veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee şişştim.koca bi göbek var.ayrıca kalçamın üstünede çepeçevre bi cankurtaranmı dedsek can kaybettirenmi bilmiyom adını sen koy işte.sümüt var.yaa .anlıycan hemşom ben artık bi yağ fıçısı oldum.yat kalk sadece 3 kilo aldığın için şükret.
kızlar takıma yeni üyeler mi aldınız ben gelmeyeli :uhm: kız yoksa benim yerime mi aldınız eğer öyleyse haber verin :bbo:
amin canım allahım oruçlarımızı kabul edilenlerden eylesin:Saruboceq:
iyi ....ettin..
okadar emek :mymeka:
neyse artık önemli olan farkına varmak...şimdilik hepimiz kötü gidiyoz zaten..ama biririmize destekle vercez..kaydirigubbakcemile5
ya tutştunmu yoksa..
belli olmaz valla nesliş hepimizi degiştirecek bu gidişle toplanın artıkta kızdırmayın kaptanı
aaa ben geldim kimsenin umrunda değil insan bi hoşgeldin der :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?