Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

çağlam şikelim ve hemşom hoşbulduk hoşbulduk.hee sizleyim inaşşalh.mecbur.çağlam şikelim aynıyız hemen hemen.belki 2-3 kilo farkla ben daha fazla olabilirm.ama başlıyoz bakalım.ramazanda jkilo veremesemde.en azından almamya dikkat edicem.bu bile yetrli benim için.

hemsom anlat bakalim bizden ayrilali neler yaptin sinavlarin vardi insallah vermisindir ... baban nasil kucuk cadin nasil ???? daha onemlisi snein keyfin nasil tekrar rejim moduna girecekmisin .... unutmadan ramazan ayin hayirli ve sevdiklerinle beraber gecsin hemsomopuyorumnanaktan

naniknanik aman kaptan ne yapayim ya tatil oruc derken almisim iste sende hemen kizma yamafoldumben

amin hemşerim benim bee.ç
öncelikle hepinizin ramazanı mübarek olsun.cenabı mevla hahkııyla oruç tuttan ve sevabına layık olan kullarından eylesin.
sınavım çok şükür iyiydi.93 puan aldım.ama hala mülakt olmadı.bekliyoruz yani.babm ramazandan bi hafta önce yanıma geldi.iyi işte.bol bol kuran okuyo.küçük cadım iyi demyi isterdim.normalde iyi ama iki gündür grip.vee gelelim bana .valaha benim keyfim yerken çoook iyi.ama vijdan yokmu şu vijdan.vijdanım rahatsızdı.bana diyoduki .kız şişko ne yiyon senin bunlara ihtiyacınmı var.bırak yeme.ama ben ısrarla yiycem işter yiycem deyip.yedim.hemde herşeyi.ekmek tatlı makarna patetse kızartma vs.bu 2-3 ayda senelerdir yemediğim kadar yedim.veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee şişştim.koca bi göbek var.ayrıca kalçamın üstünede çepeçevre bi cankurtaranmı dedsek can kaybettirenmi bilmiyom adını sen koy işte.sümüt var.yaa .anlıycan hemşom ben artık bi yağ fıçısı oldum.yat kalk sadece 3 kilo aldığın için şükret.

neyse hemşom.eeesen nasılsın.geldinmi konyaya.ben malesef gidemdim.ev taşıdım.oonun yerine istanbula gitim geldim.çocuklar nasıl.annen iyimi.sen neler yaptın gı tatilde.

kızzzlllaarrrr dominoşunuz geldii :teytey: bugün gittim dersaneye yürüyerek gittim geldim dersler süper geçti sandığım kadar zor değildi dedimki artık efsane geri dönsün kaydirigubbakcemile3
ah pcyi özlemişimm sizleri tabi çok özledim söylememe gerek yok çok sağolun kızlarr
ah geldim geldimm
kız sus daha ne ayrılması
arkadaslar baska sayfalari gezerken bi sayfa buldum genclik pinarin 5 hareketi diye linki veriyorum goz atmakhttp://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html isteyen olursa yorumlarinizi bekliyorum
ah ben bas bas bağırdım buralarda gelin bunu hep beraber yapalım diye ama tınmadılar beni delikafadulden
:ecrin_bebek: gamyoncuiremsu
ay aynalar gelmiş hoşgelmişş zemuszemus
ooo takım toplanıyomu ne ..
hani bayramlarda çocukları gurbetten gelen yaşlılar gibi hissettim kendimisenağlama

:roflol:

dominoşumda gelememiş..:çok üzgünüm:

geldim geldimm

kızlar takıma yeni üyeler mi aldınız ben gelmeyeli :uhm: kız yoksa benim yerime mi aldınız eğer öyleyse haber verin :bbo:

cagla ablam kotu oldugunu biliyordum ama bu kadar mi kotu 10 kasik sekermi varmis kolada uffffffffffffffff diyet kola alsam olurmu ki oructa yapamiyom ben ilaki olacak

kız maden suyu içsene :içelim:
her aklımı sana mı vereyim:mymeka:

aa cagla ablam sen olunda ses vermem mi ben ama sen kayboldun simdi bak cik ortaya oruc agzimla kor ebe oynamayalim simdiikaydirigubbakcemile3

kusura kalma işim vardıopuyorumnanaktan

iyi ya kı.ikimiz bir fidanın güller açan dalı oluruz...kaydirigubbakcemile5

amin canım allahım oruçlarımızı kabul edilenlerden eylesin:Saruboceq:

iyi ....ettin..
okadar emek :mymeka:
neyse artık önemli olan farkına varmak...şimdilik hepimiz kötü gidiyoz zaten..ama biririmize destekle vercez..kaydirigubbakcemile5

kızlar takıma yeni üyeler mi aldınız ben gelmeyeli :uhm: kız yoksa benim yerime mi aldınız eğer öyleyse haber verin :bbo:

ya tutştunmu yoksa..
belli olmaz valla nesliş hepimizi degiştirecek bu gidişle toplanın artıkta kızdırmayın kaptanı

aaa ben geldim kimsenin umrunda değil insan bi hoşgeldin der :dilcikar:

ben az önce regli dönemine girdim...
akşama beklemedi
artık sıkı yönetime giriyorum şu dakkadan itibaren...
suyla bozdum artık..
akşama fasulye ve salata bulgur pilavı var menüde ..ben salata ve çorba yiycem..
form çayı içiyorum şimdi...sabah aç karna tartılacam artık bakalım ak kız kara kız belli olcak..
cuma sabahına da kilo verip vermedigim belli olur..

benim regli 10 gün oluyo..
90 nın altına incem artık bu seferde şu on günde veremezsem :tomato:

kız rose geçmişe baktımda sen en son 75.500 müşsün kız...naptın ha:mymeka:
beni mahvettiydi nesliş valla seni ne eder bilmem..
şu anda ne yiyosan bırak ve toparlan...
lmaz:

kızlar bende 2 gündür oruç değilim mazeretim var kaydirigubbakcemile3 eve gelince 1 tane armut yedim şimdi de salatalık yiyorum. zaten iftara 35 dk filan var. iftardan sonra da ders çalışcam kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…