- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #145.601
İnşallah canım.eşim geçen ay anjio olduğundan beri çok dikkat ediyor beslenmesine.hergün spor yapıyor, yürüyor bisiklet sürüyor.ailecek sağlıklı besleniyoruz.şeker, beyaz un yok artık.yulaf, tam buğday unu, bulgur kullanıyoruz.çaya tarçın kabuğu atıyoruz.ona keçiboynuzu özlü tam buğdaylı kekler yapıyorum, balık yiyoruz.dün tahlilleri temiz çıktı çok sevindik tüm kolesterol değerleri normale dönmüş tansiyonu düştü.ben de merakımdan bir baktırayım dedim bi de saçlarım dökülmeye başladı.emzşren anneler sizin de dökülmüş müydü?Günaydın canım iyi yapmışsın bende yaptirmayi düşünüyorum insallah temiz çikar tahlillerin tatlim
Gecmis olsun cnm bidaha yasamasin insallahİnşallah canım.eşim geçen ay anjio olduğundan beri çok dikkat ediyor beslenmesine.hergün spor yapıyor, yürüyor bisiklet sürüyor.ailecek sağlıklı besleniyoruz.şeker, beyaz un yok artık.yulaf, tam buğday unu, bulgur kullanıyoruz.çaya tarçın kabuğu atıyoruz.ona keçiboynuzu özlü tam buğdaylı kekler yapıyorum, balık yiyoruz.dün tahlilleri temiz çıktı çok sevindik tüm kolesterol değerleri normale dönmüş tansiyonu düştü.ben de merakımdan bir baktırayım dedim bi de saçlarım dökülmeye başladı.emzşren anneler sizin de dökülmüş müydü?
Benim hamilelikten önce çok dökülüyordu.hamilelikle birlikte birden durdu.demir ve omega 3 kullandım.ondan mı hormonlardan mı bilmiyorum.şu 3 haftadır dökülme başladı yenidencanim o bendede var ya hamilelikhimdn beri hecmedi hic kestirdifim halde cok dokuluo bnm saclarima yaptigm bakimi kim yapsa rapunzel olurdu sirkeyle bile duruluom
Teşekkür ederim partecim.Gecmis olsun cnm bidaha yasamasin insallah
Evt cnm benm hala var banyoda eskiden okadar olmazdi ama cocuktan sonra..
ahahhh cok cok iyi canm dimi insan az yiyunce hafif hissediyor heleki gece rahat uyuyor..Tünaydın kızlar, çalışırken yazmak zor şimdi vakit buldum ancak.Sabah kahvaltım peynirli maydanozlu yeşil biberli az yağlı bir omlet.Zaten çayı yıllardır şekersiz içerim, bir bardak çay.Ve yanında 4 zeytin.Ohhh ne rahatlıkmış az yemek.Zayıflamayı özledim. Savunun deli kadir geliyor....
ayyy canim cok cok gecmis olsunnnnnnnGecmis olsun cnm bidaha yasamasin insallah
Evt cnm benm hala var banyoda eskiden okadar olmazdi ama cocuktan sonra..
Kesinlikle öyle canımahahhh cok cok iyi canm dimi insan az yiyunce hafif hissediyor heleki gece rahat uyuyor..
canimm napalim yememek icin ugrasioruzKizlar nabiyosunuz ogle arasindayim ben.sabah kahvalti edemedim oglende 1 parca et iki parca patetes ve 2-3 catal salata yedim
yazdm ya ismirliiiiiiYaz canem miktarlarıyla
kizlar menum belli o yuzden yazayim simdiden
az once kahvalti edebildim
tarifini verdigim yulafcıklarımmmm
2 domates 2 minik salatalik 7 zeytin 1 chilli biber 3 cay kasigi bal
saat 5 gibi karabugday ve ton baligi yicm sevgilerrr saygilarr canlarimmm kaptaniniz bummbaaaa gibi bu haftaaaaaaa 60ı görücek inşALLAH
sen kahvaltiyi say sadece yiterrrrM e g g 2 ortabiy yumurta 3 yk yulaf kepegi karisimi 2 yk light sut 1 kucuk dilim light suzme peynir 2 domates 2 kucuk badem salatalık 1 aci biber 3 cay kasigi suzme cicek balı 7 zeytin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?