Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

karabugdayin kac kalori oldunu bi turlu bulamadimm hep farkli birimler yaziliyor..evinde mutfak terazisi olan varsa 1 cay bardagi (yeni cay bardaklari varya onlardan biraz buyuk olanlar) tartabilirmi benim icin ya litfennnnnn

iyykkkk alingannnnnnnn neyse eksik degil fazla sayiyomusunnnn

dedim ya fazla sayıyorum ama kendiminkileri
Mesela 50 gr bisi yediysem 70 gr yazıyorum 5 kaşık yediysem 8 kaşık yazıyorum ki fazla yemeyeyim
Ama seninkini düzgün hesapladım az yemişin ama herşeyden yemişin ya ondan çok çıktı büüüle

Ya kızlar ben bu işe baş koydum ama insan istiyor ki hemen olsun hemen gitsin o kilolar bir anda almadığım gibi bir anda veremeyeceğimi de biliyorum ama beynime hükmedemiyorum.Durun bakalım şu beynimle bir diyaloğa gireyimde söyleyeyim kendilerine bu işler öyle kolay değil ama sonucu güzel be kızım desin bana :)))))

ayyy canim cok cok gecmis olsunnnnnnn
Banami dedin cnm? Benim bisyim yokki
senin yaptigin farkli bisey cnm. Benimki farkli senin yaptigin krep gibi bsy olmus

Bende kafamdan uydurdum böyle bisey ama süt koymamistim peynir koymustum minik minik bende deniycem mutlaka tesekkur ederim tarif için tatlimm

ayyyy cok sinir bozucu yaa arcelik mi genlde arcelikler bozuluo annmnde oyleydi kac kez servise gitti sonra degisti zaten
Ayy bide tam pazar alışverişi yaptik öyle bozuldu bir günde yeşilliklerin yarisi kötü olmus Servisten geldiler sensörü bozulmuş persembe cuma geliriz dediler o zamana kadar dolap yok

supersin tatlim valla menu süper ve hafid odem de atarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…