- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #145.621
ben 397 saydim 3 kaloride 2 yk sut olsa 400 valori ayy kahvakti icin cokmus yaCanım yulafcıkların derken içeriğinde miktar olarak ne var?
Bide karabuğday ve tonbalığı miktarını yazar mısın
karabuğday haşlamama mı
aaa ben 397 saydim 400 dedim 2 kasik light sutle468 kalori yaptı
ben 397 saydim 3 kaloride 2 yk sut olsa 400 valori ayy kahvakti icin cokmus ya
iyykkkk alingannnnnnnnİstersen ayrı ayrı yazayım cano inanmıon ya bazen
iyykkkk alingannnnnnnnneyse eksik degil fazla sayiyomusunnnn
Banami dedin cnm? Benim bisyim yokkiayyy canim cok cok gecmis olsunnnnnnn
senin yaptigin farkli bisey cnm. Benimki farkli senin yaptigin krep gibi bsy olmuskiz @ParteMoralll agzinin tadini biliosunnn kizz piynirli yukafcik yaptim bende..
tubi_klc canm senin icin tarif vereyim cok guzl oldu 2 yumurta 3 yk yulaf kepegi karisimi 1 yk yagsiz sut tozu(kahve kremasi degil hamur islerinle kullanilan sut tozu pinar marka) 2 yk light sut hepsini karistirdim isittigim sahan boy seramik tavaya 2.5 yk doktum bu olcuyle 3 ekmekcik cikio sonuncusna peynir dereotu ve pulbiber ekledim cok guzl oldu......... cok doyurucu aslinda hergun yaotifimdn ama ben buyuk tavada yaptigumdn pofidik olmudou bunlar hem 3 tane hemde pofidik oldu kabartma tozuda konulabilir sut tozu olmadanda olur
ama kizarmioki hic yağ yokkkMesela peynirin 31 kal bende 26 kal yulafın 77 bende 66 yumurtanı krep gibi kızarttığın için kızarmış yumurtaya girer bende 178 sende147 böyle böyle değişiyor sayılar
Bende kafamdan uydurdum böyle bisey ama süt koymamistim peynir koymustum minik minik bende deniycem mutlaka tesekkur ederim tarif için tatlimmkiz @ParteMoralll agzinin tadini biliosunnn kizz piynirli yukafcik yaptim bende..
tubi_klc canm senin icin tarif vereyim cok guzl oldu 2 yumurta 3 yk yulaf kepegi karisimi 1 yk yagsiz sut tozu(kahve kremasi degil hamur islerinle kullanilan sut tozu pinar marka) 2 yk light sut hepsini karistirdim isittigim sahan boy seramik tavaya 2.5 yk doktum bu olcuyle 3 ekmekcik cikio sonuncusna peynir dereotu ve pulbiber ekledim cok guzl oldu......... cok doyurucu aslinda hergun yaotifimdn ama ben buyuk tavada yaptigumdn pofidik olmudou bunlar hem 3 tane hemde pofidik oldu kabartma tozuda konulabilir sut tozu olmadanda olur
Ayy bide tam pazar alışverişi yaptik öyle bozuldu bir günde yeşilliklerin yarisi kötü olmusayyyy cok sinir bozucu yaa arcelik mi genlde arcelikler bozuluo annmnde oyleydi kac kez servise gitti sonra degisti zaten
hayr krep gibi olmadiki ekmek gibi oldu ama tavada yaptim ben pufidik oldu bide ekmekcik oldu isteeeeee olduuuuu isteeeBanami dedin cnm? Benim bisyim yokki
senin yaptigin farkli bisey cnm. Benimki farkli senin yaptigin krep gibi bsy olmus
kizlar menum belli o yuzden yazayim simdiden
az once kahvalti edebildim
tarifini verdigim yulafcıklarımmmm
2 domates 2 minik salatalik 7 zeytin 1 chilli biber 3 cay kasigi bal
saat 5 gibi karabugday ve ton baligi yicm sevgilerrr saygilarr canlarimmm kaptaniniz bummbaaaa gibi bu haftaaaaaaa 60ı görücek inşALLAH
ayyy havalarda sicak toksa balkona koyardinAyy bide tam pazar alışverişi yaptik öyle bozuldu bir günde yeşilliklerin yarisi kötü olmusServisten geldiler sensörü bozulmuş persembe cuma geliriz dediler o zamana kadar dolap yok
Ayy bizim bura da nasil güneşliii
tabiiii -30 olcak benim 58olunca
ayyttyy koptummmmmmmm
ewtttttt sabah disari ciktim yeni geldimmmmm ayyy cok soguuuuk beeeen sok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?