Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam kızlar..
Bişey sorucam..karabugdayı sebzeli pilav gibi pişirebilir miyim kokusu beni benden alıyorda..
pisirebilirsin canimmm...once sebzeleri i kavur biraz sonra kara bugdayi ekle ve demle..ben cok seviorum karabugdayi hic kokmuo bana bendemi sorun var midesizmiyim dicm ama esim cok hassastr onada dolmasi i yapmistm yediii

ben bu ekmekcikleri cokk tuttum yaaaaa weayyy firinda yarim saat delio oludm beklememek icin yapmiodm boyle tavada cok iii olduuuu

Ayy bide tam pazar alışverişi yaptik öyle bozuldu bir günde yeşilliklerin yarisi kötü olmus Servisten geldiler sensörü bozulmuş persembe cuma geliriz dediler o zamana kadar dolap yok
Komsulara filankoysan idateten cok bozulacak olan şeyleri kışın olsa balkonda idare ederdin ama yazin oda olmaz

pisirebilirsin canimmm...once sebzeleri i kavur biraz sonra kara bugdayi ekle ve demle..ben cok seviorum karabugdayi hic kokmuo bana bendemi sorun var midesizmiyim dicm ama esim cok hassastr onada dolmasi i yapmistm yediii
Teşekkür ederim canımm..ben huyluyum biraz yemek çok seçiyorum ondan..baharatta katayım ohh..

yemeyince hersey cok kolay aslindaaa bence kilo vermek kokay yemicen vericen tutacan girtlağıı

Selam kızlar..
Bişey sorucam..karabugdayı sebzeli pilav gibi pişirebilir miyim kokusu beni benden alıyorda..
Ben hep haşliyordum geçen yağsiz bi sekilde tencereye koydum tuz karabiber kırmızı biber atip sicak su ekledim pişirdim altini kapatinca 1 çay kaşığı tereyağ atip içine karistirdim az yapmistim zaten çok guzel oldu ayy ben seviyorum karabuğdayi

Yok kiz bende seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…