- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #145.641
@ParteMorallltubi_klc kizlarrrrrrr bunlari tek tek degillldee butun yapicm kabartma tozuda koyucammmmmm daha pufidikkk olsun diyee ayy iicnede yesillik tursu ve kofte koyucam oldumu sanaaa burgerrrrrrr
pisirebilirsin canimmm...once sebzeleri i kavur biraz sonra kara bugdayi ekle ve demle..ben cok seviorum karabugdayi hic kokmuo bana bendemi sorun var midesizmiyim dicm ama esim cok hassastr onada dolmasi i yapmistm yediiiSelam kızlar..
Bişey sorucam..karabugdayı sebzeli pilav gibi pişirebilir miyim kokusu beni benden alıyorda..
Benim dolap kurban bayramının ilk günü bozulmuştu çok zor oluyor anlıyorum seni..Ayy bide tam pazar alışverişi yaptik öyle bozuldu bir günde yeşilliklerin yarisi kötü olmusServisten geldiler sensörü bozulmuş persembe cuma geliriz dediler o zamana kadar dolap yok
yulaf kepekli ekmekciklerrrrrO ne kiz canim çekti
Ayyy ruyamdaa bir paket cekirdek yiodummmm sen yazinca aklima geldi
Aaa paket bitti yaa amaan neyse diyodum
piki sin bilirsinama kizarmioki hic yağ yokkk
@ParteMorallltubi_klc kizlarrrrrrr bunlari tek tek degillldee butun yapicm kabartma tozuda koyucammmmmm daha pufidikkk olsun diyee ayy iicnede yesillik tursu ve kofte koyucam oldumu sanaaa burgerrrrrrr
Komsulara filankoysan idateten cok bozulacak olan şeyleri kışın olsa balkonda idare ederdin ama yazin oda olmazAyy bide tam pazar alışverişi yaptik öyle bozuldu bir günde yeşilliklerin yarisi kötü olmusServisten geldiler sensörü bozulmuş persembe cuma geliriz dediler o zamana kadar dolap yok
farkli tarifler veriorum iste haftasonu yapinnnn ni vaaarrrroofff kiz sen anca insanin iştahını kabartiyon
Teşekkür ederim canımm..ben huyluyum biraz yemek çok seçiyorum ondan..baharatta katayım ohh..pisirebilirsin canimmm...once sebzeleri i kavur biraz sonra kara bugdayi ekle ve demle..ben cok seviorum karabugdayi hic kokmuo bana bendemi sorun var midesizmiyim dicm ama esim cok hassastr onada dolmasi i yapmistm yediii
yemeyince hersey cok kolay aslindaaa bence kilo vermek kokay yemicen vericen tutacan girtlağııYa kızlar ben bu işe baş koydum ama insan istiyor ki hemen olsun hemen gitsin o kilolar bir anda almadığım gibi bir anda veremeyeceğimi de biliyorum ama beynime hükmedemiyorum.Durun bakalım şu beynimle bir diyaloğa gireyimde söyleyeyim kendilerine bu işler öyle kolay değil ama sonucu güzel be kızım desin bana :)))))
dimi cok souk bnmde narkete gitmm lazm ama kimse yok kizimi birakcak o yuzdn sip.vericm sinir oldum suan
tabiiii -30 olcak benim 58olunca
ayyttyy koptummmmmmmm
ewtttttt sabah disari ciktim yeni geldimmmmm ayyy cok soguuuuk beeeen sok
koy koy en cok yogurtla yakışio kendileriiiiiTeşekkür ederim canımm..ben huyluyum biraz yemek çok seçiyorum ondan..baharatta katayım ohh..
Anneme götürcem sebzeleri etleri vercem koysun buzluğaayyy havalarda sicak toksa balkona koyardin
hayir tabikiiii annenlere git koşAnneme götürcem sebzeleri etleri vercem koysun buzluğainsallah çabuk hallolur kiz ne yiceeemmm makarna bulgur muuuu
Ben hep haşliyordum geçen yağsiz bi sekilde tencereye koydum tuz karabiber kırmızı biber atip sicak su ekledim pişirdim altini kapatinca 1 çay kaşığı tereyağ atip içine karistirdim az yapmistim zaten çok guzel oldu ayy ben seviyorum karabuğdayiSelam kızlar..
Bişey sorucam..karabugdayı sebzeli pilav gibi pişirebilir miyim kokusu beni benden alıyorda..
Yok kiz bende seviyorumpisirebilirsin canimmm...once sebzeleri i kavur biraz sonra kara bugdayi ekle ve demle..ben cok seviorum karabugdayi hic kokmuo bana bendemi sorun var midesizmiyim dicm ama esim cok hassastr onada dolmasi i yapmistm yediii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?