Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy kiz uyudu eşimde gitti ben hemen spor yapiyim yoksa kalıyohadi gittim ben

Az oldu ama banyo yapmiştim terlemeyim didim
•30 twist hareketi
•30 ayakta arkaya tekme
•30 selülit savar hareketi
•30 kopek işeme hareketi
•25 sumo squat
Bittiçok az oldu

benim annmde karbonhidratci yaaaa klasik turk annesi isteeee pilav borek corekkk
Hee yaa bide ay bunlar kalabalikda yenir diyo pilavmis borekmis mis misss miss ay bide çok guzel anammin yimeklerikadin kuru makarna yapsa bal gibi oliii

Az oldu ama banyo yapmiştim terlemeyim didim
•30 twist hareketi
•30 ayakta arkaya tekme
•30 selülit savar hareketi
•30 kopek işeme hareketi
•25 sumo squat
Bittiçok az oldu
kizzz bunlar neeee spordan çok komedi filmi gibi köpek iseme hareketi filan nedir yaaa ayy hicgulesim yoktu

Aaa niye giii komsu komsunun kulune muhtaç desemde inanma benimde komşuluk iliskim yohh alt katimda eltim oturuyor aramizda 4 5 yaş var çok iyi anlaşıyoruz o yüzden midir bilmem hic başkasını aramıyorum
Bende annem yakin surekli oraya gidiyorum

hayr krep gibi olmadiki ekmek gibi oldu ama tavada yaptim ben pufidik oldu bide ekmekcik oldu isteeeeee olduuuuu isteee
Yap yaap ama en birinci benimki hic bisey yokk peynr ve yogrt

@ParteMoralll tubi_klc kizlarrrrrrr bunlari tek tek degillldee butun yapicm kabartma tozuda koyucammmmmm daha pufidikkk olsun diyee ayy iicnede yesillik tursu ve kofte koyucam oldumu sanaaa burgerrrrrrr
Sen iste ben sana tarif bulurum..
Ayy bizim bura da nasil güneşliii biliyi msn partiş teyze

farkli tarifler veriorum iste haftasonu yapinnnn ni vaaarrrr
pikii ben istemem benim var
Kizlar grupp eski havasina donduu sankim demiiiiiiiiiiiiiiii ohh ohhhhhhh bol bol paylaşımmmmmmmm

burdaymm. Babyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…