- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #145.681
Napiosun partikimYap yaap ama en birinci benimki hic bisey yokk peynr ve yogrt
Sen iste ben sana tarif bulurum..
pikii ben istemem benim var
burdaymm. Babyyyyyyyyyy
Sabah disardaydim islerim vardi... Sonraa kizla ugras evi temizleeee camasir yika isim bitmiyo..aksamda gezmeyeeeee giderim tamam olurNapiosun partikim
Ben evi toparladim kizi uyuttumSabah disardaydim islerim vardi... Sonraa kizla ugras evi temizleeee camasir yika isim bitmiyo..aksamda gezmeyeeeee giderim tamam olursen napiosn cnm
OhhhhhhhhhhhhBen evi toparladim kizi uyuttumkahvemi içtim akşam anamgile gitcem oturuyorum şuan tv keyfii
Cok guEl hafif bir menü afiyet olsun sifa olsun kilo olmasin tatlimSabah
Iki yumurta omlet,cemensiz pastrma,peynir,salata,domates,zeytin,cay
6erik
Aksam antrkot,ayran,yulafciklar,az salata
3lt su
Aksam disari ckicam iki saat yururum..
Oohh ne.güzel senden iyisi yokkBen evi toparladim kizi uyuttumkahvemi içtim akşam anamgile gitcem oturuyorum şuan tv keyfii
Anne ne yakın olman o kadar büyük bi guzellik ki senin icin inan hic biseyle degismezsin anneciginin kiymetini billBende annem yakin surekli oraya gidiyorum
Alemsin yaaaAyy adi o napiimmmama kalça daraltiyo o hareket
Hic ara öğün yapmadinmi canimmKizlarrrr cok aciktim kii ne yesem aksammm
Noldu canim ben ne kaçırdım eşin mi rahatsizSağolun kızlar @moon8187 @ParteMoralll
Harika canımkizlar menum belli o yuzden yazayim simdiden
az once kahvalti edebildim
tarifini verdigim yulafcıklarımmmm
2 domates 2 minik salatalik 7 zeytin 1 chilli biber 3 cay kasigi bal
saat 5 gibi karabugday ve ton baligi yicm sevgilerrr saygilarr canlarimmm kaptaniniz bummbaaaa gibi bu haftaaaaaaa 60ı görücek inşALLAH
Ton balığı alabilirsin canım konserve yaAnneme götürcem sebzeleri etleri vercem koysun buzluğainsallah çabuk hallolur kiz ne yiceeemmm makarna bulgur muuuu
Hic
Hic ara öğün yapmadinmi canimm
1 ay önce anjio olmuştu onu söyledim de kızlar geçmiş olsun dedi.o Zaman'dan beri ailecek dikkat ediyoruz yediklerimizeNoldu canim ben ne kaçırdım eşin mi rahatsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?