- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #145.721
afiyet olsun cnm hem kuru fasulye hem yesil mercimkli bulgur pilavı kisiri saymiorum..bide ben sabah domates peynir cok ararim ya lapayi bebde yaptim ama canm hep vay peynir istiiiiyiii benimnnnnnnSabah:muzlu,kayısılı, chialı yulaf lapası
Ara:2 hurma
Öğle:kurufasülye,3 kaşık yeşil mercimekli bulgur pilavı,yoğurt
Ara:yenidünya,erik,1 avuç kuruyemiş
Akşam:fırında kıymalı karnıbahar,salata,yoğurt,1 kaşık kısır
Komşum vermişti kısırı oğlum için sadece tadına baktım
40 dk aerobik
Afiyet olsun canım çok güzel
tabini yaptım 40 dk aerobik hem de cindy Crawford un egzersizlerini yaptım manken olacam ben
Napacan teraziyi giiizzzz benim elim şahsen terazi gibidir pazarda poşeti doldururum veririm tam 1 kilo gelir 40 50 gram fark ederKizlar mutfak terazisi olan var miiiiii
ahahahahh ya cay bardaginda karabugday kac gr merak ettimde ama baktim bi siteden 1 yk 20 gr mis benim bardaklarim 6 kasik alio 120 gr yapio 20 gr 69 kaloriymis yaniii 414 calori yapio cokk cok fazla karabugday icin sadece yag orani cok dusuk ama karbonhidrat sonuctaa yemicemmmmmm listemden cikardim suandaaaNapacan teraziyi giiizzzz benim elim şahsen terazi gibidir pazarda poşeti doldururum veririm tam 1 kilo gelir 40 50 gram fark eder
ahahahahh ya cay bardaginda karabugday kac gr merak ettimde ama baktim bi siteden 1 yk 20 gr mis benim bardaklarim 6 kasik alio 120 gr yapio 20 gr 69 kaloriymis yaniii 414 calori yapio cokk cok fazla karabugday icin sadece yag orani cok dusuk ama karbonhidrat sonuctaa yemicemmmmmm listemden cikardim suandaaabugunde yemedm zaten
Benim yokda kiz sen haşlanmiş karabuğdayin kalorisini mi istiyosun diyetkolikde yaziyo ben ordan hesapliyorumKizlar mutfak terazisi olan var miiiiii
Ben yeyince haşlanmis olarak 4 kaşık falan yiyorum çokda değil kizzahahahahh ya cay bardaginda karabugday kac gr merak ettimde ama baktim bi siteden 1 yk 20 gr mis benim bardaklarim 6 kasik alio 120 gr yapio 20 gr 69 kaloriymis yaniii 414 calori yapio cokk cok fazla karabugday icin sadece yag orani cok dusuk ama karbonhidrat sonuctaa yemicemmmmmm listemden cikardim suandaaabugunde yemedm zaten
Afiyet olsun canim cok guzel mercimek pilavi nasil oluyoSabah: 40 gr kömbe, süzme peynir, 1 domates, şekersiz çay
öğle: patatesi az aldım köfteli patates yemeği, 4 kaşık mercimek pilavı
akşam: 4 köfte
ara: nescafe
Bugünkü menüm..
Sabah: domatesli kaşarlı yumurta, tulum peyniri, salatalık, üç cherry, dört ceviz..
Akşam: bir tabak sebzeli karabuğday, bir kase yoğurt..
276 caloriiii yapio 4 kasik oda cok bence ee pilavdan ne farki kaldi bununn 4 kasik pirincde pisince 1 porsyon yapar bence..bilemedimm banada cay bardagi cok gelio 4 kasik falan yiyebiliorumdr bende belki ama cokk istee yemicm dahaa ama cok doyurucu dimiiiiiBen yeyince haşlanmis olarak 4 kaşık falan yiyorum çokda değil kizz
evt canm bebde ordan baktimBenim yokda kiz sen haşlanmiş karabuğdayin kalorisini mi istiyosun diyetkolikde yaziyo ben ordan hesapliyorum
Kiz sen kuruyu napcan pişmişine bak bi kaşiği 15 kalori 4 kaşiği 60 kalorievt canm bebde ordan baktim
agiyet olsun migiiiiiii kac kaloriiiiii
Afiyet olsun canim cok guzel mercimek pilavi nasil oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?