Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar deyince hemen denemek istedim canım..ilk defa böyle bişey yapıcam..bakalım işe yarıyacak mı..sahurla başlıyorum bugün..

Canım tavsiye patatesleri salata gibi yap doğra. üstüne bol bol

Kekik
Nane
Karabiber
Yiyorsan pulbiber
Yiyorsan çerdeçal

Bunlarla karıştır öyle tüket. Ve mutlaka soğan suyu yap kendine en az 1 bardak. Yap ki kabız olma. :*

Teşekkür ederim canım..birazdan haşlıycam dediğin gibi yaparım..

Teşekkür ederim canım..birazdan haşlıycam dediğin gibi yaparım..

Bende yarın yiyeceğim sebzelere bakıyorum salata yapacağım sabah akşam öyle yiyeceğim.

İçine domates salatalık biber kıvırcık marul maydonoz taze soğan vs vs. Sabahtan salata. Öğlen ve akşam da salatadaki malzemeler gibi beslenirim.

Ben göbek salata yapıyorum kabızlığa birebir..salataya yağ konuluyor mu acaba biliyor musun..

Ben göbek salata yapıyorum kabızlığa birebir..salataya yağ konuluyor mu acaba biliyor musun..

Yok canım sadece baharat. Tuz hariç.

Limon ve sirke dahi yok o derece net bir diyet. Zaten o yeşillikler sebzeler midede şişince yeterince yer kaplar sanıyorum ki.

sarraf

Canım bi bakmışsın haftaya iyi kilo veririm ve listeye geri dönerim..ayy ne güzel olur..
İnsallah canimm hemen dönersin listeye listede olup zayiflamak ayri keyif dimi girebilsem tekrar girmek isterdim bende listeye ama bisey kalmadi zaten benim son 2 kilo

İnsallah canimm hemen dönersin listeye listede olup zayiflamak ayri keyif dimi girebilsem tekrar girmek isterdim bende listeye ama bisey kalmadi zaten benim son 2 kilo
Listede yarışmak baska oluyor aynen..çok istiyorum..sen en azından mezun oldun ben ne yaptım altı kilo ile geri döndüm ıyyy..

Doğru aslında mide sişince başka birşeye gerek olmazz..peşine bolca su, yeşil çay tamamdır..
Canim oruçsun ya patates midene oturur belki 8. Takimda arkadaşlar yapiyordu bu diyeti ve patates çorbasi yapiyorlardi istersen çorba yap
Patatesleri soyup yika suya koy haşla sonra içindeki suyla blenderden gecir baharat at iç sahurda haşlanmiş yersin istersen iftara da böyle yaparsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…