- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #151.761
Keptınımmm naparsinn özledimmmmmm seniiikizlarrrr ben geldimmmmm
Kızlar deyince hemen denemek istedim canım..ilk defa böyle bişey yapıcam..bakalım işe yarıyacak mı..sahurla başlıyorum bugün..
Kızlar deyince hemen denemek istedim canım..ilk defa böyle bişey yapıcam..bakalım işe yarıyacak mı..sahurla başlıyorum bugün..
Teşekkür ederim canım..birazdan haşlıycam dediğin gibi yaparım..Canım tavsiye patatesleri salata gibi yap doğra. üstüne bol bol
Kekik
Nane
Karabiber
Yiyorsan pulbiber
Yiyorsan çerdeçal
Bunlarla karıştır öyle tüket. Ve mutlaka soğan suyu yap kendine en az 1 bardak. Yap ki kabız olma. :*
Teşekkür ederim canım..birazdan haşlıycam dediğin gibi yaparım..
Ben göbek salata yapıyorum kabızlığa birebir..salataya yağ konuluyor mu acaba biliyor musun..Bende yarın yiyeceğim sebzelere bakıyorum salata yapacağım sabah akşam öyle yiyeceğim.
İçine domates salatalık biber kıvırcık marul maydonoz taze soğan vs vs. Sabahtan salata. Öğlen ve akşam da salatadaki malzemeler gibi beslenirim.
Ben göbek salata yapıyorum kabızlığa birebir..salataya yağ konuluyor mu acaba biliyor musun..
Canım bi bakmışsın haftaya iyi kilo veririm ve listeye geri dönerim..ayy ne güzel olur..Anam anammm yine şokinnggg diyetlerr yapin gayri regl zamanimda ise yararsa bebde yaoarim vallaha 69 u gormek icin her turlu şoku yaparimmmmmm manyakımmm bennn
Doğru aslında mide sişince başka birşeye gerek olmazz..peşine bolca su, yeşil çay tamamdır..Yok canım sadece baharat. Tuz hariç.
Limon ve sirke dahi yok o derece net bir diyet. Zaten o yeşillikler sebzeler midede şişince yeterince yer kaplar sanıyorum ki.
1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. PATATESLERE BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.
2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.[/COLOR][/B][/COLOR]Sabahtan itibaren HANGı SEBZELERLE BAŞLIYORSANIZ ONUNLA DEVAM EDıYORSUNUZ. ıSTERSENıZ 40 CEŞıT SEBZE YıYEBıLıRSıNıZ. AMA BU SEBZELERıN SABAH Kı TABAĞINIZDA OLMASI GEREKıYOR.YANı GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.
3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR
4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARıÇ) tüketin.GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ
5. gün: Yalnızca yumurta. BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYORYada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin....B]GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ[/B][/COLOR]
Şekersiz açık çay, kahve, yeşil çay her daim serbest.
İnsallah canimm hemen dönersin listeyeCanım bi bakmışsın haftaya iyi kilo veririm ve listeye geri dönerim..ayy ne güzel olur..
Listede yarışmak baska oluyor aynen..çok istiyorum..sen en azından mezun oldun ben ne yaptım altı kilo ile geri döndüm ıyyy..İnsallah canimm hemen dönersin listeyelistede olup zayiflamak ayri keyif dimi girebilsem tekrar girmek isterdim bende listeye ama bisey kalmadi zaten benim son 2 kilo
Canim oruçsun ya patates midene oturur belki 8. Takimda arkadaşlar yapiyordu bu diyeti ve patates çorbasi yapiyorlardi istersen çorba yapDoğru aslında mide sişince başka birşeye gerek olmazz..peşine bolca su, yeşil çay tamamdır..
Olsun tatlim bu sefer kalici olarak gönder kilolari vermek kadar korumak da zorrListede yarışmak baska oluyor aynen..çok istiyorum..sen en azından mezun oldun ben ne yaptım altı kilo ile geri döndüm ıyyy..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?