Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu arada göğüs kürü uygulayarak kilo vermeme rağmen göğüs ölçümü koruyorum. Halen 93 bakalım inşallah zayıfladıkça küçülmez.

ooo masallah size kizlarrr 4 bacimisimiz ne guzell yaaaa anamm banada dogurmamis 2 tane baciii daha cok kızıyorum benim 3 tane kizim.varr 3 bacilae onlardaaa SekerPancarii @pinkibal
5 kiz bir erkek var bizde kardes çok tubiş ama gerçekten çok guzel kalabalik aile olmak Allah bagislasin senin kizceleri de

Aynen balım bel incelir ondan yana sıkıntım yok. Belim hep inceydi zaten zayıfken. Tek olay bacaklarım işte dedim ya benim tüm kilo bacak ve alt bacakta. 55'e düşünce tekrar çekerim o zaman yine bakarız. *-*
Bacakların benimkine benziyo canım aynen bacaklar zor inceliyo

Sorun yok ya ben utanmam dursun orda. Yiyip yiyip şişerken utanmadım da şimdi tombik bacaklarımı alıntıladı diye mi utanıcam kız
Ne kadar da fotolarını kaldırmayan bi üye
Vala bizde bi takıntı var illa kaldırcaz tanıdık neyim görür diye Koyuoz resmi 50 saniye sonra kaldırıoz gören görür göremeyen için de bi 30 saniye daha koyarız çabuk baaaaaak diye sonra himencik kaldırırız

Benim dursun sorun yok İBRET olsun herkese. YERSENİZ böyle şişersiniz diye. Görün İBRET alın İBRETT

Zaten minyon tipliyim bir de kilo alınca iyice baykuş gibi geziniyorum tıknaz tıfıl böyle

Daha önce koymuştum ya heç bi değüşüklük yok hala

Kanki biraz şekeri unu azalt da vermeye başla artıkın sende. Günde 100 200 gide gide veriyoruz işte bizde. Her gün aynı olmuyor ama azalması bile güzel 5 Temmuza 53 kilo olurum dedim ama biraz fazla attım sanırım -.-

Zaten minyon tipliyim bir de kilo alınca iyice baykuş gibi geziniyorum tıknaz tıfıl böyle
Kız sus taşlıcaklar seni şimdi gayet iyisin bence
Ben napam erimio gitmio 2 haftadır sabitim yerimde sayıom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…