Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay kızlar bu hafta liste hazırlama bizdeymiş ya ..
of şu adamda tam zamanını buldu neti kapatmanın..
nolcak şimdi ..
kaptan yok yardımcı yok ..
of dominoş tek başına ugraşıp duruyon .........
senin de okul başladı..
hem ben şimdi 1 haftada 5 -6 kilo almış mı olcam...
nesliş nerdesinsenağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

kızlar selam uzun süüredir giremiyom size ...nasılsınız şekerler ...1 73 nerdesin anacım bizede baktıgın yok ..sanki ben geliyomda neyse boşverelim ozaman ..eylülcem şikerim bizm takımada yazdım amma kayfeyi yollayamıyom hediye butonu yok onda ...başka şiy yolladım bende ..dominoş datlım ne haber ...hiray usarem sizide çok öpüyorum hadi kalın saglıcakla akşam ugrarım bby

kız meslektaş nabber nasıl gidiyoopuyorumnanaktan

bayram sonu izin vardı evde yoktuk sonrada evdeki net gitti ..
işe gelmeyince nerden girem ..
şimdi nöbetteyim..
mesaidede fırsat olmuyo..
nolcak bilmiyom..
bu hafta bi ara geldiydim..
kızlar beni geri döndü yazmışlar ama ben daha tartılmadıydım..
malum bayram izin kilolar geldi.

bu haftada toplantılar var galiba kesin degil..
salı belli olur..
ama beni bu hafta 92.ç900 girmişler ama ben aldım ya..
nolcak ban bu hafta almış gibi olcam..:çok üzgünüm:

kız sende ses etmiyon bakıyomda birinci olunca böylemi oluyo..
bizi tanımamazlıktan mı geliyon:umursamaz:

kız sende ses etmiyon bakıyomda birinci olunca böylemi oluyo..
bizi tanımamazlıktan mı geliyon:umursamaz:

cadı ya dediği lafa bak.yeni gördüm mesajını!kaç saattir sizn mesajlarınız okuyorum.bu hafta bildirm sırası sizdeymiş ama 1. takım yaptı listeleri.bende bakıyodum mesajlarınızda olaydan haberdar mısınız değilmisniz diye.dominoşun yukardaki mesajından anladığım kadarıyla hiç haberiniz yok olaydan.yani siz savunmak için şeederken mesajını geç görmüş oldum şeker.dominoş ta zavallı nere yetişisn okula mı buraya mı.kıyaam bne onaopuyorumnanaktan

[B0]
hosgeldin nazco verirsin tabi haftaya supe yok bu arada oglusun naisl nazco ???opuyorumnanaktan[/B]
sağol canım be oğluş nasıl olsun iyi bu aralar okullar açıldıya pek bi sinirli paşa malum rahatı kaçtı :1shok::1shok:
valla süper ya ikinizde yediklerinize ragmen vermişiniz
ay aşkumm biran önce toparlansak iyi olcak ya
alkisalkisalkis

hadi birbirimizi toparlıyalım barikaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilesositososito

aynalar ve dominoşum kızlar acil buraya gelmeniz gerekiyo ama nasıl
kızlar bu hafta bildirimi yapma sırası bizdeymiş ama biz ayakta uyumuşuz ve bildirimi geçte olsa 1. takım yapmış yani bizi bir ceza bekliyor olabilir ben silviyanın mesajını görünce hemen paylaşım alanına gidip bir açıklama mesajı yazdım ama dominoşum senin gidip oraya bir açıklama yapman gerekiyo sanırım kaptan yardımcısı olarak bu iş nasıl olacak bilmiyorum ama birilerinin bu işle ilgilenmesi gerekiyo kızlar

kız bize sıra geldi mi o kadar bi takım cezalıydı o yapıyordu üst üste ne çabuk bize geldi anlamadım anaaam yandık desenize mafoldumben

çok haklısın ama oldu işte ..

bende bu gün sabah gördüm ama girip bişi yazamadım ....

kız bize sıra geldi mi o kadar bi takım cezalıydı o yapıyordu üst üste ne çabuk bize geldi anlamadım anaaam yandık desenize mafoldumben

sorma aslım olanlar olmuş..
biraz okudum yüregim kaldırmadı..
kızlar belki takımı kapatırız falan yazıyodu ben mi yanlış anladım..
valla cesaret edemedim daha fazla okumayada

Kızlar ben nasipse pazartesi paylaşıma başlarımkaydirigubbakcemile5 yediklerimi bu hafta sonunuda tıkınarak geçiriyim

kızlar geldim ama nasıl geldim bilmiyorum kafamçokkarıştı bundan sonra girebilir miyim,girsem de bu kadar paylaşım yapabilir miyim hiçç bilmiyorum akannehir
akannehir o zaman ben karıştırdım yine akannehir mafoldumben
opuyorumnanaktan
vereliniortakolsun kız ben kısa mısa bişeyim şöyle sengözlerimebaksanabaralara sıkıştırıversen gayri
olsun şekerim sana yer avr her daim opuyorumnanaktan
aa akannehir ben niye görmedim akannehir
yok yok beceremiyorum ben bu işi imdatttt akannehir
özge sağol güzelim yapmışsın listeyi ben yeni geldim erzurumdan biliyorum ihmal ettim takımı ama bana biraz dah süre verin kafamı toplamak için olur mu canlarım öptüm hepinizi kaydirigubbakcemile3
aslı ablaaa çabuk gellll :bbo: ben hep hata yapıyorum nasıl olacak bu iş off kafa da kalmadı :gitme:
kız anam beni ne diye ekledin..
daha tartılmadıydım ..
şimdi bu hafta kilo almış mı gözükcem benakannehir

ya bu hafta eklesem yine öyle olacaktı neyse birşey olmaz kaydirigubbakcemile3
aa inanmıyorum akannehir ama içimden bir ses böyle birşey olacağını söylemişti :sinifsinif: off offff
kafamçokkarıştı fisfisfis :çok üzgünüm:
bencedeee fisfisfis
sorma aslım olanlar olmuş..
biraz okudum yüregim kaldırmadı..
kızlar belki takımı kapatırız falan yazıyodu ben mi yanlış anladım..
valla cesaret edemedim daha fazla okumayada

akannehir :çok üzgünüm: yok ya hayırr olamazzz kafamçokkarıştı

%lerde de hata varmış :çok üzgünüm: beceremedeim işte 1 hafta bile adam gibi beceremedim mafoldumben mafoldumben

%lerde de hata varmış :çok üzgünüm: beceremedeim işte 1 hafta bile adam gibi beceremedim mafoldumben mafoldumben

kızlar ne yazacağımı şaşırmış durumdayım ellerim titriyor :sinifsinif:

aşkım yıpratma kendini..
bizde de çok hata var seni hep yanlız bıraktık...
sen tüm takımın yükünü taşımaya çalıştın..
kaptanlar olmayınca bizde işi bilmiyoruz ..
keşke bilen birileri hatırlatsaydı sıra sizde diye ..
ama sen elinden geleni yaptın canım ...
bende de net yok takip edemedim..
çarşamba nöbetteydim.
perşembe evde net yok tabi
cumada ana sınıfına giden oglumun beslenmesi vardı izinliydim...
işte ancak bugün gelebildim..
pazar pazartesi izinliyim ancak salı gelirim...
dedigim gibi artık ben ancak mesaide ve nöbette gelirim..
:uhm:nolcak bakalım beni böyle kabul edecekmisiniz...

canım bak diger takımlara uzun süredir kaptanlık yapanlar bile yanlış yapıyo ..
yardımcıları kontrol ediyo..
ama sen kaptansız yardımcısınız yüklenmeye çalıştın ..
bizlerde senin üstüne attık ilgilenmedik..
şahsen ben çok üzüldüm ama elimde degildi inan..

üzme kendini canım..anlasam hesabı nasıl yapılıyor bilsem inan yaparım ben..
biri anlatsa nasıl yapıldığını sana destek oluruz..
biz yazıp çıkıyoruz tüm yük sende kaldı ..

kızlar yanlış hatırlamıyorsam nesliş son mesajında yazmıştı buraya bu hafta bizde sakın unutmayın diye.ama hepimiz dalıp unuttuk galiba.inşaallah büyük bir ceza almayız.dominoşum üzme kendini takımın her işi sana bakıyor olabilir böyle hatalar.seni çok seviyoruz canım benim.
ay inşaallah dediğiniz gibi takımın kapanması gibi bir ceza olmaz.öpüyorum sizi.

senağlama bilmiyorum galiba artık bende giremeyeceğim çok fazla bu yüzden bir an önce sizin de öğrenmeniz lazım bildirimleri filan :sinifsinif:
:sinifsinif:
üzme kendini canım..anlasam hesabı nasıl yapılıyor bilsem inan yaparım ben..
biri anlatsa nasıl yapıldığını sana destek oluruz..
biz yazıp çıkıyoruz tüm yük sende kaldı ..
:sinifsinif: anlatayım size tamam

ya bende hatırlıyorum bildirim sırası size gelebilir sırayla yapılıyor takip edin demişti ama sıra sizde dememişti :sinifsinif: bende aklıma geldi melis08 yapıyordu bir kontrol edeyim hangi takımda dedim. ve onun 8.takımda olduğunu sanmıştım artık 8den çağrışım yaptı galiba akannehir öyle sandım ve 1-2 gün uğrayamam deyip çıktım :gitme:
evet neslihan abla bu takımı bize emanet etti ve bizde gözün arkada kalmasın dedik :sinifsinif: ama görünüyor ki emanete iyi sahip çıkamadık :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…