- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #15.301
kız hangi ara aldın dört kiloyu sendemi izinliydin burayı bırakan kilo alıp geliyo üzülme şeker haftaya verirsinslm kızlar aranıza geri döndüm ama kilolarımla son haftada noldu bılmıyorum bıde regl dönemim 4 kilo birden almısım sabah tartıldım 91,5 çıktım valla kilo veren arkadaslara ayıp oldu ama affedın haftaya inş 2 kilo vermiş olarak geleceğim listeye ekleyin beni unutmayın öpüyorum hepinizi dominoş geçmiş d.günün kutlu olsun hayatım muck.
s.a a.s.kızlar bende aranıza katılmak istiyorum alırmısınız
ben 10 kg aldım:kedi: nasıl oldu derseniz tatil ,ramazan derken ipin ucunu kaçırdımkafamçokkarıştı ama kendime gelmem lazım eger alırsanız beni pazartesiden itibaren başlamak istiyorum
tanıdıklardan eylülceyi gördüm:1hug: ama acaba öbür kızlardan haber varmı galiba takımın başında neslihancım var varsa çok sevinirim kaydirigubbakcemile5henüz sayfaları okuyamadım şuan kaçamak girdim çok işim var ara ara bakarım inş
sabırsızlıkla cevap bekliycemopuyorumnanaktan
14. TAKIM 124. ETAP
1.73 (92.9 / / / %) eski üye geri döndü
eylülce ( 81.0 / 80 %)
nazco ( 65.4 / / / %) eski üye geri döndü
domination (81.0 / / / %)
hürsultan (87.3 / / / %) eski üye geri döndü
usarem (64.2 / / / %)
hiray (67.7 / / / %)
14. TAKIM TOPLAM KİLO ( 539.5 / / / %)
kızlar siz kiloları yerine ayzarsanız ben gelene kadar,gelince % leri hesaplarım :ecrin_bebek:
slm bu hafta tam =1 kilo vermisim=[COLOR="Blackkaydirigubbakcemile2[/QUOTE]
ohh hadi bakalım:) ben hala aynıyım
[quote="usarem, post: 9405522"]günaydın kızlar dün akşam 1 tane karnıyarık,2-3 kaşık bulgur pilavı,çokazpatates tava,yeşil biber yedim.akşam 1 tane elma yedim.1 tanede bayram çikolatası2-3 yudumda ballı avokado yedim.
sabah tartıldım 64,5 geldim.300 gram almışım.nasıl oldu anlamadım.sahura kalkmıyorum gündüz aç susuz oruç tutuyorum.akşamları yemeği abartmıyorum.arada tatlı kaçamağım oluyor ama ne bileyim yaa.canım sıkıldı işte.
neyse bugün sabah spora başladım. leslie sansone ile 3 mil yürüyüş diye bir video.sabah 1 saat o yürüyüşü yaptım.süper birşey.orucum bitince öğle aralarındada callanetics egzersizlerini yapmaya başlayacağım.o dahada güzel bir eğzersiz.bir ara 13 gün yapmıştım.13 günde 2-3 cm incelmiştim.
teşekkür ederim tatlım:)slm kızlar aranıza geri döndüm ama kilolarımla son haftada noldu bılmıyorum bıde regl dönemim 4 kilo birden almısım sabah tartıldım 91,5 çıktım valla kilo veren arkadaslara ayıp oldu ama affedın haftaya inş 2 kilo vermiş olarak geleceğim listeye ekleyin beni unutmayın öpüyorum hepinizi dominoş geçmiş d.günün kutlu olsun hayatım muck.
şekerim 200 gr yazmışsın ama kilonu mu yanlış yazdın bi çeklişki var çözemedim?dün okadar yemeğe ikiyüz gram vermişim nasıl oldu anlamadım ama akşam yemeği yemedim sadece gece 1 armut yedim ondan herhaldekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
haysem hosgeldinzemuszemus naislsin kiz ne zorluklarla verilde kilolar nasil aldin ??? gerci ben 3 hafta tatilde 3 kilo alinca diyecek yok tabi kaydirigubbakcemile3 takima gelince en eski ben varim rose14 geri donecek bu gunlerde bekliyoruz kendisini takimdan ayrilmisti nelsihaan gelince en sonunda mezun etik kendisini simdi turkiyeye izine giti 1 ay kalacakmis simdiki kaptan aynalar ve domination arkadasimiz onlar bi baksinlar yer olmasi laizm takimda seni aramizda gormek super olacak yeni arkadaslarla tanisirsin hepsi cok super:lepi:
haysem hosgeldinzemuszemus naislsin kiz ne zorluklarla verilde kilolar nasil aldin ??? gerci ben 3 hafta tatilde 3 kilo alinca diyecek yok tabi kaydirigubbakcemile3 takima gelince en eski ben varim rose14 geri donecek bu gunlerde bekliyoruz kendisini takimdan ayrilmisti nelsihaan gelince en sonunda mezun etik kendisini simdi turkiyeye izine giti 1 ay kalacakmis simdiki kaptan aynalar ve domination arkadasimiz onlar bi baksinlar yer olmasi laizm takimda seni aramizda gormek super olacak yeni arkadaslarla tanisirsin hepsi cok super:lepi:
kızlar takımda (geri dönecekler dahil):
1. aynalar
2. s2000
3. 1.73
4. eylülce
5. nazco
6. domination
7. hürsultan
8. hiray
9. rose14
10. usarem
11. zemus(bugün yazacağım gelirse)
++
akrep33 ve
haysem girmek istiyor.
unuttuğum var mı kızlar?
yani en fazla 12 kişi olabiliriz ama 13 kişi.hmm :uhm:
olur haysem bu hafta denemede ol (kuralar boyle) bi hafta sonra takima alalim eger saygi deger kaptanlarim kabul ederse tabibuyrunnnnnnnnnvereliniortakolsun kız ben kısa mısa bişeyim şöyle sengözlerimebaksanabaralara sıkıştırıversen gayri
hosgeldin nazco verirsin tabi haftaya supe yok bu arada oglusun naisl nazco ???kız ne çelişkisi dominoşum dün ben tartılıp kilomu yazmıştım 64,5 diye bugün tartılıp kendimi 64,3 görünce çok şaşırdım ben nasıl kilo verdim diye o ikiyüz gr oradan geliyo allah iyiliğini versin dünü okumadınmı sen neyse artık haftaya fark atmış olurum napalım
özge sağol güzelim yapmışsın listeyi ben yeni geldim erzurumdan biliyorum ihmal ettim takımı ama bana biraz dah süre verin kafamı toplamak için olur mu canlarım öptüm hepinizi kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar ben dün biraz kaçırdım ipin ucunu,ne yediğime gelince.sağdan başlıyayım saymaya,iftarda küçük bir tabak domatesli bulgur pilavı,bir tabak et haşlama,yarım bardak ayran,3-4 tane süs biberi,yemekten sonra 4 tane ceviz içi,buraya kadar çok kötü değil.dün amirimizin doğumgünüydü onun için işyerinde küçük bir kutlama yaptık.ben niyetli olunca pasta payımı ayırdı arkadaşımbende eve götürdüm.anlaşıldığı üzere bir dilim pasta yedim.bide iki üç tane fıstık yedim.ha birde meyveli soda içtim.sonra dün öğlen pazara gitmiştik arkadaşla niyetli olunca pazardaki herşeyden almak istedi canım.birkaç bişey aldım.birde avokado almıştım.gece yatmadan önce onu güzel bir karışım yapıp hoppp mideye indirdim.şimdi o karışımı anlatayım size.süper bişey ama kaloriside süper.
1/2 avokado,1 adet muz,2 kaşık bal,1 kaşık sarelle,biraz ceviz içi,bunların hepsini blendıra atıp parçalıyoruz.sonra içerisine istenilen miktarda süt ilave ediyoruz.ister içilebilecek kıvamda istersenizde pudinğ kıvamına gelecek kadar süt koyup afiyetle yiyip içebilirsiniz.ben çok sıvı olmayacak şekilde ama içilecek kıvamda yaptım.kızımada pudin kıvamında yaptım.kalan yarım avokadoyada yine bir miktar ceviz ve bal koyup sarelle kıvamında yaptım.sabah kahvaltılarında ekmeğe sürüp yemek için.üzgünüm ama seviyorum ben bu şeyleri.
öf ya tost yediiiiiimmm
oğlana yaptım o yemek istemedi elimde öyle sıcak sıcak duruyodu dayanamadıım
güya bu gün kaçamak yapmıycaktımmmm
birde üstüne tereyağ sürmüştüm
eylülce ( 81,0 / 81.0 / 0.0
domination (80.0 / 81.0
usarem (64.4 / 64.2 /
hiray (68.0 / 67.7 / 0.3
selam kızlar dominoşum doğum günün kutlu olsun kuşum ömrün zayıf ve mutlu doğum günleriyle dolsun inşallah
ben sabaf kalkınca tartıldım 64,5 çıktım yani pek bir kilo vermiş değilim bu arada neyse sizinle birlikte yine sıkı bir diyete başlıycam gene bu günden itibaren
sabah 1 kumru öğlen bir boyoz
az önce çeyrek ekmek arası döner
bir bardak ayran
ay bu nasıl diyet oldu ben anlamadım biri beni toparlasın çabuk
slm bu hafta tam =1 kilo vermisim=[COLOR="Blackkaydirigubbakcemile2
14. TAKIM 124. ETAP
1.73 (92.9 / 92.9 / 0.0 / 0.00 %) eski üye geri döndü
eylülce ( 81.0 /80.0 / 1.0 / 1.23 %)
nazco ( 65.4 / 65.2 / 0.2 / 0.30 %) eski üye geri döndü
domination (81.0 / 81.0 / 0.0 / 0.00 %)
hürsultan (87.3 / 91.5 / -4.2 / -4.81 %) eski üye geri döndü
usarem (64.2 / 64.5 / -0.3 / -0.46 %)
hiray (67.7 / 67.7 / 0.0 / 0.00%)
14. TAKIM TOPLAM KİLO ( 539.5 / 542.8 / -3.3 / -0.61 %)
hiray ve emoşu aynı geçiyorum.
amanın sonuncu olcaz akannehir
kızcelerim merhaba...opuyorumnanaktan
çok özledim sizleri............opuyorumnanaktan
kiloları almış bi halde geri geliyom aranıza................
tartılmadım ama baya aldım herhalde..:kedi:
gerçi etrafımdakiler zayıfladın diyo kıyafetlerdede fark yok ama içim içime sıgmıyo sanki patlıycakmışım gibi geliyo..........akannehir
sabah tartılıp gelcem aranıza..
evde net yok artık....
sadece iş yerinden gelebilirim..
malum oglanlar okula başladı..
bizde kapattırmaya karar verdik şimdilik...
biraz geçmişe bakem bugün mesaim var..
sabaha burdayım nasipse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?