Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kız hangi ara aldın dört kiloyu sendemi izinliydin burayı bırakan kilo alıp geliyo üzülme şeker haftaya verirsin

1.73 (92.9 / / / %) eski üye geri döndü
eylülce ( 81.0 / 80,0 /1,0 / %)
nazco ( 65.4 / 64,3 / 1,1 / %) eski üye geri döndü
domination (81.0 / / / %)
hürsultan (87.3 / 91,5 /-4,2 / %) eski üye geri döndü
usarem (64.2 / 64,5 /-0,3 / %)
hiray (67.7 / / / %)

s.a a.s.kızlar bende aranıza katılmak istiyorum alırmısınız
ben 10 kg aldım:kedi: nasıl oldu derseniz tatil ,ramazan derken ipin ucunu kaçırdımkafamçokkarıştı ama kendime gelmem lazım eger alırsanız beni pazartesiden itibaren başlamak istiyorum
tanıdıklardan eylülceyi gördüm:1hug: ama acaba öbür kızlardan haber varmı galiba takımın başında neslihancım var varsa çok sevinirim kaydirigubbakcemile5henüz sayfaları okuyamadım şuan kaçamak girdim çok işim var ara ara bakarım inş

sabırsızlıkla cevap bekliycemopuyorumnanaktan

haysem hosgeldinzemuszemus naislsin kiz ne zorluklarla verilde kilolar nasil aldin ??? gerci ben 3 hafta tatilde 3 kilo alinca diyecek yok tabi kaydirigubbakcemile3 takima gelince en eski ben varim rose14 geri donecek bu gunlerde bekliyoruz kendisini takimdan ayrilmisti nelsihaan gelince en sonunda mezun etik kendisini simdi turkiyeye izine giti 1 ay kalacakmis simdiki kaptan aynalar ve domination arkadasimiz onlar bi baksinlar yer olmasi laizm takimda seni aramizda gormek super olacak yeni arkadaslarla tanisirsin hepsi cok super:lepi:

tamam ekledim ben domi bu hafta 1 kilo eksik yaz beni

hadi hadi kilo almışsın ama incelme bence daha iyi. bu arada ifadelere tıklayamıyorum
teşekkür ederim tatlım:)
4 kilo almayı nasıl başardın? unutur muyuz seni bu hafta ekledim bak listeye
dün okadar yemeğe ikiyüz gram vermişim nasıl oldu anlamadım ama akşam yemeği yemedim sadece gece 1 armut yedim ondan herhaldekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
şekerim 200 gr yazmışsın ama kilonu mu yanlış yazdın bi çeklişki var çözemedim?
65.4ten 64.3 e :S

takımda yer var mı bir bakayım ben. şimdi listeyi yapıyorum emoş abla uğramadı mı bugün?

14. TAKIM 124. ETAP

1.73 (92.9 / / / %) eski üye geri döndü
eylülce ( 81.0 /80,0 / 1.0 / %)
nazco ( 65.4 / 65,2 / 0.2 / %) eski üye geri döndü
domination (81.0 / 81.0 / 0.0 / 0.00%)
hürsultan (87.3 / / / %) eski üye geri döndü
usarem (64.2 / 64.5 / -0.3 / %)
hiray (67.7 / / / %)

14. TAKIM TOPLAM KİLO ( 539.5 / / / %)
hiray ve 1.73 gelmedi mi yaaa?

kızlar takımda (geri dönecekler dahil):
1. aynalar
2. s2000
3. 1.73
4. eylülce
5. nazco
6. domination
7. hürsultan
8. hiray
9. rose14
10. usarem
11. zemus(bugün yazacağım gelirse)
++
akrep33 ve
haysem girmek istiyor.

unuttuğum var mı kızlar?

yani en fazla 12 kişi olabiliriz ama 13 kişi.hmm :uhm:

14. TAKIM 124. ETAP

1.73 (92.9 / 92.9 / 0.0 / 0.00 %) eski üye geri döndü
eylülce ( 81.0 /80.0 / 1.0 / 1.23 %)
nazco ( 65.4 / 65.2 / 0.2 / 0.30 %) eski üye geri döndü
domination (81.0 / 81.0 / 0.0 / 0.00 %)
hürsultan (87.3 / 91.5 / -4.2 / -4.81 %) eski üye geri döndü
usarem (64.2 / 64.5 / -0.3 / -0.46 %)
hiray (67.7 / 67.7 / 0.0 / 0.00%)

14. TAKIM TOPLAM KİLO ( 539.5 / 542.8 / -3.3 / -0.61 %)

hiray ve emoşu aynı geçiyorum.
amanın sonuncu olcaz akannehir

kızlar zemusu eklemedim ortada yok :uhm:
zemuscum şekerim listeyi verdim valla her seferinde aynısı oluyor biliyorum ama erkenden gelip kilonu bildirsen..
ayrıca akrep de cee deyip kaçtı

ben de çarşıya gidiyorum artık akşam uğrar mıyım bilmiyorum hafta sonu da uğrayamayabilirim dersane var akannehir
görüşürüz kızlar öpüyorum hepinizi Şeniz

yetişemedim tartıyı yazmaya ..
ama canım her seferinde aynı olmuyo daha bu hafta kilomu bildirmem gerktiğini geçen hafta söğlediniz..
bende şaşırdım şimdi..haftalardır kilo bildirimi yapmıyor gibi gözüktüm...

hoşbulduk canım :1hug:sağolasın bende tatile kardeşlerime gittim 50 günün 40 günü ev gezmelerinde geçti bütün akraba orda bazen günde iki üç davete gittim giderken götürdügüm bol kıyafetler gelirken daraldı bide geldim ramazan girdi araya sonrada bayram tatilinde köye gittik-tatlicadiarzu- şuan bi iştahım açılmış durumdaki senağlamakendimi firenliyemiyorum buraya katılabilirsem en azından sorumuluk alırm moralim çok bozuk aama yinede yiyorum fisfisfis
rosun olamasına sevindim tabiki seninde yeni kızlarıda öpüyorum

vereliniortakolsun kız ben kısa mısa bişeyim şöyle sengözlerimebaksanabaralara sıkıştırıversen gayri

kız ne çelişkisi dominoşum dün ben tartılıp kilomu yazmıştım 64,5 diye bugün tartılıp kendimi 64,3 görünce çok şaşırdım ben nasıl kilo verdim diye o ikiyüz gr oradan geliyo allah iyiliğini versin dünü okumadınmı sen neyse artık haftaya fark atmış olurum napalım

özge sağol güzelim yapmışsın listeyi ben yeni geldim erzurumdan biliyorum ihmal ettim takımı ama bana biraz dah süre verin kafamı toplamak için olur mu canlarım öptüm hepinizi kaydirigubbakcemile3

vereliniortakolsun kız ben kısa mısa bişeyim şöyle sengözlerimebaksanabaralara sıkıştırıversen gayri
olur haysem bu hafta denemede ol (kuralar boyle) bi hafta sonra takima alalim eger saygi deger kaptanlarim kabul ederse tabibuyrunnnnnnnnn
hosgeldin nazco verirsin tabi haftaya supe yok bu arada oglusun naisl nazco ???
özge sağol güzelim yapmışsın listeyi ben yeni geldim erzurumdan biliyorum ihmal ettim takımı ama bana biraz dah süre verin kafamı toplamak için olur mu canlarım öptüm hepinizi kaydirigubbakcemile3

kaptan kendine iyi bak takim once domiye sonra bize emanet merak etmeopuyorumnanaktan

öf ya tost yediiiiiimmm
oğlana yaptım o yemek istemedi elimde öyle sıcak sıcak duruyodu dayanamadıım

güya bu gün kaçamak yapmıycaktımmmm
birde üstüne tereyağ sürmüştüm

eylülce ( 81,0 / 81.0 / 0.0
domination (80.0 / 81.0
usarem (64.4 / 64.2 /
hiray (68.0 / 67.7 / 0.3

valla süper ya ikinizde yediklerinize ragmen vermişiniz

ay aşkumm biran önce toparlansak iyi olcak ya..

slm bu hafta tam =1 kilo vermisim=[COLOR="Blackkaydirigubbakcemile2

alkisalkisalkis

kız anam beni ne diye ekledin..
daha tartılmadıydım ..
şimdi bu hafta kilo almış mı gözükcem benakannehir

bak ben ne yazmıştım aldım diye..
92.900 yazmışın ama ben 5 kilo falan aldım herhalde sabah tartılıp yazacam buraya ondan sonra artık bakcaz..
nolcak şimdi ben bir haftada mı almış sayılcam kilolarımı:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…