- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
- 156
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #15.341
sorma aslım olanlar olmuş..
biraz okudum yüregim kaldırmadı..
kızlar belki takımı kapatırız falan yazıyodu ben mi yanlış anladım..
valla cesaret edemedim daha fazla okumayada
aslı ablaaa çabuk gellll :bbo: ben hep hata yapıyorum nasıl olacak bu iş off kafa da kalmadı
kızlar yanlış hatırlamıyorsam nesliş son mesajında yazmıştı buraya bu hafta bizde sakın unutmayın diye.ama hepimiz dalıp unuttuk galiba.inşaallah büyük bir ceza almayız.dominoşum üzme kendini takımın her işi sana bakıyor olabilir böyle hatalar.seni çok seviyoruz canım benim.
ay inşaallah dediğiniz gibi takımın kapanması gibi bir ceza olmaz.öpüyorum sizi.
hadi bakalımkorkmayın kızlar ben silviyaya msj attım kapatılacakmıyız diye yok dedi kurallar yeniden düzenlenecekmiş kapatılmayacağız, kapatsalarda cıngar çıkartırdım zaten içinizi rahat tutun
merak etme güzelim işe el koydum geri gelecem. insana adam akıllı bir depresyon yaşatmıyonuz :roflol:
ben o msj görmedim görseydim böyle olmazdı olsun artık bundan sonra dikkat ederiz güzelim:hulya:
selam arkadaşlar.nasılsınız.artık takımda yer alabilirm.dü-n itibariyle sınavım bitti.olleeeeyy.yani mülakatı oldum.süpppppeeerr geçti.allahın izniyle belgeyi alıyorum inşallah.
bayramda evim çok kalabalıktı.ablamlar abimler ve babam vardı.hergün biyere pikniğe gittik.eeee haliyle ramazanda verdiğim 3-4 kiloyu aldım.yemeyide abarttıukça abarttım.yedim yedim yediiiimm.vee şiştim.artık diyetime başlıyorum.bırakmamamcasına.yoksa hiç başlayamıycam.çünkü iştahım artttı ve midem büyüdü.az bişeyle doymuyor ve yasak tanımıyorum.şuan 93 felanım heralde.daha tartılmadım.bikaçgüne kadar tartılıp kilomu söylerim.hedefi 5er 5er ayarlıycam.yani ilk hedefim kilo vermek. bu 70 oluncaya kadar bvöyle devam etcekinşallah.uanki planım düzenli bi diyet yapıp herşeyden ve az yemek,ve arda şok diyetler yapıp metabolizmayı şaşırtmak.
evet aynalar gelene kadar ben bu kuralları devreye sokuyorum delikafaduldendominantım yukardaki kuralları okudum ve hepimiz üstümüze düşeni yapalım takım artık kendine gelsin..bol bol paylaşım yapalım yapalım ...ve birbirimiziuyaralım..
bu arada dominantım benim kilom 70.6 ....
kızlar selam dominoş zemus şekerler sobe ...
hosgeldinnnnnnnnn hemsom hadi bakalim yarindan itibaren snei daha cok gormek istiyoruz sayfalarda:1hug:selam arkadaşlar.nasılsınız.artık takımda yer alabilirm.dü-n itibariyle sınavım bitti.olleeeeyy.yani mülakatı oldum.süpppppeeerr geçti.allahın izniyle belgeyi alıyorum inşallah.
bayramda evim çok kalabalıktı.ablamlar abimler ve babam vardı.hergün biyere pikniğe gittik.eeee haliyle ramazanda verdiğim 3-4 kiloyu aldım.yemeyide abarttıukça abarttım.yedim yedim yediiiimm.vee şiştim.artık diyetime başlıyorum.bırakmamamcasına.yoksa hiç başlayamıycam.çünkü iştahım artttı ve midem büyüdü.az bişeyle doymuyor ve yasak tanımıyorum.şuan 93 felanım heralde.daha tartılmadım.bikaçgüne kadar tartılıp kilomu söylerim.hedefi 5er 5er ayarlıycam.yani ilk hedefim kilo vermek. bu 70 oluncaya kadar bvöyle devam etcekinşallah.uanki planım düzenli bi diyet yapıp herşeyden ve az yemek,ve arda şok diyetler yapıp metabolizmayı şaşırtmak.
14. takım 125.Etap(07/10/2009) itibariyle listede bulunanlar;
NOT:Geri dönen üyelerin ayrıldıklarındaki kilolarını yazdım.
- aynalar(84.9)
- 1.73(92.9)
- nazco(65.2)
- eylülce(80.0)
- usarem(64.5)
- domination(81.0)
- hürsultan(91.5)
- hiray(67.7)
- zemus(70.0)
- rose14(79.0)
Geri dönecekler;
- s2000(66.0)
- siyah24(62.5) (geri gönecek mi?)
Takıma girmek isteyenler;
- Haysem()
- Akrep33()
kuzuummm vermem kimseye spor benim ama kaptanlığı bırakana kadar sen ilgilenebilirsin çok istiyorsan kaydirigubbakcemile3 sositosositoay ay ay neler olmus boyle yaaaaaaakannehir tuh kotu olmus ya domiiiiiiiiiiiiiiiiii suc senin degil tum takim olarak sucluyuzlmaz: ama bu bize ders olsun acemiliyimize denk geldi artik......kuralara ok yim ben guzel olmus sadece bizim takim degil zaten tum takimlar ayni ........ domiiiii benim spor sorun oldugu icin spor yapanlari yarinda itibaren ben kontrol edecem tamam mihihoyyyt
hosgeldinnnnnnnnn hemsom hadi bakalim yarindan itibaren snei daha cok gormek istiyoruz sayfalarda:1hug:
domiiiiii siyah geri donmeyecek oyle hatirliyorum ben sadece s2000 geri donecek haysem pazartesi den itibaren bi hafta denemeye alalim okmi??yerimseniben
bugün yediklerim..
sabah:menemen bir dilim ekmek,domates salatalık..
öğlen çeyrek simit...:kedi:
akşam fırında yağsız sebzeli tavuk bir dilim ekmek..
2 Litreden fazla su içtim..
2 saat yürüyüşümü yaptım.
yeşil çayımı içtim...
bi denede elma yedim..zemuszemus
dominantım benim kilomu tekrra süğlüyorum..karışıklık olmasın değiştiriver listede
70.6 ...:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?