Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Püsküüt'ten alıntı:

BıRıNCı AŞAMA:

Günlerden Cuma. Her takımın kilo bilgisini en geç saat 21:00 e kadar vermesi gerekiyor. Takım olarak kilo bilgisi ilk belli olan 7. takım olsun. 7. takım üyesi püsküüt, paylaşım alanına gelerek kilo bilgisini yayımlıyor.

Bu mesajın yazılış şekli, bütün takımlar için standart hale getirilecek.
Şöyle ki;

BAŞLIK : Takım Numarası / Etap Numarası (örn: 7. Takım / 40. Etap)
Üye adı (etap başlangıç kilosu / etap bitiş kilodu / fark / % fark​

arkadaşlar sonuç listeleri topiğinden bizim en son etaptaki bildirimimizi kopyalayıp,sadece kilolar/yüzdeler/farkları değiştirip + eklenecek isimleri de ekleyip bu şekilde yapabilirsiniz.

Soru : % Fark nasıl hesaplanır?
(Püsküüt örneğinden yola çıkalım)
Etap Başlangıç : 64.6
Etap Bitiş : 63.7
Fark : 0.9
% hesaplaması : Fark / Etap başlangıç kilosu
0.9 / 64.6 = 0.0139…
Çıkan bu sayıyı 100 ile çarpıyoruz.
0.0139 * 100 = 1.39 %

Sonuç olarak; bütün takımlar kilo bilgilerini bu şekilde, standart olarak yazacaklar. Bundan sonra kilo bildirme FORMATI budur.

ıKıNCı AŞAMA :

ılk aşamamızda 7. takımdan püsküüt takım kilo bilgisi listesini yayımladı. Aradan biraz zaman geçti. 115. takımın kilo bilgileri belli oldu. 115. takım lideri Bulut, takımının kilo bilgisini vermek için paylaşım alanına geldi.

Öncelikle Püsküütün yazdığı mesajı ALINTILAYACAK (mesajın sol alt kısmında yer alan “Alıntı Yap” tuşuna basacak.)

Bulutun ekranında görünen mesaj şu olacak.

ışaretlenen yerleri silecek ve mesaj ekranına kendi takımının bilgilerini ekleyecek.
ALINTI kısmını silmesi çok önemli.. Çünkü; alıntı yapılmış bir mesajı, tekrar alıntıladığınızda ilk mesajdaki alıntı, ikinci mesajda yer almıyor.

Bulut'un gönderdiği mesajı, bizler paylaşım alanında şu şekilde göreceğiz.

Sonuç olarak, her takım kendi kilo bilgisini eklerken Bulut’un yaptığını yapacak.. Yani her yeni kilo bildirim mesajı, kendinden önceki bütün bilgileri kapsıyor olacak. Bu şekilde, günün bildirim yapan son takımının mesajında BÜTÜN TAKIMLARIN KıLO BıLGıSı tek mesajda yer almış olacak. Yani yayımlanan son mesaja baktığımızda hepimiz, o ana kadar hangi takımlar kilosunu bildirdi, birinciliğe kim koşuyor…bütün bu bilgileri görüyor olacağız.

Özellikle bu mor ile işaretlediğim yerler önemli. %leri zaten hesap makinası ile yapıyoruz.son mesajdan alıntıyı yaptıktan sonra da mutlaka ama mutlaka [QOUTE] yazılarını siliyoruz. eğer silmezsek bir sonraki alıntı yapıldığında,sizin yaptığınız alıntı gözükmez. yani alıntı yapılan mesaj,bir başka alıntı içermiyor. böyle olunca da eksiklik olur bu nedenle dikkat ediyoruz

Son düzenleme:
KARAR DEFTERİ

1- Her ay başında, başvuru topiği yeni üye alımı için açılacak. Takımlar kaç tane üye alacaklarını, takımlarının linki beraberinde topiğe yazacak. Alımlar tamamlandığında topik, bir sonraki aybaşına kadar kapatılacak.

2- Toplam takım sayısı “12” yi geçmeyecek.

3- Takım üyeleri “izinli” görünmeyecek. Herhangi bir nedenle aramızda olmayan yarışmacılar “kilo vermemiş” gibi, takım kilo bildirim listelerinde rakamsal varlıklarına devam edecekler. Mazaret süreleri uzarsa, liderin inisiyatifinde “yeniden alınmak” kaydıyla yarışmadan çıkartılabilirler.

4- Takımlardaki üye sayısı “12” olarak belirlenecek. Yarışmaya girmeyi bekleyenleri de düşünerek; bu üye sınırı sayısına ulaşmak her takım için zorunlu olacak. Aylık alımlar bu sınıra göre yapılacak.

5- Haber vermeden, geçerli bir neden ileri sürmeden yarışmadan ayrılan yarışmacılar, bir daha yarışamazlar. Dolayısı ile konuyla ilgili bilgi paylaşımı esastır. Başvuru topiğinde, bu tanıma uyan arkadaşlarımızı gördüğümüzde gerekli uyarıları yazalım.

6- Her etap bitiminde, sonuç listelerinde, takımlardan bağımsız olarak bireysel sıralamada gösterdiğimiz "etap birincisi" unvanını alan arkadaşımız, etap bitiminde ve en geç Pazartesi gününe kadar olmak kaydıyla, sözkonusu etapta neler yaptığını, neyi değiştirdiği, hangi yönteme başvurduğunu... yani kısaca nasıl olup da o kiloyu verdiğini bizlerle paylaşacaktır. Konunun takibini, sözkonusu üyenin bağlı olduğu takım lideri ve/ya yardımcısının yapması gerekmektedir.

7 - "Geri dönmek üzere" ayrılarak yarışmaya ara veren yarışmacımız, döndüğünde ilgili etap başlangıç kilosu, ayrıldığı etabın bitiş kilosu olacaktır. Yani yarışırken bildirdiği son kilosu, daha sonra döndüğündeki kilo olarak kabul edilecektir. Bu kuralın sebebi, ara verme döneminde alınması muhtemel olan kiloların sorumluluğunu yarışmacıya kazandırmaktır.

Eğer üye, herhangi bir nedenle yarışmadan ayrıldıysa ve durumu "geri dönmek üzere ayrıldı" ibaresiyle belirtilmediyse, bu durumda da aynı kurallar geçerllidir.

Her koşulda yarışmaya geri dönen üyenin, dönüş yaptığı etabın başlangıç kilosu, arşivimizde kayıtlı son kilosu olacaktır. Amaç aradan geçen süre zarfında aldığı ve/ya verdiği kilonun sorumluluğunu, takımıyla paylaşma gereğidir.

Bu kuralın tek istisnası, üyemizin kilo almasının zorunlu/istemsiz koşullarda olmasıdır. Bu koşullar da sadece ve sadece iki tanedir:
a) Hamilelik nedeniyle kilo almak
b) Hastalık / tedavi nedeniyle kilo almak

8 - 19 Aralık 2008 tarihinden itibaren kilo bildirimlerinde "Kardeş Takım Kontrol Sistemi" devreye girmiştir.
Kardeş Takım Listesi :
8.Takım - 6.Takım
4.Takım - 7.Takım
1.Takım - 9.Takım
3.Takım - 14. Takm
12.Takım - 2. Takım
5.Takım - 13. Takım

Sistem Nasıl İşleyecek ?1. aşama: Takım listesini hazırladı. Kardeş takımın topiğine listeyi iletir. Kardeş takım kontrolünü yapar, onaylar. Hata varsa uyarır ve takım gerekli düzenlemeyi yapar. Böylece, liste kontrolü ve editi, takım topiklerinde bitmiş olur.

2. aşama: Kontrolü ve düzenlemesi biten kilo bildirim listesi Paylaşım Alanına yazılır. Yani paylaşım alanına eklenen listeler, işi bitmiş temize çıkmış listelerdir.

3. aşama: Sona kalan takım dona kalmaz. 12 takımız. 1. takımdan başlayarak her takım sırayla bu işi üstlenir. Bundan sonraki bildirim 19 Aralıkta. O etabın liste hazırlayan takımı 1. takımdır. Sonraki etap 2. takım, sonraki etap 3. takım... Ben bu sırayı takip eder ve ilgili takım liderine sorumlu olduğu haftayı iletirim. Böylece, sonuç listelerini hazırlama işi her takıma 12 haftada bir gelmiş olur ki bu 3 ay demek.. Fena değil hani.. )

4. aşama: Bütün listelerin, kontrolü editi vs.. sonrasında temiz halde paylaşım alanında yayımlanması için son süre, eskiden olduğu gibi Cuma akşamları 21:00 dir.

5. aşama: O hafta sıra hangi takımdaysa Cuma akşamı 21:30 kadar listeleri yayımlar.

"Herhangi bir mazaret ileri sürmeden, yukarıdaki şartlarda bildirim yapmayan takımlar kapatılacaktır."

Açıklama :
  • Yukarıda yazılı kararlar, “öneri” niteliğinde paylaşım alanında takım liderlerinin onayına sunulup, geçerli oyu sağlayarak “karar” niteliği almış önerilerdir.
  • Alınan kararlara uymak ve takım içi iletişimi sağlamak zorunludur.
  • Takım toplam mevcudunun, yarıdan bir fazlası “geçerli oy” tanımıdır. (11 takımda 6 lider veya yardımcısı oyu yeterlidir. Takım sayısı 12 olduğunda, oy sayısı 7 ye çıkacaktır.)
  • Öneriler ve oylama sayılarıyla ilgili bilgiler linkte mevcuttur.

,Kızlar ben dersaneye gidiyorum. Akşam büyük bir ihtimalle giremem.Yarın da girebilirsem görüşürüz.Kendinize iyi bakın. opuyorumnanaktan
Haa bir de ben gelene kadar kuralları yalayıp yutun sözlü yapacağım kaydirigubbakcemile3 :hulya:

sorma aslım olanlar olmuş..
biraz okudum yüregim kaldırmadı..
kızlar belki takımı kapatırız falan yazıyodu ben mi yanlış anladım..
valla cesaret edemedim daha fazla okumayada

korkmayın kızlar ben silviyaya msj attım kapatılacakmıyız diye yok dedi kurallar yeniden düzenlenecekmiş kapatılmayacağız, kapatsalarda cıngar çıkartırdım zaten içinizi rahat tutun

aslı ablaaa çabuk gellll :bbo: ben hep hata yapıyorum nasıl olacak bu iş off kafa da kalmadı

merak etme güzelim işe el koydum geri gelecem. insana adam akıllı bir depresyon yaşatmıyonuz :roflol:

ben o msj görmedim görseydim böyle olmazdı olsun artık bundan sonra dikkat ederiz güzelim:hulya:

selam arkadaşlar.nasılsınız.artık takımda yer alabilirm.dü-n itibariyle sınavım bitti.olleeeeyy.yani mülakatı oldum.süpppppeeerr geçti.allahın izniyle belgeyi alıyorum inşallah.
bayramda evim çok kalabalıktı.ablamlar abimler ve babam vardı.hergün biyere pikniğe gittik.eeee haliyle ramazanda verdiğim 3-4 kiloyu aldım.yemeyide abarttıukça abarttım.yedim yedim yediiiimm.vee şiştim.artık diyetime başlıyorum.bırakmamamcasına.yoksa hiç başlayamıycam.çünkü iştahım artttı ve midem büyüdü.az bişeyle doymuyor ve yasak tanımıyorum.şuan 93 felanım heralde.daha tartılmadım.bikaçgüne kadar tartılıp kilomu söylerim.hedefi 5er 5er ayarlıycam.yani ilk hedefim kilo vermek. bu 70 oluncaya kadar bvöyle devam etcekinşallah.uanki planım düzenli bi diyet yapıp herşeyden ve az yemek,ve arda şok diyetler yapıp metabolizmayı şaşırtmak.

giremem dedim ama girdim ilk fırsatta kaydirigubbakcemile3
hadi bakalım
bu arada ne depresyonu bee klava: çık ordan gel çabık klava:

hadi hoşgeldinnn a.s. bende 82 olmuşum galiba bu arada :çok üzgünüm:
ya kızlar 17 temmuzda listaya girdim ya elde var -1 gibi birşey oldu :çok üzgünüm:

KURALLAR
1. 1 Ayda en az 1 kilo vermek zorunludur. 1 ayda 1 kilo veremeyen yarışmacı ilk uyarısını alır sonraki ay da kilo veremeyen yarışmacı takımdan diskalifiye olur.Her ay birbirnden bağımsıdır önceki ay verilen kilo bir sonraki ayı bağlamaz.

AÇIKLAMA: 4 hatalık süreçte hafta başına 250 gr düşmektedir. minimum hedefiniz haftada 250 gr vermek olacak.

2.
Takıma katılım zorunludur. Her gün yenilen, içilenler ve yapılan spor aktiviteleri bildirilmek zorundadır.

AÇIKLAMA:Her kez bir not defteri taşıyacak yanında gün içerisinde yaptığı yediği içtiği her şeyi bu deftere not alacak ve ertesi günü sabah ya da o gün akşamına takıma bildirimde bulunacak.Kaçamak yaptım yazmaya utanıyorum gibi bahaneler kabul edilmeyecek.Yazmaya utanacağınız şeyi yemeyeceksiniz.günlük minimum 30 dk herhangi bir spor yapılacak.sağlık problemi dışında hiç bir mazeret geçerli olmaycak.

3. Her gün en az 2 lt su içmek zorunludur. Yemeklerden önce 2 bardak şeklinde içilmesi tavsiye edilir.

4. Yeşil çay veya benzeri bitki çaylarından bağırsakları rahatlatmak için en az 1 bardak tüketilmelidir.

5.
Bildirmler mutlaka Perşembe günü yapılacaktır.Herhangi bir gerekçe ile Cuma gününe kalarn bildirm en geç sabah saat 9 a kadr yapılacaktır.2 kez geçerli bir mazereti bulunmadan bildirm yapmayan kişi takımdan diskalifiye olur.

Bukadar da değil.Herkes taşın altına elini koyucak.

1 kişi günlük su tüketimini kontol edicek ve kimler içmiş kimler içmemiş bana bildirecek

1 kişi spor yapanları ve yapmayanalrı kontorl edecek

1 kişi haftalık ve aylık kilo kaybını denetleyecek.haftada 250 gr verememiş kişiyi uyaracak. 4 hafta sonunda toplam 1000gr verememişse yarışmacının ilk ayy yeterli kiloyu veremediğini bildirecek eğer sonraki ay da yeterli kiloyu verememişse dikalifiye olması gerektiğini bana bildirecek.

1 kişi yenilen içilen yazılıyomu onu kontrol edecek.yazmayan olursa kişisel olarak uyaracak.haftanın sonunda ise toplu olarak yazanların ve yazmayanlrın raporunu bana bildirecek.

Kabul edenler?
Kabul etmeyenler?
Kabul edilmiştir!!!kötükedihüso

kızlar bende kuralları Silviş'ten çaldım :roflol:
Aslı abla sen de gelince 1-2 kural eklersin bir de görev dağılımı filan yaparız(kontrol,vs.. için)

bir de önceki mesajlarımda yazmış olduğum kuralları da okuyun bildirimin nasıl yapılacağı da anlatılıyor. sizi yarın sözlü yapıcam ona göre kurtuluş yok kötükedihüso

Aslı ablacım sen ne zaman geliyorsun şekerim? :jeyyar:

14. takım 125.Etap(07/10/2009) itibariyle listede bulunanlar;
  1. aynalar(84.9)
  2. 1.73(92.9)
  3. nazco(65.2)
  4. eylülce(80.0)
  5. usarem(64.5)
  6. domination(81.0)
  7. hürsultan(91.5)
  8. hiray(67.7)
  9. zemus(70.0)
  10. rose14(79.0)
NOT:Geri dönen üyelerin ayrıldıklarındaki kilolarını yazdım.

Geri dönecekler;
  1. s2000(66.0)
  2. siyah24(62.5) (geri gönecek mi?)

Takıma girmek isteyenler;
  1. Haysem()
  2. Akrep33()

Son düzenleme:
kızlar şimdi farkettim ne yediğimi yazmıyorum uzun zamandır kaydirigubbakcemile3
sabah normal kahvaltımı yaptım
dersanede 1 çubuk kraker yedim :ecrin_bebek:
demin de 1-2 tane biskrem kaydirigubbakcemile3
1 bardak fanta :kedi:
Allah'ım noluyo' banaa laelaelaelaelae
şimdi de elma yerim artık laelaelaelaelae
bu arada dersaneye de yürüyerek gidip geliyorum günde 1-2 km yürümüş oluyorum .size bir haberim daha var her gün dersaneye gideceğim ama yürüyerek delikafadulden bu da ne demek,yapmam gereken sporun yarısını yürüyüşle yapacağım demek laelaelaelaelae
Ayrıca bundan sonra daha önce de söylediğim gibi öğlende okulda yemekhanede yiyeceğim.Yani normal yemek olarak. Eve gelince 1-2 elma.Ondan sonra hoppp dersaneye.. :ecrin_bebek: eve gelince de yemekten 1er kaşık alıp tadına bakarım ama bu sefer sadık kalacağım kurallara vereliniortak canım yemek yemek istemezse yoğurt veya elma yerim kaydirigubbakcemile5
nasıl?? :jeyyar:
haa bir dee leslie sansone ile walk at home miz vardı gerçi sadece 1 kere yaptım ama gerçekten çok faydalı birşey zemuszemus onu da haftada 2-3 kez yapmayı planlıyorum..
Hmm bu şekilde devam edersem sizce ne kadar sürede 75e düşerim gamyoncuiremsu

bu arada ilk hedef 75
şu andaki kilom 82

hedefim:kasıma kadar 75 olmak zemuszemus hadi en azından 77 olayım kaydirigubbakcemile3
bu yazdığım planla sizce hedefe ulaşabilir miyim :uhm:
bir de kendime hedefi 75 olan bir çizelge yapacağım şimdi :)

dominantım yukardaki kuralları okudum ve hepimiz üstümüze düşeni yapalım takım artık kendine gelsin..bol bol paylaşım yapalım yapalım ...ve birbirimiziuyaralım..

bu arada dominantım benim kilom 70.6 ....

evet aynalar gelene kadar ben bu kuralları devreye sokuyorum delikafadulden
kabul edenler???
etmeyenler???

karar. kabul edilmiştir!!! -tatlicadiarzu-

durun silvişin mesajını orijinal olarak kopyalıyorum. kopya çekelim azıcık
kızlar selam dominoş zemus şekerler sobe ...

hıh sana sobe hiç uğramıyosun :umursamaz:

ay ay ay neler olmus boyle yaaaaaaakannehir tuh kotu olmus ya domiiiiiiiiiiiiiiiiii suc senin degil tum takim olarak sucluyuz lmaz: ama bu bize ders olsun acemiliyimize denk geldi artik......kuralara ok yim ben guzel olmus sadece bizim takim degil zaten tum takimlar ayni ........ domiiiii benim spor sorun oldugu icin spor yapanlari yarinda itibaren ben kontrol edecem tamam mihihoyyyt

hosgeldinnnnnnnnn hemsom hadi bakalim yarindan itibaren snei daha cok gormek istiyoruz sayfalarda:1hug:

domiiiiii siyah geri donmeyecek oyle hatirliyorum ben sadece s2000 geri donecek haysem pazartesi den itibaren bi hafta denemeye alalim okmi??yerimseniben

KURALLAR
1. 1 Ayda en az 1 kilo vermek zorunludur. 1 ayda 1 kilo veremeyen yarışmacı ilk uyarısını alır sonraki ay da kilo veremeyen yarışmacı takımdan diskalifiye olur.Her ay birbirnden bağımsıdır önceki ay verilen kilo bir sonraki ayı bağlamaz.

AÇIKLAMA: 4 hatalık süreçte hafta başına 250 gr düşmektedir. minimum hedefiniz haftada 250 gr vermek olacak.

2.
Takıma katılım zorunludur. Her gün yenilen, içilenler ve yapılan spor aktiviteleri bildirilmek zorundadır.

AÇIKLAMA:Her kez bir not defteri taşıyacak yanında gün içerisinde yaptığı yediği içtiği her şeyi bu deftere not alacak ve ertesi günü sabah ya da o gün akşamına takıma bildirimde bulunacak.Kaçamak yaptım yazmaya utanıyorum gibi bahaneler kabul edilmeyecek.Yazmaya utanacağınız şeyi yemeyeceksiniz.günlük minimum 30 dk herhangi bir spor yapılacak.sağlık problemi dışında hiç bir mazeret geçerli olmaycak.

3. Her gün en az 2 lt su içmek zorunludur. Yemeklerden önce 2 bardak şeklinde içilmesi tavsiye edilir.

4. Yeşil çay veya benzeri bitki çaylarından bağırsakları rahatlatmak için en az 1 bardak tüketilmelidir.

5.
Bildirmler mutlaka Perşembe günü yapılacaktır.Herhangi bir gerekçe ile Cuma gününe kalarn bildirm en geç sabah saat 9 a kadr yapılacaktır.2 kez geçerli bir mazereti bulunmadan bildirm yapmayan kişi takımdan diskalifiye olur.

Bukadar da değil.Herkes taşın altına elini koyucak.

1 kişi günlük su tüketimini kontol edicek ve kimler içmiş kimler içmemiş bana bildirecek

1 kişi spor yapanları ve yapmayanalrı kontorl edecek

1 kişi haftalık ve aylık kilo kaybını denetleyecek.haftada 250 gr verememiş kişiyi uyaracak. 4 hafta sonunda toplam 1000gr verememişse yarışmacının ilk ayy yeterli kiloyu veremediğini bildirecek eğer sonraki ay da yeterli kiloyu verememişse dikalifiye olması gerektiğini bana bildirecek.

1 kişi yenilen içilen yazılıyomu onu kontrol edecek.yazmayan olursa kişisel olarak uyaracak.haftanın sonunda ise toplu olarak yazanların ve yazmayanlrın raporunu kaptana bildirecek.

NOT:buraya kadar olan kısım silviya'ya aittir.
Kurallar gayet açık ve net bayanlar azcık dikkat edelim,hem sonuçta herkes aynı amaç için burda.Bu kurallar hem zayıflama hem de takımın durumu konusunda en iyisi.O nedenle lütfen uymaya çalışın.Aslı ablacım takımın başına geçtiğinde de hedefleri 10 kg indiricem diyordu kaydirigubbakcemile3 ben de hedefi yukarı çektim 10 kg laelaelaelaelae neyse yani bu kuralları o da kabul eder gibime geliyor.
Bildirimleri bundan sonra perşembe günü yapıyoruz.Önemli bir aksilik olmadıkça cumaya kaydırmayacağız.
Bir öneri de benden olsun kaydirigubbakcemile3 bazen kk'da sorun vs. olabiliyor bu nedenle herkes birbirini msn'de eklesin ve bir sorun vs. çıktığı zaman msn'den birdirmek daha kolay olur. Bu nedenle böyle bir önerim var.
Görev dağılımını kafama göre yapacağım zaten hepsi birbirine benziyor kaydirigubbakcemile3 yukarıda da belirtildiği gibi sporu şart koşuyoruz. hihoyyyt bu her gün olmayabilir ama ben kendi planımdan yola çıkarak haftada en az 2 defa,belirli zaman aralıklarında(yani haftada 2 kez yapılacaksa 3 günde 1,haftada 3 kez yapılacaksa 2 günde 1,vs...) yapılmalı.Bunu da buradan bildireceksiniz. Ayrıca bn size çeşitli egzersizler de bulmuştum vakt-i zamanında kaydirigubbakcemile3 ama tınmadınız :umursamaz: bundan sonra size önce basit sonra zorlaşan egzersizler ekleyeceğim hep beraber yapacağız caymak yok.Birazdan basit egzersizler ekliyorum .
Kabul edenler?
Kabul etmeyenler?

Hatta kaptanlığa aynalar başladığı zaman,bizzat ben egzesizlerle ilgileneceğim.:hulya: :CüvCüv: naniknanik yani benden kaçış yok kötükedihüso en kısa zamanda mezun oluyoruz,diplomamızı alıyoruz(cv'mizde veya iş başvurusunda bir işimize yaramayacak ama şakkıdı )
Ayrıca günde en az 3 bardak(sabah,öğle,akşam gibi..) yeşilçayı şart koşuyorum.
2lt suyu söylememe gerek bile yok zaten.Günde ne kadar su içtiğinizi hesaplamak için küçük boy(500ml) 1 su şişesini yanınızda taşımanızı tavsiye ederim.yani 4 şişe su içmelisiniz en az.Ve bunu da burada bildireceksiniz -tatlicadiarzu-
Bir ekleme daha:Ara öğün olarak günde en az 1 elma yemenizi de şart koşuyorum.(1 elma=1 büyük elma laelaelaelaelae )
Not defteri konusunda da,
evet yanınızda küçük bir bloknot bulundurun. Ne yediğinizi,ne içtiğinizi yazın ve buraya girdiğiniz zaman da bize aynısını yazın.(haa unutmadan söyliyim kaçamaklarınızı da ayzın,ona göre onu yakmanız için filan tavsiyelerde bulunabiliriz.eğer kaçamaklara devam ederseniz ceza alırsınız.
Ceza da(tabi yine öneri)
yukarıda da belirtilen görevleri 1 hafta boyunca o kişinin kontrol etmesi ve kilo bildirimini % hesaplarıyla birlikte son şekline sokup,buraya eklemesidir.)

Kabul edenler?
Kabul etmeyenler?

Hmmm başka birşey kaldı mı??
Haa görevleri paylaştıracağım.
Onu da kısa bir reklam arasından sonra yayınlıyoruz.Pc başından ayrılmayın -tatlicadiarzu-

ben kurallara ekleme yapana kadar eylülce gelmiş bile opuyorumnanaktan hoşgeldinnnn
kuzuummm vermem kimseye spor benim ama kaptanlığı bırakana kadar sen ilgilenebilirsin çok istiyorsan kaydirigubbakcemile3 sositososito

hmm yok ben hiç görmedim de siyahı ondan sordum.Haysem'i denemeye alacağız da ah bir uğrasa bir ceee dedi kaçtı

bugün yediklerim..
sabah:menemen bir dilim ekmek,domates salatalık..

öğlen çeyrek simit...:kedi:

akşam fırında yağsız sebzeli tavuk bir dilim ekmek..
2 Litreden fazla su içtim..
2 saat yürüyüşümü yaptım.
yeşil çayımı içtim...
bi denede elma yedim..
zemuszemus

dominantım benim kilomu tekrra süğlüyorum..karışıklık olmasın değiştiriver listede
70.6 ...:kedi:

GÖREV DAĞILIMI:

Günlük su ve yeşilçay tüketimi kontolü:Günlük en az 2 lt su ve 2 bardak yeşilçay kuralına uyulmuş mu?(3 fazla olduysa 2 diyelim:))

Spor ve egzersizlerin kontrolü:Yarışmacılar belirtilen sporu yapmış mı yapmamış mı?

Aylık/haftalık kilo kaybı denetimi:Yarışmacıların aylık istenen 1 kg hedefine uyup uymadığını kontrol edecek.Ve bunun için tavsiyelerde bulunabilecek bir kişi...

Paylaşımların denetimi:Yarışmacıların günlük olarak yiyip içtiklerini yazıp yazmadıklarını kontrol edecek.

Şimdi kendinize birer görev seçin,
kişi sayısı görev sayısına göre bir hayli fazla olduğundan görevler dönüşümlü olarak yapılacaktır.Yani gruplara ayrılacağız.İlk grup benim yapacağım kura sonucu belirlenecek -tatlicadiarzu- (Tabii sporların denetimi hep bana ait bu görevi kimseye vermem kötükedihüso ) Kurayı birazdan çekerim kaydirigubbakcemile2

NOT.1: Eğer bir yarışmacı haftada 250 gr verememiş ise,görevlimiz bu kişiyi uyaracak. 4 hafta sonunda toplam 1000gr verememişse yarışmacının ilk ay yeterli kiloyu veremediğini bildirecek.Eğer sonraki ay da yeterli kiloyu verememişse diskalifiye olması gerektiğini Kaptan'a bildirecek.
NOT.2: Paylaşımları kontrol eden kişi,yarışmacılardan yazmayan olursa kişisel olarak uyaracak.Haftanın sonunda ise toplu olarak yazanların ve yazmayanların raporunu Kaptan'a bildirecek.

tamam hemen düzenliyorum zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…