Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

[domination;9447691] KURALLAR
1. 1 Ayda en az 1 kilo vermek zorunludur. 1 ayda 1 kilo veremeyen yarışmacı ilk uyarısını alır sonraki ay da kilo veremeyen yarışmacı takımdan diskalifiye olur.Her ay birbirnden bağımsıdır önceki ay verilen kilo bir sonraki ayı bağlamaz.

AÇIKLAMA: 4 hatalık süreçte hafta başına 250 gr düşmektedir. minimum hedefiniz haftada 250 gr vermek olacak.

2.
Takıma katılım zorunludur. Her gün yenilen, içilenler ve yapılan spor aktiviteleri bildirilmek zorundadır.

AÇIKLAMA:Her kez bir not defteri taşıyacak yanında gün içerisinde yaptığı yediği içtiği her şeyi bu deftere not alacak ve ertesi günü sabah ya da o gün akşamına takıma bildirimde bulunacak.Kaçamak yaptım yazmaya utanıyorum gibi bahaneler kabul edilmeyecek.Yazmaya utanacağınız şeyi yemeyeceksiniz.günlük minimum 30 dk herhangi bir spor yapılacak.sağlık problemi dışında hiç bir mazeret geçerli olmaycak.

3. Her gün en az 2 lt su içmek zorunludur. Yemeklerden önce 2 bardak şeklinde içilmesi tavsiye edilir.

4. Yeşil çay veya benzeri bitki çaylarından bağırsakları rahatlatmak için en az 1 bardak tüketilmelidir.

5.
Bildirmler mutlaka Perşembe günü yapılacaktır.Herhangi bir gerekçe ile Cuma gününe kalarn bildirm en geç sabah saat 9 a kadr yapılacaktır.2 kez geçerli bir mazereti bulunmadan bildirm yapmayan kişi takımdan diskalifiye olur.

Bukadar da değil.Herkes taşın altına elini koyucak.

1 kişi günlük su tüketimini kontol edicek ve kimler içmiş kimler içmemiş bana bildirecek

1 kişi spor yapanları ve yapmayanalrı kontorl edecek

1 kişi haftalık ve aylık kilo kaybını denetleyecek.haftada 250 gr verememiş kişiyi uyaracak. 4 hafta sonunda toplam 1000gr verememişse yarışmacının ilk ayy yeterli kiloyu veremediğini bildirecek eğer sonraki ay da yeterli kiloyu verememişse dikalifiye olması gerektiğini bana bildirecek.

1 kişi yenilen içilen yazılıyomu onu kontrol edecek.yazmayan olursa kişisel olarak uyaracak.haftanın sonunda ise toplu olarak yazanların ve yazmayanlrın raporunu kaptana bildirecek.

NOT:buraya kadar olan kısım silviya'ya aittir.
Kurallar gayet açık ve net bayanlar azcık dikkat edelim,hem sonuçta herkes aynı amaç için burda.Bu kurallar hem zayıflama hem de takımın durumu konusunda en iyisi.O nedenle lütfen uymaya çalışın.Aslı ablacım takımın başına geçtiğinde de hedefleri 10 kg indiricem diyordu kaydirigubbakcemile3 ben de hedefi yukarı çektim 10 kg laelaelaelaelae neyse yani bu kuralları o da kabul eder gibime geliyor.
Bildirimleri bundan sonra perşembe günü yapıyoruz.Önemli bir aksilik olmadıkça cumaya kaydırmayacağız.
Bir öneri de benden olsun kaydirigubbakcemile3 bazen kk'da sorun vs. olabiliyor bu nedenle herkes birbirini msn'de eklesin ve bir sorun vs. çıktığı zaman msn'den birdirmek daha kolay olur. Bu nedenle böyle bir önerim var.
Görev dağılımını kafama göre yapacağım zaten hepsi birbirine benziyor kaydirigubbakcemile3 yukarıda da belirtildiği gibi sporu şart koşuyoruz. hihoyyyt bu her gün olmayabilir ama ben kendi planımdan yola çıkarak haftada en az 2 defa,belirli zaman aralıklarında(yani haftada 2 kez yapılacaksa 3 günde 1,haftada 3 kez yapılacaksa 2 günde 1,vs...) yapılmalı.Bunu da buradan bildireceksiniz. Ayrıca bn size çeşitli egzersizler de bulmuştum vakt-i zamanında kaydirigubbakcemile3 ama tınmadınız :umursamaz: bundan sonra size önce basit sonra zorlaşan egzersizler ekleyeceğim hep beraber yapacağız caymak yok.Birazdan basit egzersizler ekliyorum .
Kabul edenler?
Kabul etmeyenler?
Kabul edilmiştir!!!kötükedihüso

Hatta kaptanlığa aynalar başladığı zaman,bizzat ben egzesizlerle ilgileneceğim.:hulya: :CüvCüv: naniknanik yani benden kaçış yok kötükedihüso en kısa zamanda mezun oluyoruz,diplomamızı alıyoruz(cv'mizde veya iş başvurusunda bir işimize yaramayacak ama şakkıdı )
Ayrıca günde en az 3 bardak(sabah,öğle,akşam gibi..) yeşilçayı şart koşuyorum.
2lt suyu söylememe gerek bile yok zaten.Günde ne kadar su içtiğinizi hesaplamak için küçük boy(500ml) 1 su şişesini yanınızda taşımanızı tavsiye ederim.yani 4 şişe su içmelisiniz en az.Ve bunu da burada bildireceksiniz -tatlicadiarzu-
Bir ekleme daha:Ara öğün olarak günde en az 1 elma yemenizi de şart koşuyorum.(1 elma=1 büyük elma laelaelaelaelae )
Not defteri konusunda da,
evet yanınızda küçük bir bloknot bulundurun. Ne yediğinizi,ne içtiğinizi yazın ve buraya girdiğiniz zaman da bize aynısını yazın.(haa unutmadan söyliyim kaçamaklarınızı da ayzın,ona göre onu yakmanız için filan tavsiyelerde bulunabiliriz.eğer kaçamaklara devam ederseniz ceza alırsınız.
Ceza da(tabi yine öneri)
yukarıda da belirtilen görevleri 1 hafta boyunca o kişinin kontrol etmesi ve kilo bildirimini % hesaplarıyla birlikte son şekline sokup,buraya eklemesidir.)

Kabul edenler?
Kabul etmeyenler?
Kabul edilmiştir!!!kötükedihüso

Hmmm başka birşey kaldı mı??
Haa görevleri paylaştıracağım.
Onu da kısa bir reklam arasından sonra yayınlıyoruz.Pc başından ayrılmayın -tatlicadiarzu

ben geeeeellddiiiimmmmm:teytey::teytey::teytey:

ohh be sonunda burdayımmmopuyorumnanaktan

kızlar perşembe günü netimiz gitti gelir diye bekledim cuma günü oğluş ve hastaydık bütün gün yattık netimiz hala yoktu pc yi formata gönderdik bakımı yapıldı
eve geldi fakat nete bağlanamadık
kaç kişiye baktırdıysak görünüşte sorun yok kafayı yiycektimdelikafadulden neredeyse
bu gün akşam üzeri kendi kendine geldi netimiz
ve size kavuştummmmmmhihoyyythihoyyyt
bakın gülümsemelerimde geldisositosositosositosositosositososito:dance:

editledim kaydirigubbakcemile5 domi tekrar kimse gormedim demesin demi
ya yanlış yeri alıntılamışsın onda herşey yazmıyoru 1545.sayfada son mesajı alıntılayacaksın kaydirigubbakcemile3

hoşgeldinnn opuyorumnanaktan bende diyorum bu niye girmiyor kaydirigubbakcemile3 anladım netin oladığını şimdi :hulya: neyse ben kaçıyorum offf çok oyalandım hiraycım sen de geçmişi oku şeker kaydirigubbakcemile3 hadi görüşürüz

gece gece güldrdün beni valla :roflol: tamam hadi görüşürüz iyi geceler
aa daha 11e 5 var delikafadulden
kaydirigubbakcemile3 bak seni bile denetliycem gece erken yatacaksin
OKUDUM CANIM

BANA UYARRR

HEMEN GİDİM SU İÇEYİM BAREEE:içelim:

ic bacim ic yarinda itibaren su denetleme uzmani benim ic cabuk:jeyyar:

YA KIZLAR YAA
BEN CUMA SABAHI TARTILDIM 66 KİLO ÇIKTIM

ama bir şişlik var vücudumda sormayın adetimede daha vardı ama canım sıkıldı niye şiştim diye bende sinir oldum moralim bozuldu o günden beri yediklerime dikkat etmiyorum şu su tutmalar beni deli ediyo bu arada adetimde erken geldi regl şişliğiymiş iyice sinir oldum verdiğim kilo tartıda görğlmüyo diye bütün motivasyonum bozuluyo

iyiki burası varda kendimi salamıyorum

şu andan itibaren toparlanıyorum kızlarr

öff haftasonu düğünde var:teytey::teytey::teytey:
kilo vermem lazımvereliniortak

kaydirigubbakcemile3 bak seni bile denetliycem gece erken yatacaksin

ic bacim ic yarinda itibaren su denetleme uzmani benim ic cabuk:jeyyar:

su denetleme uzmanıda mı varropuyorumnanaktan

ben geçmişi okuyup geleyim en iyisi
şu an su içiyom uzmanım:içelim:

hiray vucutaki odem icin yanlis hatirlamiyorsam arkadaslar kiraz sapi cayi iciyorlardi dur bak rose14 kulanmisti heralde yarin gelince aydinlatir seni

iyi geceler 14 .takımın güzelleri ...ya dominoşum kızmışşın ugramıyom diye ya ablam geldide ondan giremiyom ...evet kızlar kurallarımızda hazır valla bu dombili kırbaçlar sizi uymassanız baksanıza hitler olmuş 2 dakkada ....

eylülcem napin gı aşşada öleee

zemus anam sen hankı vakit 70 oluverdin bacım ...
bu arada özledim kı gece yazışmalarını bi ara doya doya zabahlayak ...hadi tatlı betüşlerim çok öpüyom hepinizi ..valla ben sizi çok seviyom beee...zapık şeyler

kızlar ben bugün diyete başladım hayırlısıyla
3 gün detoks diyeti yapmak istiyorum başarabilirsem sırf meyvelerden oluşan bi diyet hazırladım kendime 1 defa yoğur yerim belki

sabah sirkeli su içtim biraz öncede elma yedim

günaydın hanımlar şükür takım kapatılmaktan kurtulmuş.çok üzülmüştüm kapatılacağız diye.neyse.dominoşum valla katı kurallarla başlamışsın ama iyi olmuş.hepimizin üzerimize sorumluluk alma vakti gelmişti.ben yeme içmeyi denetleyen kişi olabilirim.sencede uygunsa.şimdi bende yediğimi içtiğimi yazayım buraya.
sabah kalkınca 3 adet kuru kayısı yanında bir fincan form plus çay.
işyerine gelince 0,5 litrelik su,sonra 1 adet domates ve 5 adet tahta bisküvi.aslında arkadaşla bugün 5 günlük et diyetine başladık.evde tavuk haşlayıp getirdim ama ben burda çok çay içiyorum onun için sabahları karnımı tutacak bişey yiyorum.yoksa çok midem bulanıyor.neyse öğlen tavuk haşlama var akşamda tavuk haşlama var.ayrıca şimdi yine bir şişe su içtim.öğlen callanetics eğzersizini yapacağım.akşamda leslie ablayla 3 millik yürüyüş yapacağım.ayrıca hafta sonuda yürüyüşümü yaptım.

kıs msn den bangır bangır bagırdımya kilo alıyorum diyye..:gitme: mafoldumben

slm kızlar geçmişe baktım biraz kurallar güzel bana uyar eğer isterseniz bende kilo takibini yaparım kim 1 kilo veremediyse yapışırım ensesine kaydirigubbakcemile3 bende sabah 1 dilim kepek ekmeği biraz peynir ve 1 saat sonra yeşil çayımı içtim şimdide kocaman bir elma yiyeceğim isteğin olmustur umarım dominoş bidee şu leslie ablayla yürüyüş ne oluyo kızlar çözemedim
ben spor olarak verdiğiniz hareketleri değilde 40 dk yuruyus bandında tepinirim bide plates topum var ama hareket çekemiyorum bilen varsa yazabilirmi kolay gelsin herkese
bu arada sık sık su içiyorum bu yuzden wc ye abone oldum sabahtır buda bi spor sayılır demiikaydirigubbakcemile2

bende kim yediğini içtini yazmassa aba altından sopa göstercem..
ama önce doninant onaylasın..
,o şimdi bir sürü plan ,kural kurup gelir gene:jeyyar:.çoh sinirlendi aşam...kötükedihüso
kura çekicem falan diyodu...
bundan kelli sıkı takipteyiz..
delikafadulden

opuyorumnanaktan

sabah 1 yumurta 1 domates o kadarcık

çayın yanında yediğim 10 lebelebiyi saymazsam:uhm:

içtiğim suyu sayamıyorum artık bol su:içelim:

plates yaptım ebruylahihoyyyt

bu gün ve yarın sabah yumurta öğle ve akşam 2 baget yemeyi düşünüyorum cokacimcoook aralarda meyve düğüne kadar hiç değilse şişliğimden kurtulayım

bu gün temizlik günüm arada uğramaya çalışırım azimli çıtırlarım benim

herkez bi hırslanmış cuma günü görücez bakalımm:hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…