- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #15.421
fıstıklar selam umarım herkesler iyidir gördüğüm kadarıyla bizimkilerden birkaç kişi kalmış(eylulce,rose14 ve nazcoyu gördüm görmediklerim kusura bakmasın öpüldünüz) yeni gelen kızlar hoşgelmişler ben ara ara uğrarım eğer isterseniz size yardımcı olmak isterimm bilmeyen arkadaşlar için ben seda bende bu takımda 19kilo felan verdim 5ayı geçti aynı kilodayım belki sormak istedikleriniz olur elimden gelen bişe olursa çok sevinirim herkese kolay gelsin kızlar
ben bugün ne yediğimi yazmamışım :hulya:
Sabah yine normal,her zamnki kahvaltımı yaptım,
öğlene doğru 2-3 tane çubuk kraker,
öğlen yemeğinde de makarna,yayla çorbası ve kadayıf vardı.makarna filan yoplam 2 kaşık olduğu için zaten kaydirigubbakcemile3 kadayıf de çok şekerliydi 1 çatal aldım yemedim zemuszemus
Eve gelince de 1-2 tane biskrem(noluyor bana yaaaa kafamçokkarıştı biskreme taktım kafayı)
Daha da birşey yemedim.
Bir de bugün şimdiye kadar toplam 750 ml su içmişimdir kalanını da hemen içiyorum delikafadulden
Bir de "eylülce"nin fikrini ilk ben hayata geçirmiş oluyorum.Yediklerinizi içtiklerinizi,yaptığınız sporları farklı bir renkte yazın ve mümkün oldukça normal yazılarınızı renkli yazmayın ki karışıklık olmasın.
Kırmızı rengi kullanmayalım çünkü bir uyarı vs. olduğu zaman kırmızı kullanılıyor.
Bu nedenle sadece yediklerimizin,sporların vs. yazdığı yerleri(diğerlerini ayırt ederek) farklı ve biraz dikkat çeken bir renkte yazmanız gerekiyor mesela benim yaptığım gibi
Bir de yani kalın yazarsanız daha net olacaktır yerimseniben
slm kızlar.kurlalardan herkes memnun gördüğüm kadarıyla.hadi hayırlı uğurlu olsun.
geri dönen üyelerlede takım oldukça canlanmış.bude süper.
nacizane bikça noktaya değinicem
1.yeşil çay veya bitki çaylarını zornlu tutmayın.dokunan olablir içmeyi sevmeyen olabilir o madde sadece öneri amaçlı zorunlu bir kural değil.yeşil çay içemeyen başka bitkiler tercih edebilir ( yeşil çayın uyarıcı olduğunu söylemiş biri sanırm zemustu mesela rezene de rahatlatıcıdır uyku verir veya papatya)
2. sporun istisnası yalnızca sağlık sornu varsa odur.eğer spor yapmanıza sağlığınız engel değilse günde mutlaka 30 dknızı ayırın.bu illa yüryüş olmak zonrda değil başka çeşit egzersizlerde yapabilirisiniz yeterki yapın.Eğer sağlık sornları nedeniyle yapamayadak kişi varsa baştan belirtsin şu nedenle yapamıyorum diye ona göre raporu tutuna kişi muhaf saysın
3.kuralları sürekli alııtlamak yeirn bilgisayarınıza kaydedin.hatırlamka istediğiniz bir nokta olursada açıp bakarsınız.boşu boşuna mesaj kirliliği yaparak moderatörlerimizi üzmeyelim onlara da yazık dimi
ayrıca moderatörleri üzmeyelim derken paylaşım alnında kallistenin yazdığı etiketlerle ilgili mesajları görmüşüsnüzdür.bizim takımdada etiket kirliliği olmuştu açıkcası problem olacağı aklıma gelmemişti ama moderatörler bunları temizlemekle uğraşmışlar.tekrarı duumunda yapanlerin ceza alma olasılığı var bilmeyenleriniz varsa dikkat edin diye belirtmek istedim.
hepinize kocaman öpücükler
.sağlıklı kilo vermeler diliyorum.....
:kedi: ayyy ozur sultanim gozumden kacmis ...yeme tabi simdiye dek yedikte ne olduk buralarada surunuyoz iste:umursamaz: birde bol bol suyumu ictim derken tam ne kadar soyle bakem not tutuyorum benkötükedihüsoYAZDIM KIZ YAZDIM KÖRMEDİN Mİ ?
HAFTADA 250 GR VEREMEYEN KORKSUN BENDEN HÜR DEĞİL DAYAKÇI SULTAN OLCAM ARTIK
BEN BUĞÜN BOL BOL SUYUMU İÇTİM DİYETİME HARFİYEN UYDUM
KIZ DOMİNOŞ YEME O YAĞLI YAĞLI BİSKREMLERİ PİS ONLAR DÜŞMANIN SENİN
BEN DÜNE KADAR GÜNDE 2 KEK MUHAKKAK YIYORDUM BUGUN KESTİM HEPSİNİ YE YE NEREYE KADAR ARTIK SÜLÜN SULTAN OLCAM alkisalkisalkis
AKŞAMADA 40 DK TEMPOLU YÜRÜYECEĞİM
selam canım
tecrübelerini paylaşırsan çok sevinirim
sedaaam gelmis hosgelmis yeniler bilmez ama seda rekor bi zamanda hizli kilo verdi sayesinde her hahta takim derece yapiyordu( ah eski gunler ah) sedanin ozeligi saglikli beslenmenin yaninda gunluk cok spor yapti aksatmadan azim eti basardi sedaaaaaopuyorumnanaktan
19 kilo vermiş biri olarak 5 aydır kilonu koruman çok güzel bizden desteğini esirgemea.s.
silviyacığım önerilerin ve geliştirmiş olduğunuz sistemi paylaştığın için sağol ilginde çok güzel ayrıca:kedipuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
[
opuyorumnanaktan tsk silviya bizi yanliz birakmadigin icinopuyorumnanaktan
hosgeldin ablasiopuyorumnanaktan sen basladinmi azimlisin basariyorsun
slm usarem benim arkadas gecen hafta 5 kilo verdi et diyetiyle dk dukan rejimi bu demi ???
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kim bilir aksama kadar neler dusunup gelecek yine
çok güzel düşünmüşsün canım,bundan sonra dediğin gibi yazalım.GUNAYDINNNNNNNNNNNNNN nasilsiniz citirlar yeni kuralarla yeni bi haftaya basladik hayirlisi olur insalah ben yediklerimin raporunu aksam verecem ........ hepimiz boyle yapalim bence gun icinde son yazdigimiz msj yediklerimiz ictiklerimiz ve spor olsun bunu kirmizi renkle yazalim ama her gun aksatmadan gun boyu yazinca kayniyor arada kirmizi renke gelince denetleyen arkadaslar not tutacagi icin daha kolay olur bence yine domiiiii karar veresin ..... bu arada bol bol suyunuzu yesil cayinizi icin ne kadar ictiginizide yazin not tutacam bak ona goreşakkıdı
ÖNEMLİ!!!
LÜTFEN HERKES OKUSUN!!!
Günlük en az 2 lt su ve 2 bardak yeşilçay kuralına uyulmuş mu?(3 fazla olduysa 2 diyelim:))
Spor ve egzersizlerin kontrolü: domination
Yarışmacılar belirtilen sporu yapmış mı yapmamış mı?
Aylık/haftalık kilo kaybı denetimi: hürsultan
Yarışmacıların aylık istenen 1 kg hedefine uyup uymadığını kontrol edecek.Ve bunun için tavsiyelerde bulunabilecek bir kişi...
Paylaşımların denetimi: zemus
Yarışmacıların günlük olarak yiyip içtiklerini yazıp yazmadıklarını kontrol edecek.
Şimdi kendinize birer görev seçin,
kişi sayısı görev sayısına göre bir hayli fazla olduğundan görevler dönüşümlü olarak yapılacaktır.Yani gruplara ayrılacağız.(Tabii sporların denetimi hep bana ait bu görevi kimseye vermem kötükedihüso ) kaydirigubbakcemile2
NOT.1: Eğer bir yarışmacı haftada 250 gr verememiş ise,görevlimiz bu kişiyi uyaracak. 4 hafta sonunda toplam 1000gr verememişse yarışmacının ilk ay yeterli kiloyu veremediğini bildirecek.Eğer sonraki ay da yeterli kiloyu verememişse diskalifiye olması gerektiğini Kaptan'a bildirecek.
NOT.2: Paylaşımları kontrol eden kişi,yarışmacılardan yazmayan olursa kişisel olarak uyaracak.Haftanın sonunda ise toplu olarak yazanların ve yazmayanların raporunu Kaptan'a bildirecek.
NOT.3: Gruplara ayrılacağız demiştik.Ben şahsen spor görevimi bırakmayı düşünmüyorum(bu konuda kendime kıyak geçebilirim heralde değil mi sengözlerimebaksanab) Bu nedenle diğer 3 görev kişilere paylaştırılacak(bir şekilde,ama ne şekilde daha bilmiyorum).
slm kızlar nasılsınız canlanmış burası ne güzel bi de ben canlansam keşke. kızlar ben bu haftada izinli olmak istiyorum haftaya döncem olduğumu güzellerim beni idare edin cuma bildirimi yaparım ama herkes perşembe akşamı yazsın kilosunu lütfen olur mu. çünkü okul 14:30 bitiyor milli eğitimde işim oluyor bazen geç geliyorum eve filan o yüzden herkes perşembe yazarsa kilosunu bende sabah okula gitmeden bildirimi yaparım olur mu canlarım.
özge kız sana teşekkür ederim takıma kaptanlık ettiğin için çok sağol kaydirigubbakcemile3
bu arada takıma şimdilik üye almıyoruz haberiniz olsun. önce takımda olanlara bakalım kendimizi düzene sokalım tabi öncelikle ben :kedi: takıma alacağımız kişiler bize güven vermeli, kararlı olduğuna bizi inandırmalı. kilo verip sonra tekrar alan biri inandırıcı olmayacağı kanaatindeyim sizin düşünceleriniz neler bu konuda. bu bir yarışma ve kuralları var. o yüzden kurallarına göre oynamalıyız.
slm kızlar nasılsınız canlanmış burası ne güzel bi de ben canlansam keşke. kızlar ben bu haftada izinli olmak istiyorum haftaya döncem olduğumu güzellerim beni idare edin cuma bildirimi yaparım ama herkes perşembe akşamı yazsın kilosunu lütfen olur mu. çünkü okul 14:30 bitiyor milli eğitimde işim oluyor bazen geç geliyorum eve filan o yüzden herkes perşembe yazarsa kilosunu bende sabah okula gitmeden bildirimi yaparım olur mu canlarım.
özge kız sana teşekkür ederim takıma kaptanlık ettiğin için çok sağol kaydirigubbakcemile3
bu arada takıma şimdilik üye almıyoruz haberiniz olsun. önce takımda olanlara bakalım kendimizi düzene sokalım tabi öncelikle ben :kedi: takıma alacağımız kişiler bize güven vermeli, kararlı olduğuna bizi inandırmalı. kilo verip sonra tekrar alan biri inandırıcı olmayacağı kanaatindeyim sizin düşünceleriniz neler bu konuda. bu bir yarışma ve kuralları var. o yüzden kurallarına göre oynamalıyız.
kızlar yediklerimi bir deftere yazıyorum.akşam mesaim bitmeden gelir yazarım burayada.hepiniz öpüldünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?