Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ne kurası kıııkafamçokkarıştı

ben okumadım öle bi şeyy

bende ebrunun toplu haraketlerini merakla bekliyorum

benimde hemde 2 tane kaydirigubbakcemile3plates topum var üstünde debelenip duruyorum şimdilik

hosgeldin ablasiopuyorumnanaktan sen basladinmi azimlisin basariyorsun
slm usarem benim arkadas gecen hafta 5 kilo verdi et diyetiyle dk dukan rejimi bu demi ???

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kim bilir aksama kadar neler dusunup gelecek yine

slm hiray baget ne meark etim bak simdi ???

GUNAYDINNNNNNNNNNNNNN nasilsiniz citirlar yeni kuralarla yeni bi haftaya basladik hayirlisi olur insalah ben yediklerimin raporunu aksam verecem ........ hepimiz boyle yapalim bence gun icinde son yazdigimiz msj yediklerimiz ictiklerimiz ve spor olsun bunu kirmizi renkle yazalim ama her gun aksatmadan gun boyu yazinca kayniyor arada kirmizi renke gelince denetleyen arkadaslar not tutacagi icin daha kolay olur bence yine domiiiii karar veresin ..... bu arada bol bol suyunuzu yesil cayinizi icin ne kadar ictiginizide yazin not tutacam bak ona goreşakkıdı

slm hiray baget ne meark etim bak simdi ???

eksik yazmışımmirmirmirmir

baget tavuk haşlanmış
malesef öğle yemeğinde 2 kaşık pilavda yedimm pilav yoktu hesaptakafamçokkarıştı

öf baskı hissettim üstümde gardiyanlar dolaşıyokötükedihüso
bizede böylesi lazım sırnaşık şey

başka kaçamak yapmıyayım bare çok ciddi gözüküyonuzÇok üzgünüm çoooka.s.

kötükedihüsohic sansimiz yok ona gore iki kere dusunup oyle yemek yinecek bundan sonra

selam kızlar a.s.a.s.cumartesiden beri ortalık şenlenmiş dominoşum yağdırmışsın kızsositososito bravo ama güzel çalışmışsın hepsi bana uyar başka türlü toparlanacağımız yok zaten
görevlere gelince herkez bişileri paylaşmış bize ne kaldıki galiba biz ikinci tur olucağız
yediklerime gelince
sabah 1 simit 1 dilim peynir
yarılarını yiyecektim eşimle muhabbet ederken daldırmışım hepsini yiyivermişim bende şaşırdım artık:kedi::kedi:
öğle 7 tane yulaflı bisküvi 1 fincan form çay
bu bisküvilerde biraz fazla oldu herhalde
akşam yeşil salata yemeyi düşünüyorum sadece dayanabilirsem
gecede 1 armut
şimdiden iki litre suyumu içtim zaten
ben genel olarak günde dört litre kadar su içiyorum bunda sorun yok
ikindi vakti 1 fincan daha form çay içeceğim bu günlük bu kadar opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

fıstıklar selam umarım herkesler iyidir gördüğüm kadarıyla bizimkilerden birkaç kişi kalmış(eylulce,rose14 ve nazcoyu gördüm görmediklerim kusura bakmasın öpüldünüz) yeni gelen kızlar hoşgelmişler ben ara ara uğrarım eğer isterseniz size yardımcı olmak isterimm bilmeyen arkadaşlar için ben seda bende bu takımda 19kilo felan verdim 5ayı geçti aynı kilodayım belki sormak istedikleriniz olur elimden gelen bişe olursa çok sevinirim herkese kolay gelsin kızlar

saadacım kız aferim:teselli: sana 5 ayda 10 kg aldım

kızlar ben kilo çok kilo verdigimde yüzden degiştim:çok üzgünüm: baya sizlerdede oldumu

bugün biyerde okudum şok diyetler ve detoks diyetleri yüzü bozuyormuş herşeyden yemek gerekiyomuşki bozulmasın özellikle proteyin ve karbonhdrat dengelenmesi gerekmiş

he bide çizelgemdeki rakamı degiştiremedim ben 70 den 63 e düşmek istiyorum

anam seda gelmiş kaçmış bizde seni kocaman öpüyoruz sedacım
sanırım bende yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyemedim kızlar kusura bakmayın bu gecikme için hepiniz hoşgeldiniz
rozecim dönmene çok sevindim ben işlerimi daha yoluna koyamadım o yüzden nette pek vakit geçiremiyorum
haysem sanırım sende eskilerdensin canım sanada tekrar meraba

geldimm:)
oh hadi bakalım kaydirigubbakcemile3
he sensiz sapık naniknanik
tamam saana da görev verdik.
leslie teyzeyi ben bi ara anlatırım sana kaydirigubbakcemile3 yani o egzersizlerle 1/2/3 ... mil yürümüş oluyorsun.İstersen sana linklerini de veririm cd yapıp tv başında dvd'den izleyip yapabilirsin
Bu arada abla sen neden girmiyorsun artık eskisi gibi? kafamçokkarıştı
hırslanın hırslanın hırslanın!!!
Paylaşım yap,takıma can ver!!!

ne kurası kıııkafamçokkarıştı

ben okumadım öle bi şeyy
hmm kura işinden vazgeçtim zaten kaydirigubbakcemile3
tamam şeker kaydirigubbakcemile3
tabi ciddi gözüküyoruz.vereliniortak
Bu saatten sonra artık bir an önce(özellikle bir hata yapıp da takım kapatılmadan) mezun olalım hep beraber kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ÖNEMLı!!!
LÜTFEN HERKES OKUSUN!!!

KURALLAR
1. 1 Ayda en az 1 kilo vermek zorunludur. 1 ayda 1 kilo veremeyen yarışmacı ilk uyarısını alır sonraki ay da kilo veremeyen yarışmacı takımdan diskalifiye olur.Her ay birbirnden bağımsıdır önceki ay verilen kilo bir sonraki ayı bağlamaz.

AÇIKLAMA: 4 hatalık süreçte hafta başına 250 gr düşmektedir. minimum hedefiniz haftada 250 gr vermek olacak.

2.
Takıma katılım zorunludur. Her gün yenilen, içilenler ve yapılan spor aktiviteleri bildirilmek zorundadır.

AÇIKLAMA:Her kez bir not defteri taşıyacak yanında gün içerisinde yaptığı yediği içtiği her şeyi bu deftere not alacak ve ertesi günü sabah ya da o gün akşamına takıma bildirimde bulunacak.Kaçamak yaptım yazmaya utanıyorum gibi bahaneler kabul edilmeyecek.Yazmaya utanacağınız şeyi yemeyeceksiniz.günlük minimum 30 dk herhangi bir spor yapılacak.sağlık problemi dışında hiç bir mazeret geçerli olmaycak.

3. Her gün en az 2 lt su içmek zorunludur. Yemeklerden önce 2 bardak şeklinde içilmesi tavsiye edilir.

4. Yeşil çay veya benzeri bitki çaylarından bağırsakları rahatlatmak için en az 1 bardak tüketilmelidir.

5.
Bildirmler mutlaka Perşembe günü yapılacaktır.Herhangi bir gerekçe ile Cuma gününe kalarn bildirm en geç sabah saat 9 a kadr yapılacaktır.2 kez geçerli bir mazereti bulunmadan bildirm yapmayan kişi takımdan diskalifiye olur.

Bukadar da değil.Herkes taşın altına elini koyucak.

1 kişi günlük su tüketimini kontol edicek ve kimler içmiş kimler içmemiş bana bildirecek

1 kişi spor yapanları ve yapmayanalrı kontorl edecek

1 kişi haftalık ve aylık kilo kaybını denetleyecek.haftada 250 gr verememiş kişiyi uyaracak. 4 hafta sonunda toplam 1000gr verememişse yarışmacının ilk ayy yeterli kiloyu veremediğini bildirecek eğer sonraki ay da yeterli kiloyu verememişse dikalifiye olması gerektiğini bana bildirecek.

1 kişi yenilen içilen yazılıyomu onu kontrol edecek.yazmayan olursa kişisel olarak uyaracak.haftanın sonunda ise toplu olarak yazanların ve yazmayanlrın raporunu kaptana bildirecek.

NOT:buraya kadar olan kısım silviya'ya aittir.

EDıT(düzenleme)::imza)domination kaydirigubbakcemile3
Kurallar gayet açık ve net bayanlar azcık dikkat edelim,hem sonuçta herkes aynı amaç için burda.Bu kurallar hem zayıflama hem de takımın durumu konusunda en iyisi.O nedenle lütfen uymaya çalışın.Aslı ablacım takımın başına geçtiğinde de hedefleri 10 kg indiricem diyordu kaydirigubbakcemile3 ben de hedefi yukarı çektim 10 kg laelaelaelaelae neyse yani bu kuralları o da kabul eder gibime geliyor.
Bildirimleri bundan sonra perşembe günü yapıyoruz.Önemli bir aksilik olmadıkça cumaya kaydırmayacağız.
Bir öneri de benden olsun kaydirigubbakcemile3 bazen kk'da sorun vs. olabiliyor bu nedenle herkes birbirini msn'de eklesin ve bir sorun vs. çıktığı zaman msn'den birdirmek daha kolay olur. Bu nedenle böyle bir önerim var.
Görev dağılımını kafama göre yapacağım zaten hepsi birbirine benziyor kaydirigubbakcemile3 yukarıda da belirtildiği gibi sporu şart koşuyoruz. hihoyyyt bu her gün olmayabilir ama ben kendi planımdan yola çıkarak haftada en az 2 defa,belirli zaman aralıklarında(yani haftada 2 kez yapılacaksa 3 günde 1,haftada 3 kez yapılacaksa 2 günde 1,vs...) yapılmalı.Bunu da buradan bildireceksiniz. Ayrıca bn size çeşitli egzersizler de bulmuştum vakt-i zamanında kaydirigubbakcemile3 ama tınmadınız :umursamaz: bundan sonra size önce basit sonra zorlaşan egzersizler ekleyeceğim hep beraber yapacağız caymak yok.Birazdan basit egzersizler ekliyorum .
Kabul edenler?
Kabul etmeyenler?
Kabul edilmiştir!!! kötükedihüso

Hatta kaptanlığa aynalar başladığı zaman,bizzat ben egzesizlerle ilgileneceğim.:hulya: :CüvCüv: naniknanik yani benden kaçış yok kötükedihüso en kısa zamanda mezun oluyoruz,diplomamızı alıyoruz(cv'mizde veya iş başvurusunda bir işimize yaramayacak ama şakkıdı )
Ayrıca günde en az 3 bardak(sabah,öğle,akşam gibi..) yeşilçayı şart koşuyorum.
2lt suyu söylememe gerek bile yok zaten.Günde ne kadar su içtiğinizi hesaplamak için küçük boy(500ml) 1 su şişesini yanınızda taşımanızı tavsiye ederim.yani 4 şişe su içmelisiniz en az.Ve bunu da burada bildireceksiniz -tatlicadiarzu-
Bir ekleme daha:Ara öğün olarak günde en az 1 elma yemenizi de şart koşuyorum.(1 elma=1 büyük elma laelaelaelaelae )
Not defteri konusunda da,
evet yanınızda küçük bir bloknot bulundurun. Ne yediğinizi,ne içtiğinizi yazın ve buraya girdiğiniz zaman da bize aynısını yazın.(haa unutmadan söyliyim kaçamaklarınızı da ayzın,ona göre onu yakmanız için filan tavsiyelerde bulunabiliriz.eğer kaçamaklara devam ederseniz ceza alırsınız.
Ceza da(tabi yine öneri)
yukarıda da belirtilen görevleri 1 hafta boyunca o kişinin kontrol etmesi ve kilo bildirimini % hesaplarıyla birlikte son şekline sokup,buraya eklemesidir.)

Ekleme1: Ayrıca bir önerim de herkesin not defterine buradaki önemli olayları,izne ayrılanları(kilolarıyla),mezun olanları(örnek olması açısından ve ayrıntılarıyla),1.likleri vs. yazması olacak.Gün gelir lazım olur.
Ekleme2: "eylülce"nin fikrini ilk ben hayata geçirmiş oluyorum.Yediklerinizi içtiklerinizi,yaptığınız sporları farklı bir renkte yazın ve mümkün oldukça normal yazılarınızı renkli yazmayın ki karışıklık olmasın.
Kırmızı rengi kullanmayalım çünkü bir uyarı vs. olduğu zaman kırmızı kullanılıyor.
Bu nedenle sadece yediklerimizin,sporların vs. yazdığı yerleri(diğerlerini ayırt ederek) farklı ve biraz dikkat çeken bir renkte yazmanız gerekiyor (mesela yeşil,mor... gibi)
Bir de [B yani kalın yazarsanız daha net olacaktır yerimseniben

Kabul edenler?
Kabul etmeyenler?
Kabul edilmiştir!!! kötükedihüso

GÖREV DAĞILIMI:

Günlük su ve yeşilçay tüketimi kontolü: eylülce
Günlük en az 2 lt su ve 2 bardak yeşilçay kuralına uyulmuş mu?(3 fazla olduysa 2 diyelim:))

Spor ve egzersizlerin kontrolü: domination
Yarışmacılar belirtilen sporu yapmış mı yapmamış mı?

Aylık/haftalık kilo kaybı denetimi: hürsultan
Yarışmacıların aylık istenen 1 kg hedefine uyup uymadığını kontrol edecek.Ve bunun için tavsiyelerde bulunabilecek bir kişi...

Paylaşımların denetimi: zemus
Yarışmacıların günlük olarak yiyip içtiklerini yazıp yazmadıklarını kontrol edecek.

Şimdi kendinize birer görev seçin,
kişi sayısı görev sayısına göre bir hayli fazla olduğundan görevler dönüşümlü olarak yapılacaktır.Yani gruplara ayrılacağız.(Tabii sporların denetimi hep bana ait bu görevi kimseye vermem kötükedihüso ) kaydirigubbakcemile2

NOT.1: Eğer bir yarışmacı haftada 250 gr verememiş ise,görevlimiz bu kişiyi uyaracak. 4 hafta sonunda toplam 1000gr verememişse yarışmacının ilk ay yeterli kiloyu veremediğini bildirecek.Eğer sonraki ay da yeterli kiloyu verememişse diskalifiye olması gerektiğini Kaptan'a bildirecek.
NOT.2: Paylaşımları kontrol eden kişi,yarışmacılardan yazmayan olursa kişisel olarak uyaracak.Haftanın sonunda ise toplu olarak yazanların ve yazmayanların raporunu Kaptan'a bildirecek.
NOT.3: Gruplara ayrılacağız demiştik.Ben şahsen spor görevimi bırakmayı düşünmüyorum(bu konuda kendime kıyak geçebilirim heralde değil mi sengözlerimebaksanab) Bu nedenle diğer 3 görev kişilere paylaştırılacak(bir şekilde,ama ne şekilde daha bilmiyorum).

14. takım 125.Etap(07/10/2009) itibariyle listede bulunanlar;
  1. aynalar(84.9)
  2. 1.73(92.9)
  3. nazco(65.2)
  4. eylülce(80.0)
  5. usarem(64.5)
  6. domination(81.0)
  7. hürsultan(91.5)
  8. hiray(67.7)
  9. zemus(70.6)
  10. rose14(79.0)
NOT:Geri dönen üyelerin ayrıldıklarındaki kilolarını yazdım.

Geri dönecekler;
  1. s2000(66.0)

Takıma girmek isteyenler;
  1. Haysem(63.0)
  2. Akrep33(69.0)

Son düzenleme:
ben bugün ne yediğimi yazmamışım :hulya:
Sabah yine normal,her zamnki kahvaltımı yaptım,
öğlene doğru 2-3 tane çubuk kraker,
öğlen yemeğinde de makarna,yayla çorbası ve kadayıf vardı.makarna filan yoplam 2 kaşık olduğu için zaten kaydirigubbakcemile3 kadayıf de çok şekerliydi 1 çatal aldım yemedim zemuszemus
Eve gelince de 1-2 tane biskrem(noluyor bana yaaaa kafamçokkarıştı biskreme taktım kafayı)
Daha da birşey yemedim.
Bir de bugün şimdiye kadar toplam 750 ml su içmişimdir kalanını da hemen içiyorum delikafadulden

Bir de "eylülce"nin fikrini ilk ben hayata geçirmiş oluyorum.Yediklerinizi içtiklerinizi,yaptığınız sporları farklı bir renkte yazın ve mümkün oldukça normal yazılarınızı renkli yazmayın ki karışıklık olmasın.
Kırmızı rengi kullanmayalım çünkü bir uyarı vs. olduğu zaman kırmızı kullanılıyor.
Bu nedenle sadece yediklerimizin,sporların vs. yazdığı yerleri(diğerlerini ayırt ederek) farklı ve biraz dikkat çeken bir renkte yazmanız gerekiyor mesela benim yaptığım gibi
Bir de yani kalın yazarsanız daha net olacaktır yerimseniben

slm kızlar.kurlalardan herkes memnun gördüğüm kadarıyla.hadi hayırlı uğurlu olsun.
geri dönen üyelerlede takım oldukça canlanmış.bude süper.
nacizane bikça noktaya değinicem

1.yeşil çay veya bitki çaylarını zornlu tutmayın.dokunan olablir içmeyi sevmeyen olabilir o madde sadece öneri amaçlı zorunlu bir kural değil.yeşil çay içemeyen başka bitkiler tercih edebilir ( yeşil çayın uyarıcı olduğunu söylemiş biri sanırm zemustu mesela rezene de rahatlatıcıdır uyku verir veya papatya)

2. sporun istisnası yalnızca sağlık sornu varsa odur.eğer spor yapmanıza sağlığınız engel değilse günde mutlaka 30 dknızı ayırın.bu illa yüryüş olmak zonrda değil başka çeşit egzersizlerde yapabilirisiniz yeterki yapın.Eğer sağlık sornları nedeniyle yapamayadak kişi varsa baştan belirtsin şu nedenle yapamıyorum diye ona göre raporu tutuna kişi muhaf saysın

3.kuralları sürekli alııtlamak yeirn bilgisayarınıza kaydedin.hatırlamka istediğiniz bir nokta olursada açıp bakarsınız.boşu boşuna mesaj kirliliği yaparak moderatörlerimizi üzmeyelim onlara da yazık dimi
ayrıca moderatörleri üzmeyelim derken paylaşım alnında kallistenin yazdığı etiketlerle ilgili mesajları görmüşüsnüzdür.bizim takımdada etiket kirliliği olmuştu açıkcası problem olacağı aklıma gelmemişti ama moderatörler bunları temizlemekle uğraşmışlar.tekrarı duumunda yapanlerin ceza alma olasılığı var bilmeyenleriniz varsa dikkat edin diye belirtmek istedim.
hepinize kocaman öpücükler
.sağlıklı kilo vermeler diliyorum.....

silviyacığım önerilerin ve geliştirmiş olduğunuz sistemi paylaştığın için sağol ilginde çok güzel ayrıca:kedipuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sabah sayfada hursultan vardi msj birakmadan cikmis ??? niyeki hursultan bak sozunu unutma bu hafta 2 kilo sozun var

YAZDIM KIZ YAZDIM KÖRMEDİN Mİ ?
HAFTADA 250 GR VEREMEYEN KORKSUN BENDEN HÜR DEĞİL DAYAKÇI SULTAN OLCAM ARTIK
BEN BUĞÜN BOL BOL SUYUMU İÇTİM DİYETİME HARFİYEN UYDUM
KIZ DOMİNOŞ YEME O YAĞLI YAĞLI BİSKREMLERİ PİS ONLAR DÜŞMANIN SENİN
BEN DÜNE KADAR GÜNDE 2 KEK MUHAKKAK YIYORDUM BUGUN KESTİM HEPSİNİ YE YE NEREYE KADAR ARTIK SÜLÜN SULTAN OLCAM alkisalkisalkis
AKŞAMADA 40 DK TEMPOLU YÜRÜYECEĞİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…