- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #15.401
bende kim yediğini içtini yazmassa aba altından sopa göstercem..
ama önce doninant onaylasın..
,o şimdi bir sürü plan ,kural kurup gelir gene:jeyyar:.çoh sinirlendi aşam...kötükedihüso
kura çekicem falan diyodu...
bundan kelli sıkı takipteyiz..delikafadulden
slm kızlar geçmişe baktım biraz kurallar güzel bana uyar eğer isterseniz bende kilo takibini yaparım kim 1 kilo veremediyse yapışırım ensesine kaydirigubbakcemile3 bende sabah 1 dilim kepek ekmeği biraz peynir ve 1 saat sonra yeşil çayımı içtim şimdide kocaman bir elma yiyeceğim isteğin olmustur umarım dominoş bidee şu leslie ablayla yürüyüş ne oluyo kızlar çözemedim
ben spor olarak verdiğiniz hareketleri değilde 40 dk yuruyus bandında tepinirim bide plates topum var ama hareket çekemiyorum bilen varsa yazabilirmi kolay gelsin herkese
bu arada sık sık su içiyorum bu yuzden wc ye abone oldum sabahtır buda bi spor sayılır demiikaydirigubbakcemile2
hosgeldin ablasiopuyorumnanaktan sen basladinmi azimlisin basariyorsunkızlar ben bugün diyete başladım hayırlısıyla
3 gün detoks diyeti yapmak istiyorum başarabilirsem sırf meyvelerden oluşan bi diyet hazırladım kendime 1 defa yoğur yerim belki
sabah sirkeli su içtim biraz öncede elma yedim
slm usarem benim arkadas gecen hafta 5 kilo verdi et diyetiyle dk dukan rejimi bu demi ???günaydın hanımlar şükür takım kapatılmaktan kurtulmuş.çok üzülmüştüm kapatılacağız diye.neyse.dominoşum valla katı kurallarla başlamışsın ama iyi olmuş.hepimizin üzerimize sorumluluk alma vakti gelmişti.ben yeme içmeyi denetleyen kişi olabilirim.sencede uygunsa.şimdi bende yediğimi içtiğimi yazayım buraya.
sabah kalkınca 3 adet kuru kayısı yanında bir fincan form plus çay.
işyerine gelince 0,5 litrelik su,sonra 1 adet domates ve 5 adet tahta bisküvi.aslında arkadaşla bugün 5 günlük et diyetine başladık.evde tavuk haşlayıp getirdim ama ben burda çok çay içiyorum onun için sabahları karnımı tutacak bişey yiyorum.yoksa çok midem bulanıyor.neyse öğlen tavuk haşlama var akşamda tavuk haşlama var.ayrıca şimdi yine bir şişe su içtim.öğlen callanetics eğzersizini yapacağım.akşamda leslie ablayla 3 millik yürüyüş yapacağım.ayrıca hafta sonuda yürüyüşümü yaptım.
bende kim yediğini içtini yazmassa aba altından sopa göstercem..
ama önce doninant onaylasın..
,o şimdi bir sürü plan ,kural kurup gelir gene:jeyyar:.çoh sinirlendi aşam...kötükedihüso
kura çekicem falan diyodu...
bundan kelli sıkı takipteyiz..delikafadulden
opuyorumnanaktan
sabah 1 yumurta 1 domates o kadarcık
çayın yanında yediğim 10 lebelebiyi saymazsam:uhm:
içtiğim suyu sayamıyorum artık bol su:içelim:
plates yaptım ebruylahihoyyyt
bu gün ve yarın sabah yumurta öğle ve akşam 2 baget yemeyi düşünüyorum cokacimcoook aralarda meyve düğüne kadar hiç değilse şişliğimden kurtulayım
bu gün temizlik günüm arada uğramaya çalışırım azimli çıtırlarım benim
herkez bi hırslanmış cuma günü görücez bakalımm:hooray:
slm hiray baget ne meark etim bak simdi ???
hosgeldin ablasiopuyorumnanaktan sen basladinmi azimlisin basariyorsun
Teşekkür edrim canım:1hug: başladım çok şükür şimdi kalkıp birkaseye kepeklibüsküvi şeftali yoğurt doğrayıp yiycemcokacimcoook
kötükedihüsohic sansimiz yok ona gore iki kere dusunup oyle yemek yinecek bundan sonraeksik yazmışımmirmirmirmir
baget tavuk haşlanmış
malesef öğle yemeğinde 2 kaşık pilavda yedimm pilav yoktu hesaptakafamçokkarıştı
öf baskı hissettim üstümde gardiyanlar dolaşıyokötükedihüso
bizede böylesi lazım sırnaşık şey
başka kaçamak yapmıyayım bare çok ciddi gözüküyonuzÇok üzgünüm çoooka.s.
hosgeldin ablasiopuyorumnanaktan sen basladinmi azimlisin basariyorsun
Teşekkür edrim canım:1hug: başladım çok şükür şimdi kalkıp birkaseye kepeklibüsküvi şeftali yoğurt doğrayıp yiycemcokacimcoook
affiyet olsun ablasi yakinda derece bekliyorum senden 14 takim son haftalarda hep sonlarda zaten hep beraber basaralimalkisalkisalkis
oh hadi bakalım kaydirigubbakcemile3YA KIZLAR YAA
BEN CUMA SABAHI TARTILDIM 66 KİLO ÇIKTIM
ama bir şişlik var vücudumda sormayın adetimede daha vardı ama canım sıkıldı niye şiştim diye bende sinir oldum moralim bozuldu o günden beri yediklerime dikkat etmiyorum şu su tutmalar beni deli ediyo bu arada adetimde erken geldi regl şişliğiymiş iyice sinir oldum verdiğim kilo tartıda görğlmüyo diye bütün motivasyonum bozuluyo
iyiki burası varda kendimi salamıyorum
şu andan itibaren toparlanıyorum kızlarr
öff haftasonu düğünde var:teytey::teytey::teytey:
kilo vermem lazımvereliniortak
he sensiz sapık naniknanikiyi geceler 14 .takımın güzelleri ...ya dominoşum kızmışşın ugramıyom diye ya ablam geldide ondan giremiyom ...evet kızlar kurallarımızda hazır valla bu dombili kırbaçlar sizi uymassanız baksanıza hitler olmuş 2 dakkada ....
eylülcem napin gı aşşada öleee
zemus anam sen hankı vakit 70 oluverdin bacım ...
bu arada özledim kı gece yazışmalarını bi ara doya doya zabahlayak ...hadi tatlı betüşlerim çok öpüyom hepinizi ..valla ben sizi çok seviyom beee...zapık şeyler
tamam saana da görev verdik.günaydın hanımlar şükür takım kapatılmaktan kurtulmuş.çok üzülmüştüm kapatılacağız diye.neyse.dominoşum valla katı kurallarla başlamışsın ama iyi olmuş.hepimizin üzerimize sorumluluk alma vakti gelmişti.ben yeme içmeyi denetleyen kişi olabilirim.sencede uygunsa.şimdi bende yediğimi içtiğimi yazayım buraya.
sabah kalkınca 3 adet kuru kayısı yanında bir fincan form plus çay.
işyerine gelince 0,5 litrelik su,sonra 1 adet domates ve 5 adet tahta bisküvi.aslında arkadaşla bugün 5 günlük et diyetine başladık.evde tavuk haşlayıp getirdim ama ben burda çok çay içiyorum onun için sabahları karnımı tutacak bişey yiyorum.yoksa çok midem bulanıyor.neyse öğlen tavuk haşlama var akşamda tavuk haşlama var.ayrıca şimdi yine bir şişe su içtim.öğlen callanetics eğzersizini yapacağım.akşamda leslie ablayla 3 millik yürüyüş yapacağım.ayrıca hafta sonuda yürüyüşümü yaptım.
leslie teyzeyi ben bi ara anlatırım sana kaydirigubbakcemile3 yani o egzersizlerle 1/2/3 ... mil yürümüş oluyorsun.İstersen sana linklerini de veririm cd yapıp tv başında dvd'den izleyip yapabilirsinslm kızlar geçmişe baktım biraz kurallar güzel bana uyar eğer isterseniz bende kilo takibini yaparım kim 1 kilo veremediyse yapışırım ensesine kaydirigubbakcemile3 bende sabah 1 dilim kepek ekmeği biraz peynir ve 1 saat sonra yeşil çayımı içtim şimdide kocaman bir elma yiyeceğim isteğin olmustur umarım dominoş bidee şu leslie ablayla yürüyüş ne oluyo kızlar çözemedim
ben spor olarak verdiğiniz hareketleri değilde 40 dk yuruyus bandında tepinirim bide plates topum var ama hareket çekemiyorum bilen varsa yazabilirmi kolay gelsin herkese
bu arada sık sık su içiyorum bu yuzden wc ye abone oldum sabahtır buda bi spor sayılır demiikaydirigubbakcemile2
hırslanın hırslanın hırslanın!!!opuyorumnanaktan
sabah 1 yumurta 1 domates o kadarcık
çayın yanında yediğim 10 lebelebiyi saymazsam:uhm:
içtiğim suyu sayamıyorum artık bol su:içelim:
plates yaptım ebruylahihoyyyt
bu gün ve yarın sabah yumurta öğle ve akşam 2 baget yemeyi düşünüyorum cokacimcoook aralarda meyve düğüne kadar hiç değilse şişliğimden kurtulayım
bu gün temizlik günüm arada uğramaya çalışırım azimli çıtırlarım benim
herkez bi hırslanmış cuma günü görücez bakalımm:hooray:
hmm kura işinden vazgeçtim zaten kaydirigubbakcemile3ne kurası kıııkafamçokkarıştı
ben okumadım öle bi şeyy
tamam şeker kaydirigubbakcemile3GUNAYDINNNNNNNNNNNNNN nasilsiniz citirlar yeni kuralarla yeni bi haftaya basladik hayirlisi olur insalah ben yediklerimin raporunu aksam verecem ........ hepimiz boyle yapalim bence gun icinde son yazdigimiz msj yediklerimiz ictiklerimiz ve spor olsun bunu kirmizi renkle yazalim ama her gun aksatmadan gun boyu yazinca kayniyor arada kirmizi renke gelince denetleyen arkadaslar not tutacagi icin daha kolay olur bence yine domiiiii karar veresin ..... bu arada bol bol suyunuzu yesil cayinizi icin ne kadar ictiginizide yazin not tutacam bak ona goreşakkıdı
tabi ciddi gözüküyoruz.vereliniortakeksik yazmışımmirmirmirmir
baget tavuk haşlanmış
malesef öğle yemeğinde 2 kaşık pilavda yedimm pilav yoktu hesaptakafamçokkarıştı
öf baskı hissettim üstümde gardiyanlar dolaşıyokötükedihüso
bizede böylesi lazım sırnaşık şey
başka kaçamak yapmıyayım bare çok ciddi gözüküyonuzÇok üzgünüm çoooka.s.
opuyorumnanaktanhosgeldin ablasiopuyorumnanaktan sen basladinmi azimlisin basariyorsun
hmm cee diyip kaçıyor bu aa kötükedihüsosabah sayfada hursultan vardi msj birakmadan cikmis ??? niyeki hursultan bak sozunu unutma bu hafta 2 kilo sozun var
opuyorumnanaktanselam kızlar a.s.a.s.cumartesiden beri ortalık şenlenmiş dominoşum yağdırmışsın kızsositososito bravo ama güzel çalışmışsın hepsi bana uyar başka türlü toparlanacağımız yok zaten
görevlere gelince herkez bişileri paylaşmış bize ne kaldıki galiba biz ikinci tur olucağız
yediklerime gelince
sabah 1 simit 1 dilim peynir
yarılarını yiyecektim eşimle muhabbet ederken daldırmışım hepsini yiyivermişim bende şaşırdım artık:kedi::kedi:
öğle 7 tane yulaflı bisküvi 1 fincan form çay
bu bisküvilerde biraz fazla oldu herhalde
akşam yeşil salata yemeyi düşünüyorum sadece dayanabilirsem
gecede 1 armut
şimdiden iki litre suyumu içtim zaten
ben genel olarak günde dört litre kadar su içiyorum bunda sorun yok
ikindi vakti 1 fincan daha form çay içeceğim bu günlük bu kadar opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan seni bol bol rahatsız ederiz artık gamyoncuiremsufıstıklar selam umarım herkesler iyidir gördüğüm kadarıyla bizimkilerden birkaç kişi kalmış(eylulce,rose14 ve nazcoyu gördüm görmediklerim kusura bakmasın öpüldünüz) yeni gelen kızlar hoşgelmişler ben ara ara uğrarım eğer isterseniz size yardımcı olmak isterimm bilmeyen arkadaşlar için ben seda bende bu takımda 19kilo felan verdim 5ayı geçti aynı kilodayım belki sormak istedikleriniz olur elimden gelen bişe olursa çok sevinirim herkese kolay gelsin kızlar
saadacım kız aferim:teselli: sana 5 ayda 10 kg aldım
kızlar ben kilo çok kilo verdigimde yüzden degiştim:çok üzgünüm: baya sizlerdede oldumu
bugün biyerde okudumşok diyetler ve detoks diyetleri yüzü bozuyormuş herşeyden yemek gerekiyomuşki bozulmasın özellikle proteyin ve karbonhdrat dengelenmesi gerekmiş
he bide çizelgemdeki rakamı degiştiremedim ben 70 den 63 e düşmek istiyorum
bak şimdi o çizlegenin kodunu yazdığın yerdeki 70 rakamını sil 63 yap.Oraya da kullanıcı paneli/profili düzenle'den ulaşabilirsin :hulya:
sabah sayfada hursultan vardi msj birakmadan cikmis ??? niyeki hursultan bak sozunu unutma bu hafta 2 kilo sozun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?