Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Şekli aynı olmuş yarına yapıcam inşallah..tarif için teşekkür

Gunaydin kizlar
Sabah spora gidemedim tam evden ciktim yagmur yagmaya basladi... alanyada bu mevsimde pek yagmur gorulmez genelde sicaktan yanariz ama allahin hikmeti iste bereket yagiyor sabah 6 dan beri yagiyor mubarek saat 9 oldu durmadi....

Merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Kısaca kendimi tanıtmam gerekirse 35 yaşındayım evliyim çocuğum yok.Özel sektörde satış& ön muhasebe çalışanıyım.Herdaim bir kilo alıp vermek ile geçti ömrüm.Verdim geri aldım.Ama şimdi dahada azimliyim.2 ay da 7.5 kilo verdim.Diyet ve spor ile daha da vermek istiyorum.Fazlalığım çok inşallah birbirimize destek olarak veririz bu kiloları hepinize hayırlı günler diliyorum.

Hoş geldin tatlım, ben kaptan yardimcisi, takım kaptanımiz Moonlii , el birliğiyle vericezz KİLOLARI

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”

Teşekkür ederim tekrardan canım beni aranıza dahil ettiğiniz için amacım kilo vermek ve yeni arkadaşlıklar kazanmak.
Kilom :105.8 (Geçen hafta böyle idi yarın tartılacağım)
Boy :1.70

İlk başta yazdığınız kuralları da okudum.Canım düzenli olacağımdan emin olabilirsiniz.İnşallah mezun olmak amacım hepimizin azmi daim olsun.

Hosgeldin canimmm hadi beraber verelim su kilolariiiiiiii kurtulalim artik..2 ayda cok iyi vermişsin 7.5 kilo hadi bakalimmm tekratdan hosgeldinnn

Gunaydin kizlarrrrr kaptaniniz buradaaaaaaaaaaaaa cohh ozledim heoinizi kilo alip geldim bikionuz dimi ama 2 haftaya hepsi çöpte olucakkkk

DelyDoly canm kilon fazla nqsl bir beslenme sekli uyguluyorsun ayda 5 kilo verebilecegin bir duzen kutmalisin hedefin en az 5 olmali bejce..cunku kilon azaldikca vermende güçlesiyor hatta bazi donemlerde vucut korumaya geciyor alip verme deneyimlerinde sende yaşamışsndr belki..Diyetisyendende yardim alabilirsin düşünsene 5 ayda 25 kilo verip 79u bike gorebilirsin hepimiz yaklasik 20ser kilolar verdok canim darisi basina

Hosgeldin canimmm hadi beraber verelim su kilolariiiiiiii kurtulalim artik..2 ayda cok iyi vermişsin 7.5 kilo hadi bakalimmm tekratdan hosgeldinnn
Hoşbulduk canım valla inşallah azimle diyetle ve sporla vereceğiz.Umutluyum ve ilk defa bu kadar kararlıyım. ay öncesi tartıya çıkmadan hiç bu kadar kiom olabileceğini sanmamıştım.Bir çıktım tartıya ve ben şok o günden beridir de sağlıklı diyet ve bol sporla verdim.Daha yolun başı daha da vermem lazım inşallah azimle birlikte vereceğiz.

Canım açıkcası bu zaman kadar her diyet listesi denedim.Başardım geri geldi bıraktığım anda fazlasıyla geri aldım. 2 aydır yaptığım sabah normal kahvaltım öğlen yulaf ezmem akşam az yemek ve hergün en az 45 dakika ya yakın yürümek.Şeker,tuz ve hamur işini çıkarttım.Bol su içiyorum şimdide limonlu suya başladım.Ekmek sadece sabah kahvaltısı da yiyorum.Haftada 1 günde abartmadan ödül ilan ettim kendime öylelikle verdim .

Moonlii Canım aslında maşallah sizde süper kilo vermişssiniz.Nasıl verdiniz formülleri alabilirim asıl ben sizden müthiş darısıı başımaa inşallahh

Selamün Aleyküm kızçelerrrrrrrrrrrrrrr

Misafir kabul ediyormusunuz
Eşim sonunda takozda olsa bir laptop getirdi eve artık en azından arada da olsa diğer takımlarada çöööö diyebileceğim
Cepten hem zor oluyordu hemde şarj sorunsalı oluyordu

Baya oldu sanırım buraya en son geleli hatta bende baya bir değişiklikler oldu ( maalesef iyi yönde değil ) ama artık takımımın kaptanlığınıda üstelenince mecbur imam osurursa cemaat ne yapmaz diye kendimi bir silkeledim ve tekrar kilo maratonuna tam gaz başladım

Sizler inşallah hepiniz iyisinizdir ve hedeflerinize baya yaklaşmışsınızdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…