- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #157.381
Şekli aynı olmuş yarına yapıcam inşallah..tarif için teşekkürBende cıvık olur diye korktum başta ama tam kivaminda oldu kiz hemen tarifimi veriyorum: göz karari yaptim ölçülü değil kirimizi mercimeği yikayip üstüne sıcak su koyup lapa gibi olana kadar pişirdim ama suyunu çekince hemen almadim ocaktan kariştira kariştira baya koyu bi lapa olana kadar bekledim sonra bi kaba koy ağzini kapayip dolapda 1 saat falan dinlensin iyce koyulaşsin sonra bi sogani az yağda kavurdum salçasini ekledim sonra karabiber kimyon kirmizi biber tuzunu da atip altini kapadim maydanoz yeşil soğan dogradim mercimeğe hepsini kattim iyce kariştirdim şekillendirdim Eki Görüntüle 1860067 Görüntüsü böyle canim bugünde yapicam çok guzeldi
Zararlı değilki canım..yanında fazla bişey yemediysen sorun olmaz kanımca..bende ahsam yesil mercimek yidimmmmmtutamiom bigazimi 70 olucam bu gidisleeee
Hoş geldin tatlım, ben kaptan yardimcisi, takım kaptanımizMerhabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Kısaca kendimi tanıtmam gerekirse 35 yaşındayım evliyim çocuğum yok.Özel sektörde satış& ön muhasebe çalışanıyım.Herdaim bir kilo alıp vermek ile geçti ömrüm.Verdim geri aldım.Ama şimdi dahada azimliyim.2 ay da 7.5 kilo verdim.Diyet ve spor ile daha da vermek istiyorum.Fazlalığım çokinşallah birbirimize destek olarak veririz bu kiloları hepinize hayırlı günler diliyorum.
Teşekkür ederim tekrardan canım beni aranıza dahil ettiğiniz için amacım kilo vermek ve yeni arkadaşlıklar kazanmak.Hoş geldin tatlım, ben kaptan yardimcisi, takım kaptanımizMoonlii , el birliğiyle vericezz KİLOLARI
öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.
ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.
Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”
Hosgeldin canimmm hadi beraber verelim su kilolariiiiiiii kurtulalim artik..2 ayda cok iyi vermişsin 7.5 kilo hadi bakalimmm tekratdan hosgeldinnnTeşekkür ederim tekrardan canım beni aranıza dahil ettiğiniz için amacım kilo vermek ve yeni arkadaşlıklar kazanmak.
Kilom :105.8 (Geçen hafta böyle idi yarın tartılacağım)
Boy :1.70
İlk başta yazdığınız kuralları da okudum.Canım düzenli olacağımdan emin olabilirsiniz.İnşallah mezun olmak amacım hepimizin azmi daim olsun.
Hoşbulduk canım valla inşallah azimle diyetle ve sporla vereceğiz.Umutluyum ve ilk defa bu kadar kararlıyım. ay öncesi tartıya çıkmadan hiç bu kadar kiom olabileceğini sanmamıştım.Bir çıktım tartıya ve ben şok o günden beridir de sağlıklı diyet ve bol sporla verdim.Daha yolun başı daha da vermem lazım inşallah azimle birlikte vereceğiz.Hosgeldin canimmm hadi beraber verelim su kilolariiiiiiii kurtulalim artik..2 ayda cok iyi vermişsin 7.5 kilo hadi bakalimmm tekratdan hosgeldinnn
Canım açıkcası bu zaman kadar her diyet listesi denedim.Başardım geri geldi bıraktığım anda fazlasıyla geri aldım. 2 aydır yaptığım sabah normal kahvaltım öğlen yulaf ezmem akşam az yemek ve hergün en az 45 dakika ya yakın yürümek.Şeker,tuz ve hamur işini çıkarttım.Bol su içiyorum şimdide limonlu suya başladım.Ekmek sadece sabah kahvaltısı da yiyorum.Haftada 1 günde abartmadan ödül ilan ettim kendime öylelikle verdim .DelyDoly canm kilon fazla nqsl bir beslenme sekli uyguluyorsun ayda 5 kilo verebilecegin bir duzen kutmalisin hedefin en az 5 olmali bejce..cunku kilon azaldikca vermende güçlesiyor hatta bazi donemlerde vucut korumaya geciyor alip verme deneyimlerinde sende yaşamışsndr belki..Diyetisyendende yardim alabilirsin düşünsene 5 ayda 25 kilo verip 79u bike gorebilirsin hepimiz yaklasik 20ser kilolar verdok canim darisi basina
Regl misin canım? İlk 2 günü işe yarıyormuşkizlar su lapa seysindenki yapsam yaa ne diosunuz
Bende burdayım Can'ımKimler burda bi goreyim yavvvSekerPancarii selinimmmmm @ParteMoralll kankilittommmmmmm sarraf M e g g @kitap_asigi tubi_klc Miyav_su esmerm91 K kova01 marlin18 S SEVTAL87
Bananeee sen gttin ya izneee benimi dusundun@ParteMoralll kizz seni duverim yohh izin mizin tehh kalavam burda hepinennnnn
efndim kankiliyo cromeee den gremedm yaa sinr oldm hala girilmiyoKimler burda bi goreyim yavvvSekerPancarii selinimmmmm @ParteMoralll kankilittommmmmmm sarraf M e g g @kitap_asigi tubi_klc Miyav_su esmerm91 K kova01 marlin18 S SEVTAL87
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?