- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #157.401
hosgeldinnn canimmmm sendemi kilo aldn bnm gibi bende maratona tekrardan basladim 57e kadar durmak yok devammmmmmmm 3 kiloydu fazlaligim oldu 7 kilooo ha geyretttttt ha geyrettttSelamün Aleyküm kızçelerrrrrrrrrrrrrrr
Misafir kabul ediyormusunuz
Eşim sonunda takozda olsa bir laptop getirdi eveartık en azından arada da olsa diğer takımlarada çöööö diyebileceğim
Cepten hem zor oluyordu hemde şarj sorunsalı oluyordu
Baya oldu sanırım buraya en son geleli hatta bende baya bir değişiklikler oldu ( maalesef iyi yönde değil ) ama artık takımımın kaptanlığınıda üstelenince mecbur imam osurursa cemaat ne yapmaz diye kendimi bir silkeledim ve tekrar kilo maratonuna tam gaz başladım
Sizler inşallah hepiniz iyisinizdir ve hedeflerinize baya yaklaşmışsınızdır
hayr canm regl degilim ama ilac kullandigimnicin istahim cok acik herseyi yiyesim varrr inannnRegl misin canım? İlk 2 günü işe yarıyormuş
ben pisligim o yussssdennnnn ben ettim sen itmeeeeeeBananeee sen gttin ya izneee benimi dusundun
efndim kankiliyo cromeee den gremedm yaa sinr oldm hala girilmiyo
oooo miyavvv sende burdaysan takimm şenlensinnnnnn ama @ParteMoralll siz bi takımmm düşünemiorummmmmmmmmmmBende burdayım Can'ım
Can'ım sen yerinde say ben sana yetişiyorum merak etmeayyy agustosun ortasina kadar vericm bu fazlaligimi ya 60 olicimmm kurban bayrami ne vahıtttt acabaaa
evet ya dimii olsun oda guzellllllll kizzzCan'ım sen yerinde say ben sana yetişiyorum merak etme
Minik kelebeğim ben bayramda 66 kg olucam sadece aramızda 6 kg fark olucakayy 12 eylulmus Kurban bayrami 1.5 ay var verebilirim kilocuklarimiiiiii ayyy ayyy kisin zayif olmak daha onemli ya kabalnarla pitircikkk gibi olmayalimmmm demii
Aha yine yemişsinmenumu yazim bariiii
gec kalktim o yuzdn kahvaltm oglen yemegim olduu 2 yumurtayla yulafli ekmekcikler 4 tane cikioooo puff pufffhepsini yiyomm 1 kirmizi biber 1 salatalik kk peynir sekersiz cay 1 ck bal ohh sefam olsun
1 soda 2 bebe piskevitii
aksamda kahve beyin icerim bide kabun yirim
Hoş geldin tatlım, ben kaptan yardimcisi, ktakım kaptanımizMerhabalar ben araniza yeni katildim ismim ada
Boyum 167 kilom 77 ekimde dugunum var ve ben hem bi şisko gelin hemde sagliksiz beslenmek istemiyorum oyuzde 85 gunde elimden geleni yapacagim motive olmaya cok ihtiyacim var 65 kg hedefim. Sadece spor konusunda cok olumsuzum jillian yaptm bi ara ama artk yapamiyorum sabrim gelmiyor gobek bolumunde yaglanma var baska spor onerilerinizde varsa cok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?