Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hosgeldinnn canimmmm sendemi kilo aldn bnm gibi bende maratona tekrardan basladim 57e kadar durmak yok devammmmmmmm 3 kiloydu fazlaligim oldu 7 kilooo ha geyretttttt ha geyretttt

ayy 12 eylulmus Kurban bayrami 1.5 ay var verebilirim kilocuklarimiiiiii ayyy ayyy kisin zayif olmak daha onemli ya kabalnarla pitircikkk gibi olmayalimmmm demii

menumu yazim bariiii
gec kalktim o yuzdn kahvaltm oglen yemegim olduu 2 yumurtayla yulafli ekmekcikler 4 tane cikioooo puff pufff hepsini yiyomm 1 kirmizi biber 1 salatalik kk peynir sekersiz cay 1 ck bal ohh sefam olsun
1 soda 2 bebe piskevitii
aksamda kahve beyin icerim bide kabun yirim

ayy 12 eylulmus Kurban bayrami 1.5 ay var verebilirim kilocuklarimiiiiii ayyy ayyy kisin zayif olmak daha onemli ya kabalnarla pitircikkk gibi olmayalimmmm demii
Minik kelebeğim ben bayramda 66 kg olucam sadece aramızda 6 kg fark olucakacele etme ben sana yetişirim

Aha yine yemişsin kız sen var ya

Sabah haslanmis yumurta bir dilim ekemek cay
Ara uzum ve kiraz kucuk bi kase
Oglen 1 avuc kuruuzum ve bir avuc kurunohut bir bardak sekersiz cay
Aksam 1 kase yogurt bir karniyarik
E daha kilolar gitmesse 60 inmessem inadina yiyecem aclik oluyodum bu sefer de tokluktan yiyerek olcem herhalde

Merhabalar ben araniza yeni katildim ismim ada
Boyum 167 kilom 77 ekimde dugunum var ve ben hem bi şisko gelin hemde sagliksiz beslenmek istemiyorum oyuzde 85 gunde elimden geleni yapacagim motive olmaya cok ihtiyacim var 65 kg hedefim. Sadece spor konusunda cok olumsuzum jillian yaptm bi ara ama artk yapamiyorum sabrim gelmiyor gobek bolumunde yaglanma var baska spor onerilerinizde varsa cok sevinirim

Hoş geldin tatlım, ben kaptan yardimcisi, ktakım kaptanımiz Moonlii el birliğiyle vericezz KİLOLARI

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…