- 21 Temmuz 2016
- 10
- 16
- 3
- 32
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #157.421
Hosbulduk cok tesekurler araniza aldiginiz icinHoş geldin tatlım, ben kaptan yardimcisi, ktakım kaptanımiz @moon8187 el birliğiyle vericezz KİLOLARI
öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.
ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.
Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”
Afiyt olsun canm.d Kahvenin yaninda soda icildigini duymustum bi arastiralim yag yakimini daha hizlandiriyormusKalkam bi kahve icem
Tekrar hoşgeldinn canimm gelinliğinin içinde incecik olacaksin insallahHosbulduk cok tesekurler araniza aldiginiz icin
22 yasindayim gaziantepliyim 167 boyum 77 kilom hedefim 65 gecen yil 83 kilodan 73 kiloya dustum ama ogrenciyken duzen olmuyor 82 kiloya 1 yilda tekrar ulastim haziranda nisanlandm bu telasla 77 ye kadar indim ama 65 olmam gerek gelinlikde guzel durmam lazim) kurallari okudum inseAllah uyacagim sizin yardiminizla yorumlar mutlaka olmali yanlislar duzeltilmeli tesekurler tekrar
Aaaaaa oyle deeemeee kendineee sne benim minnossumsun gel opeeemmmmmben pisligim o yussssdennnnn ben ettim sen itmeeeeee
Ayyyyyhh mini rahat birakoooo miyavvv sende burdaysan takimm şenlensinnnnnn ama @ParteMoralll siz bi takımmm düşünemiorummmmmmmmmmm
duydum kankisim diosa dogrudur
Hosgeldn cnm aktif ol emin ol bsy yerkeen aklina grup gelicek :)Arkadaşlar merhaba
şekersiz sütlü kahve ve sade maden suyunun gerçekten zayıflatıcı özelliği var.Diyetinize bunları da eklemenizi tavsiye ederim.
kahve kan dolaşımını hızlandırması dolayısıyla metobolizmayı hızlandırarak yağ yakımını sağlaması ile kilo verdirici.
Maden suyu ise içindeki magnezyum sebebi ile tatlı krizine engel oluyor.
Ayyy inseAllahTekrar hoşgeldinn canimm gelinliğinin içinde incecik olacaksin insallah
Elimden geldigi kadar olucam yaHosgeldn cnm aktif ol emin ol bsy yerkeen aklina grup gelicek :)
Kiz ben sodayi meyveli iciyom onun bi zarari varmiHadi kizlar nerelerdesiniz yeni arkadaşlar geldi ama eskiler burda olmazsa adapte olamaz kimsee gelin yuvamıza
Valla bende bugün geldim canım amma çok fazla aktif değil galiba ..Kizlar niye gunduzleri ugramiyosunuz bakiyom okadar kimse yok fazla yazismada yok
İnşallah canım benim ilk hedef 2 li rakamlar en tombis ben herhalIns bu uc hafta icinde 60 olcam(bu emojinlar cok guzel yaaa ))
Oooo maşallah canım hatta süper darısı başıma inşallahBen simdi 62.7 yim 93 lerden geldim bu gunlere dogum kilolari bunlar 60 olcam ins
Kizlar niye gunduzleri ugramiyosunuz bakiyom okadar kimse yok fazla yazismada yok
Kizlar lütfen geldikce yazin biseyler takima takimizda pek fazla kişi kalmadi yenileri çagiriyorum sizler canlandirin takimimiziValla bende bugün geldim canım amma çok fazla aktif değil galiba ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?