Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hosbulduk cok tesekurler araniza aldiginiz icin
22 yasindayim gaziantepliyim 167 boyum 77 kilom hedefim 65 gecen yil 83 kilodan 73 kiloya dustum ama ogrenciyken duzen olmuyor 82 kiloya 1 yilda tekrar ulastim haziranda nisanlandm bu telasla 77 ye kadar indim ama 65 olmam gerek gelinlikde guzel durmam lazim ) kurallari okudum inseAllah uyacagim sizin yardiminizla yorumlar mutlaka olmali yanlislar duzeltilmeli tesekurler tekrar

Arkadaşlar merhaba

şekersiz sütlü kahve ve sade maden suyunun gerçekten zayıflatıcı özelliği var.Diyetinize bunları da eklemenizi tavsiye ederim.
kahve kan dolaşımını hızlandırması dolayısıyla metobolizmayı hızlandırarak yağ yakımını sağlaması ile kilo verdirici.
Maden suyu ise içindeki magnezyum sebebi ile tatlı krizine engel oluyor.

Hadi kizlar nerelerdesiniz yeni arkadaşlar geldi ama eskiler burda olmazsa adapte olamaz kimsee gelin yuvamıza

Tekrar hoşgeldinn canimm gelinliğinin içinde incecik olacaksin insallah

Hosgeldn cnm aktif ol emin ol bsy yerkeen aklina grup gelicek :)

Iyi akşamlar kizlar günlük bildirim anladigim kadariyla menüler bende bildireyim.Sabah 1 yumurta 2 kk peynir 1 domates 2 dilim ekmek 2 bardak çay öğlen yulaf ezmesi 1kase süt akşam üzeri 2 salata akşam yemeği 1 tabak nohut salata sıfır ekmek yedim.Gunboyu limonlu soguk su içtim. 40 dakika yürüdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…