- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #157.441
Harika bi menü canim afiyet olsunIyi akşamlar kizlar günlük bildirim anladigim kadariyla menüler bende bildireyim.Sabah 1 yumurta 2 kk peynir 1 domates 2 dilim ekmek 2 bardak çay öğlen yulaf ezmesi 1kase süt akşam üzeri 2 salata akşam yemeği 1 tabak nohut salata sıfır ekmek yedim.Gunboyu limonlu soguk su içtim. 40 dakika yürüdüm.
Meyveliler şekerli nadir içiyosan sorun olmaz beybiiKiz ben sodayi meyveli iciyom onun bi zarari varmi
Canim senin hedef 60 mi geçen hafta sordum ama gozden kaçtı sanirim seni listeye alcam ama zaten verecek kilon çok azIns bu uc hafta icinde 60 olcam(bu emojinlar cok guzel yaaa ))
Olsun olsunn gidecek bütün fazlaliklaaaarİnşallah canım benim ilk hedef 2 li rakamlar en tombis ben herhal
En cok burda olan aktif olan sekerpancari tebrik edrim cidden
teşekkür ederim canim inşallah hep birlikte 1.cilige kadar gideriz.Takim ruhu takim çalışmaları canlaniriz inşallahHarika bi menü canim afiyet olsun
teşekkür ederim canim inşallah hep birlikte 1.cilige kadar gideriz.Takim ruhu takim çalışmaları canlaniriz inşallah
İnsallah canlanicaz canim lütfen siz yeni gelenler birakmayin burayiiteşekkür ederim canim inşallah hep birlikte 1.cilige kadar gideriz.Takim ruhu takim çalışmaları canlaniriz inşallah
Evt canm 2 kilom kaldi 60 olmak istiyomCanim senin hedef 60 mi geçen hafta sordum ama gozden kaçtı sanirim seni listeye alcam ama zaten verecek kilon çok az
Çok guzel kilolar vermişsin zaten canim sonuna geldin insallah korursun verdigin kilolariEvt canm 2 kilom kaldi 60 olmak istiyom
Kiz canim cikti yaa diyet diyet diyet kafayi yicem bu iki kilo da gideydi rahat edeydim hic kolay deil cok yoruldim cok cok cok cokkkk formda kalmaktaEvt canm 2 kilom kaldi 60 olmak istiyom
Canim benim yol uzun ben herhal de kışa kadar belkide daha fazla emekli olurum burdanİnsallah canlanicaz canim lütfen siz yeni gelenler birakmayin burayiiberaberce canlandiririz
InssÇok guzel kilolar vermişsin zaten canim sonuna geldin insallah korursun verdigin kilolari
Çoookk iyi anliyorum seni canim ama emin ol kiko vermek kadar korumakda çok zor ben kilo korumadayim şuan ama sanki hala diyetteyim az fazla yesem hemen geliyo kilolar geriiiKiz canim cikti yaa diyet diyet diyet kafayi yicem bu iki kilo da gideydi rahat edeydim hic kolay deil cok yoruldim cok cok cok cokkkk formda kalmakta
Olsun canim gitsin de yavaş yavas gitsin kalici gitsinCanim benim yol uzun ben herhal de kışa kadar belkide daha fazla emekli olurum burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?