- 6 Ocak 2015
- 13.997
- 72.318
- 798
- 44
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #157.461
Vermek zor verdigimiz kiloyu korumak daha zor valla canım ben hep verdim sonra iki misli geri aldim.Hayat malesef hep inişli çıkışlı Allahtan boy vardaa iyice yusyuvarlak gozukmuyorum.Olsun canim gitsin de yavaş yavas gitsin kalici gitsinbi daha da gelmeeesiiiin
Ben kilomu koruyorum şuan canim ve gerçekten gram alcam diye korkuyorum çünkü zayiflik çok guzel ve o kadar emek verdim gramini bile almak istemiyorum fazla kilolarimizi versek bile hep dikkatli yemeliyiz ki emeklerimiz çöp olmasin insalah kalici olarak kurtulucaz bu kilolardanVermek zor verdigimiz kiloyu korumak daha zor valla canım ben hep verdim sonra iki misli geri aldim.Hayat malesef hep inişli çıkışlı Allahtan boy vardaa iyice yusyuvarlak gozukmuyorum.
Bebekimmmmm
ay korumak basitte is hele su halaaaan 11kg daha vermek zulummmmmVermek zor verdigimiz kiloyu korumak daha zor valla canım ben hep verdim sonra iki misli geri aldim.Hayat malesef hep inişli çıkışlı Allahtan boy vardaa iyice yusyuvarlak gozukmuyorum.
Bende antep cok yakiniz benim ev arkadaslarim oralilar cok guzel sehir diyarbakir.dBende diyarbakirliyim yakiniz
Peki nasil beslendiniz okdr msj varki yetisemiyorum okumaya eskileri biraz tuyo alayimmi.dBen kilomu koruyorum şuan canim ve gerçekten gram alcam diye korkuyorum çünkü zayiflik çok guzel ve o kadar emek verdim gramini bile almak istemiyorum fazla kilolarimizi versek bile hep dikkatli yemeliyiz ki emeklerimiz çöp olmasin insalah kalici olarak kurtulucaz bu kilolardan
Canim kilo verirken az ve düzenli yedim ve 6 dan sonra bisey yemedim bu sekilde verdim kilomu korurkende aslinda yine ayni düzen ama yiyecek biraz daha artti bide arada kacamak yapip ertesi gün hafif yeyip dengeliyorum kilom oturana kadar dikkat etmem lazimBende antep cok yakiniz benim ev arkadaslarim oralilar cok guzel sehir diyarbakir.d
Peki nasil beslendiniz okdr msj varki yetisemiyorum okumaya eskileri biraz tuyo alayimmi.d
Naber tatlikomBebekimmmmm
ay korumak basitte is hele su halaaaan 11kg daha vermek zulummmmm
KotuNaber tatlikom
Nedeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
IsteeNedeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn@@
Biktmmm geneeeee geldilerüzülürüm amaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?