Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar merhaba.uzun zamandır uğrayamadım buraya. hürsultancım tebrik ediyorum seni bireysel derecendne dolayı.hepinize iyi haftasonları diler öper ve kaçarımmmm opuyorumnanaktan

dominoşum ayrıca sınava daşarılar.Allah zihin açıklığı versin fıstığım..

teşekkür ederim opuyorumnanaktan
bu arada kızlar sınav felaketti snuç umrumuzda değil ama o nasıl birşeydi ya 3 saat elinde kalem,sayılarla boğuşuyosun akannehir valla sınav bitti ismimizi unuttuk akannehir İyiki sınav sistemini değiştirdiler yoksa eskisi gibi öss olsa ben sınavda ya bayılırdım ya bağırırdım "Yeteeeerrr:!!" diye ya da sesimi çıkarmaz bugün yaptığım gibi hiç girişimde bulunmadan ben kitapçığa,kitapçık bana bakardı ki kaldırım mühendisliğini kazanırdım :roflol: valla kimin aklına geldiyse burdan teşekkürlerimi sunuyorum :roflol:

şekercim kaptan gelsin bakalım olur mu hayatım opuyorumnanaktan

KIZLAR BU HAFTA BEŞİNCİ OLMUŞUZ lmaz:
HÜRSULTAN BİREYSELDE ÜÇÜNCÜLÜĞÜNÜ KUTLUYORUM CANIM TEBRİK EDERİM SENİopuyorumnanaktan
aslı geçmiş olsun
hürsultancım kocaman tebrikler sana kaydirigubbakcemile3

benim oğluş 9 yaşında şeker
bu sabah tartılmayı unuttum ben

apartmanımızda çok yaşlı bi teyze vardı
sabha karşı vefat etmiş
onun haberini alınca aklımın ucuna bile gelmedi tartılmak
başınız sağolsun canım
hoşgeldin şekercim iyi olmana bende sevindim arayı açma sık gel özleriz kız seni:gitme:

sende hoşgeldin şeker herzaman beklerizkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şanslısın güzelim artık daha az stresli olur inşallah bu sınavlar geleceğinin bir güne bağlı olmaması çok güzel nihayet akıl edebildiler böyle bişiyikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende diyecektim zaten haysemi alalırım diye. haysem artık takımdasın bu cuma listedesin o ne göre hihoyyyt

iyi gidiyordu ta ki bugünki sınava kadar kaydirigubbakcemile3 kafam karıştı kafamçokkarıştı tuhaf düşünceler içindeyim akannehir

çokmu kötü geçti sınavınn

ilk sınav daha düzelir kafanı karıştırma

bende yarın belkii

tavuk yerim

diyet modundan çıkmak üzereyim yardıııııııımmmmm

biri gelip bizim saçımızı başımızı yolsunn olmuycak böleeeee
ben zayıflamak istiyorum aynı zamnada her istediğimide yemek istiyoruuuummm

:mymeka:
:mymeka::mymeka::mymeka: gerçi terzi kendi söküğünü dikemezmiş ama belki sana yardımım olabilir laelaelaelaelae
şimdi yersen aldığın kiloları geri alacaksın hemde daha fazlasını. sana kilo vermişsin diyenler alaycı bakışlarla bakacaklar bu defa. sen psikolojik olarak çökeceksin zaten. ne güzel kilo vermiştim diye kendi kendini yiyeceksin. rejime başlamak daha zor olacak bu defa. üstelik verdiğin kiloları yine verceksin. boşuna zaman kaybı olacak ve diyetli günlerinin sayısı daha artacak. kilo verip almaktan vücudunun elastiki yapısı bozulacak. spor yapsanda eski formuna dönemeyeceksin. üstelik çatlaklarda oluşacak ve çatlakların çözümü yok ona göre. bana göre hava hoş istersen git yemek ye şimdi. ne yaparsan kendi kendine yaparsın güzelimi yi düşün :uhm:

ben geldim
bugün hava çok güzeldi sonunda pikniğe gittik bu yaz hiç gidememiştik :sinifsinif: ama baya tadını çıkardım mangal filan kaydirigubbakcemile2
bende öylee
ama aynalara katılıyorum eğer yersen bnim durumuma düşersin bak bir zamanlar 77.5 olmuştum ama geri aldım hepsini yani elde var 0 oldum mafoldumben ve aldktan sonra vermek de o kadar kolay olmuyor mafoldumben off offf bu yaşta bende de çatlak var Allah'ımm mafoldumben ayy neyse moralimizi bozmayalım diyete devam
haa bu arada şok diyetler yapmayın bak bundan sonra yasaklıyorum kaydirigubbakcemile3 ya gerçekten çok hızlı verildiğinde geri alınıyor şekil 1.a olduğu gibi kaydirigubbakcemile3

alkisalkisalkis alkisalkisalkis
off benim bugün yediklerimi eritmem lazım bir an önce akannehir
haa bir de ne dicem size buyrunnnnnnnnn
tiyatro seçmesi var yarın okulda delikafadulden eğer seçilirsem nisan-mayıs gibi tiyatro oynayacak umarım seçilirim bu benim için her açıdan iyi olacak hem kilo verirken de önemli bir amacım daha olur tiyatroya zayıf olarak çıkmak kaydirigubbakcemile2 nolur dua edin de seçileyim :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar nasılsınız a.s.
anamm ben cumadan beri çılgıdan çıktım kafamçokkarıştı
yarın kendime gelcem inş misafirlerim vardı piknige gittiik gezmelerde falan derken hiç dikkkat edemedim tartıyada çıkıp moralimi bozmak istemiyorum yediklerimide yazmıycam yarın inş düzene girerim

inşallah

GÜnaydın kızlar c.tesı kendıme ÖdÜl verdım akŞam yemeĞı yerıne 1 paket Çıkolata yedım 1 saat sonrada sporumu yaptım ertesı gÜn tartıldım kılo vermıŞım yanı Çıkolata kılo vermemı engellememıŞ.demek Çok sevdıĞımız tatlı Çıkolata hamur ıŞlerı korktuĞumuz gıbı kılo aldıran ÖcÜlerden deĞılmıŞ Önemlı olan onu ne zaman yıyeceĞımızı bılmekmıŞ bu benım kıŞısel gÖrÜŞÜm tabı.
Sabah:1 dılım kepek ekmeĞı peynır ve aÇık Çay. KuŞluk vaktı:1 kupa ada Çayı

Kızlar usarem'ın bılgısayarı bozuk olduĞu ıÇın sızlerle ırtıbat kuramıyor.
Ben oda arkadaŞıyım(90 kılo ve Üzerındekıler bırlıkte zayıflıyor grubundan)
ıŞlerımızde yoĞun olduĞu ıÇın bakamıyoruz yorumlara.kusura bakmayın ne olur.

selam kızlar bugün pek kimse uğramıyor sanırım
benim sinirlerim çok bozuk sabah ps yi açtım tam size mesaj yazıcam pc kendiliğinden kapandı uğraş uğraş açılmıyo bilgisayarcıçocuğu çağırdım oda uğraştı açamadı aldı götürdü benim pcyi iş yerine on dakika sonra almış geldi yine uğraşıyo olmuyo kablodan sanırım diye kabloyu değiştirdi neyse oldu borcumuz nekadar dedim 20 lira demezmi bi sinirlendim ben o kabloyu daha öncede değiştirdim kablo 3 lira hani başka bişi olsa neyse çocuk ayak üstü keklemek istedi herhalde beni neyse işte kızdım bi güzel eşim halletmiş sonra kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

tamam canım kolaygelsin sizeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…