- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #15.741
kızlar merhaba.uzun zamandır uğrayamadım buraya. hürsultancım tebrik ediyorum seni bireysel derecendne dolayı.hepinize iyi haftasonları diler öper ve kaçarımmmm opuyorumnanaktan
dominoşum ayrıca sınava daşarılar.Allah zihin açıklığı versin fıstığım..
merhaba kızlar.ben bundan bi 5-6 ay kadar önce 7. takımda 2 hafta kadar kaldım.daha sonra bildirimlerimi yapamadığım için çıktım.o aralar oğlum biraz hastaydı.ondan beri 3-4 kilo kadar verdim,sonra ramazanda tekrar aldım.yani tam bi düzen kuramadım.ama artık kararlıyım,kilo vermek istiyorum.takımınızda yer varsa sizinle devam edebilirmiyim.şimdi kilom ilk günkü gibi 68kg, boyum 166cm. hedefim 58kg olmak.yani tam 10 kg vermek istiyorum.
aslı geçmiş olsunKIZLAR BU HAFTA BEŞİNCİ OLMUŞUZlmaz:
HÜRSULTAN BİREYSELDE ÜÇÜNCÜLÜĞÜNÜ KUTLUYORUM CANIM TEBRİK EDERİM SENİopuyorumnanaktan
benim oğluş 9 yaşında şekernazco gecmis olsun tekrar egzema mantar onemli degil o kadar tabi ama baska saglik sorunlarini ustune eklenirse zorluk orda iste allah sana kolaylik versin ama oglusun sevgisi senin bu hastaliklarin ustesinden gelmeye yardimci oluyordur eminim bu arada ilk geldigin zaman avatrinda vardi oglunun resimi kac yasinda ???
başınız sağolsun canımbu sabah tartılmayı unuttum ben
apartmanımızda çok yaşlı bi teyze vardı
sabha karşı vefat etmiş
onun haberini alınca aklımın ucuna bile gelmedi tartılmak
hoşgeldin şekercim iyi olmana bende sevindim arayı açma sık gel özleriz kız seni:gitme:kızcelerim nasılsınız diye bi bakem dedim..
ses etmeden çıkmak istemedim..
bakıyom bu hafta duraklamışınız..
tebrikler hür sultanım özgür sultanımopuyorumnanaktan
ben tartılamıyorum şu sıra ama dikkat ediyorum valla kıyafetlerde sanki bollaşıyo gibi bakalım nolcak....
enson 98 e vurduydu bu ayın başında..
ama ballı sirkemi içiyom ..
akşamda erken yiyorum ..
ögle ekmek yok ama akşam evde ekmegi kaçırıyorum..
sizlerde pek hareket yok gibi bu hafta..
umarım haftaya verirsiniz..
kolaylıklar diliyorum..
hepinizi çoooooooooooookkkkkkkkkkkkopuyorumnanaktan
sende hoşgeldin şeker herzaman beklerizkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kızlar merhaba.uzun zamandır uğrayamadım buraya. hürsultancım tebrik ediyorum seni bireysel derecendne dolayı.hepinize iyi haftasonları diler öper ve kaçarımmmm opuyorumnanaktan
dominoşum ayrıca sınava daşarılar.Allah zihin açıklığı versin fıstığım..
şanslısın güzelim artık daha az stresli olur inşallah bu sınavlar geleceğinin bir güne bağlı olmaması çok güzel nihayet akıl edebildiler böyle bişiyikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3teşekkür ederim opuyorumnanaktan
bu arada kızlar sınav felaketti snuç umrumuzda değil ama o nasıl birşeydi ya 3 saat elinde kalem,sayılarla boğuşuyosun akannehir valla sınav bitti ismimizi unuttuk akannehir İyiki sınav sistemini değiştirdiler yoksa eskisi gibi öss olsa ben sınavda ya bayılırdım ya bağırırdım "Yeteeeerrr:!!" diye ya da sesimi çıkarmaz bugün yaptığım gibi hiç girişimde bulunmadan ben kitapçığa,kitapçık bana bakardı ki kaldırım mühendisliğini kazanırdım :roflol: valla kimin aklına geldiyse burdan teşekkürlerimi sunuyorum :roflol:
depresyonlu kaptanim benim bize kizmayi birakta aramiza don pazartesi erzurumda guzel kilo vermistin bak tekrar basla pazartesiklava: bu isi bitirelim rejim birakildimi geri geliyor kilolar bak :icecream: unutmadan kaptan haysemi alalim takima cuma kilo bildiriminde bulunsun artik:1hug:
bende diyecektim zaten haysemi alalırım diye. haysem artık takımdasın bu cuma listedesin o ne göre hihoyyyt
bu sabah tartılmayı unuttum ben
apartmanımızda çok yaşlı bi teyze vardı
sabha karşı vefat etmiş
onun haberini alınca aklımın ucuna bile gelmedi tartılmak
hoşgeldinn kaydirigubbakcemile3 bende canım sıkıldı geri geldim kaydirigubbakcemile3
nasılsın canım nasıl gidiyor dersleropuyorumnanaktan
iyi gidiyordu ta ki bugünki sınava kadar kaydirigubbakcemile3 kafam karıştı kafamçokkarıştı tuhaf düşünceler içindeyim akannehir
çokmu kötü geçti sınavınn
ilk sınav daha düzelir kafanı karıştırma
bende yarın belkii
tavuk yerim
diyet modundan çıkmak üzereyim yardıııııııımmmmm
biri gelip bizim saçımızı başımızı yolsunn olmuycak böleeeee
ben zayıflamak istiyorum aynı zamnada her istediğimide yemek istiyoruuuummm
bende öyleeçokmu kötü geçti sınavınn
ilk sınav daha düzelir kafanı karıştırma
bende yarın belkii
tavuk yerim
diyet modundan çıkmak üzereyim yardıııııııımmmmm
biri gelip bizim saçımızı başımızı yolsunn olmuycak böleeeee
ben zayıflamak istiyorum aynı zamnada her istediğimide yemek istiyoruuuummm
:mymeka:
:mymeka::mymeka::mymeka: gerçi terzi kendi söküğünü dikemezmiş ama belki sana yardımım olabilir laelaelaelaelae
şimdi yersen aldığın kiloları geri alacaksın hemde daha fazlasını. sana kilo vermişsin diyenler alaycı bakışlarla bakacaklar bu defa. sen psikolojik olarak çökeceksin zaten. ne güzel kilo vermiştim diye kendi kendini yiyeceksin. rejime başlamak daha zor olacak bu defa. üstelik verdiğin kiloları yine verceksin. boşuna zaman kaybı olacak ve diyetli günlerinin sayısı daha artacak. kilo verip almaktan vücudunun elastiki yapısı bozulacak. spor yapsanda eski formuna dönemeyeceksin. üstelik çatlaklarda oluşacak ve çatlakların çözümü yok ona göre. bana göre hava hoş istersen git yemek ye şimdi. ne yaparsan kendi kendine yaparsın güzelimi yi düşün :uhm:
kızlar nasılsınız a.s.
anamm ben cumadan beri çılgıdan çıktım kafamçokkarıştı
yarın kendime gelcem inş misafirlerim vardı piknige gittiik gezmelerde falan derken hiç dikkkat edemedim tartıyada çıkıp moralimi bozmak istemiyorum yediklerimide yazmıycam yarın inş düzene girerim
Kızlar usarem'İn bİlgİsayarı bozuk olduĞu İÇİn sİzlerle İrtİbat kuramıyor.
Ben oda arkadaŞıyım(90 kİlo ve Üzerİndekİler bİrlİkte zayıflıyor grubundan)
İŞlerİmİzde yoĞun olduĞu İÇİn bakamıyoruz yorumlara.kusura bakmayın ne olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?