- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #15.701
hadi bakalim derece getircen insallah bu haftagünaydın kızlar bu sabah evde kahvaltı ettim 3 dilim etimek kaşar ve reçel yedim yanınada çay
şimdide ada çayı içeceğim sürekli yeşil çay içince bıkkınlık geliyor.sabah tartılmadım ama yarın sabah inşallah 90 olarak olarak çıkarım karşınıza
ben demistim ama demi haysem ablam basladimi azimlidir diyeopuyorumnanaktan
Kızlar ben 2 kg vermişim bu hafta hihoyyythihoyyythihoyyyt
sabah sirkeli su içtim kahvaltı yapamadım yoğunluktan kafamçokkarıştıbiraz önce oğluşum makarnasını bitirmedi 2-3 kaşık onu yedim
birazdan elma yerim
kızlar meraba ben bugün yemek yemeye fırsat bulamadım sadece öğlen birisi 3 tane pisi pisi getirdi onu yiyebildim 1 litrede su içebildim
çocuğu doktora götürdüm çok yoğunum bu gün kilo sabah aynıydı yarında öğle olur herhalde
artık kaçıyorum yarın görüşürüz
günaydın kızlar benim kilom aynı malesef
aaa kızlar herkesin kilo aynı maaşallah haysem ablam sağolsun vermiş her hafta 250gr bile olsa vericektik unutmayalım lütfenkaydirigubbakcemile
desteğin için sağol eylülcem
sabah 1 dilim kepek ekmeği peynir ve çay dün akşamda kociş bi ton balıklı salata yaptı 1 koca kase yedim vallahi ton balığı sevenler muhakkak yapsın hem kalorisiz hemde çooook lezzetlişakkıdı
kızlar hiç vaktim yok kilom aynı 63,100 gr haftaya arkadaşım geliyor.işlerim azalır tekrar dönerim aranıza hepinizi özledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?