- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #162.041
ayy tatlim benimm sagol.. kizzzz benim bir derdim skintim yok cook sukurrrrrrrrrrr o anlamda skilmadmm cnm benimYok canim anladim ni zamann bi sikintin olursa yardimci olabilecegimiz bisey de cekinme bende öyle benim komsularim vaa arkadaşım varrdi hepsinin yuzlerini gordum uzakk dirumm ama merhaba merhaba yani imtihan dunyasi burda sizlerlen dertlesmek destek olmak birbirimze bura bana cok iyi geliyor bana bi baci gibisiniz...
Yok cnm ama benm yuzum baya tombuldu suan iyi kuculuyo tabiki suratin falan ama cokme olmaz sanmiyormSekerPancarii @ParteMoralll kizceler zayıflayınca yüzünuz de çökme oldumu ben düzgünde yiyorum ama biraz cok verdim mi yanaklarım falan çöküyor şimdilik bişy yokda ilerleyen zamanda olabilir mi bilmiyorum buraya gelmeden önce iki kilo vermistim şimdiye kadar toplam 5 kilo gitti
Ayy benim minicik suratim var keske biraz dolgun olsa ama öyle hasta gibi falan durmuyorum iyi duruyo yaniSekerPancarii @ParteMoralll kizceler zayıflayınca yüzünuz de çökme oldumu ben düzgünde yiyorum ama biraz cok verdim mi yanaklarım falan çöküyor şimdilik bişy yokda ilerleyen zamanda olabilir mi bilmiyorum buraya gelmeden önce iki kilo vermistim şimdiye kadar toplam 5 kilo gitti
Ayy kim gelmissKizlarrr tunaydinnnnnnnnnnnn♡♡♡
hiiiiiiiiiiii binnnnnnn geldimmmmmmm osledinz miiiiiiiiiiAyy kim gelmiss
Tunaydin beybii nerelerdesinnnKizlarrr tunaydinnnnnnnnnnnn♡♡♡
Ben ozlemedm ne yalan soylimmmhiiiiiiiiiiii binnnnnnn geldimmmmmmm osledinz miiiiiiiiii
Gecms olsnn kiz dnlenmeden gecmezzz dnlenAyyy @ParteMoralll kizz bende hastayimm noldu banaa hic yerimden kslkamiyim bronşit im azmis grip mi olcemm ne amann dikkat et bol C vitamini yi hasta olma..
Butun islerim kaldi mutfak göçüyor daha turşu kurcemm oda ortada bekliyy benii.. kizz benden grip bulasmazz tuzlu su cektimm kii
geldim canisii tamm gaz geldimmm cok pis seyler yedkm geldimmm tika basa yedim geldim gezdim girdum geldimmmmmTunaydin beybii nerelerdesinnn
Yedigin ictigin senin ossunnn gell artik temelliiigeldim canisii tamm gaz geldimmm cok pis seyler yedkm geldimmm tika basa yedim geldim gezdim girdum geldimmmmm
Kiz megii izne ayrildiimegii nerde yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?