- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #162.061
Gunaydin canimmm ayyy superrsinnn supeerrrGünaydın güzellerbir kilo eksideyim cumaya kadar ne olur bilemem artık birinci olalım bu hafta sizlerde elinizden geleni yapın yoksaaa saçınızı yolarım parteyle şekerde tohatlar ha demedi demeyin
Gunaydin sekercimGunaydin canimmm ayyy superrsinnn supeerrrhafi kizlar cogalsin eksiler
Günaydınnn canımGünaydın tatlişlaaaarrr
Maşallah tebrikk ederimm haydii inşallah hep böyle devam eder canımGunaydin sekercimBu hafta dolunca 1 ay oluyor 4 kilo gitti gelmeden öncede 2 kilo toplam 6 kilo verdim cokkk mutluyum 44 bedenden 40- 42 beden değişiyor düştüm
Inşallah tatlım hepimizinkiGünaydınnn canım
Maşallah tebrikk ederimm haydii inşallah hep böyle devam eder canım
Tebrikler canimmm ne guzelllGunaydin sekercimBu hafta dolunca 1 ay oluyor 4 kilo gitti gelmeden öncede 2 kilo toplam 6 kilo verdim cokkk mutluyum 44 bedenden 40- 42 beden değişiyor düştüm
Ben de bir kilo eksideyim :)) ayy inşallah birincilik bizim bu hafta :))Günaydın güzellerbir kilo eksideyim cumaya kadar ne olur bilemem artık birinci olalım bu hafta sizlerde elinizden geleni yapın yoksaaa saçınızı yolarım parteyle şekerde tohatlar ha demedi demeyin
Ayy üşüttün mü @ParteMoralll çok çok geçmiş olsun. Hemen bir nane limon çayı iç canım.Ayy been
Bir ayda 4 kilo işte ideal diyet insanıGunaydin sekercimBu hafta dolunca 1 ay oluyor 4 kilo gitti gelmeden öncede 2 kilo toplam 6 kilo verdim cokkk mutluyum 44 bedenden 40- 42 beden değişiyor düştüm
Yaaa ccooook halsiziimmm dun aksam erkenden yattim..Hasta mi oldun canimmm gecmis olsun
sagol cnm benmmAyy üşüttün mü @ParteMoralll çok çok geçmiş olsun. Hemen bir nane limon çayı iç canım.
Geçmiş olsun partemm dikkat et kendine sen bize lazımsınAyy been
tebrik ederim canım harikasın birinci oluruz inşallah bu haftaBen de bir kilo eksideyim :)) ayy inşallah birincilik bizim bu hafta :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?