- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #162.081
Canım yaa kıyamam yaa, kızını birine emanet etme şansın var mı?? Dinlensen hastalığın başındasın hemen torparlarsın.Yaaa ccooook halsiziimmm dun aksam erkenden yattim..
Simdide cok halsizim basim agrio ilac ictim ama insallah duzelirim hemen
sagol cnm benmm
Ayy been
Valla ben çalışıyorumm canım sana iyi sporlar dilerimBen hazır tatil parka spora gidiim gençler :)) sırf takım için gidiyorum. Spor yapem kilo verem ki cuma günkü zaferimize katkım olsun. Bi gazlar bi gazlar yine ben de
Sagol cnmm benimmGeçmiş olsun partemm dikkat et kendine sen bize lazımsın
tebrik ederim canım harikasın birinci oluruz inşallah bu hafta
Sagl kuzucukGeçmiş olsunn tatlımmm
valla dunden kotu bugun coook halsizim ittirsen duscem okadae gucsuzzzzAyyy iceee hastami oldun geçmiş olsun canimm yatt dinlen grip en az uc gun sürüyor bol su ic te terle at
Yok cnmmm annem 30 40 km uzakta olsa fena olmazdii.. olsun cok sukur okadr hasta degilim olsam.hemen cagririm annemi .Canım yaa kıyamam yaa, kızını birine emanet etme şansın var mı?? Dinlensen hastalığın başındasın hemen torparlarsın.
Daha haftanın basi kız oyle deme cumaya kadar yaparsın sen biseylerBen bu hafta tirtim bence size guveniyormm kizlarr
Sana da ii mesailer cnmValla ben çalışıyorumm canım sana iyi sporlar dilerim
Hicc o kafada degilim vallaa yani iyilesimde beslenme isine sonra bakarim..siz verinnn benide tasiyin aranizda bu haftaDaha haftanın basi kız oyle deme cumaya kadar yaparsın sen biseyler
tabii her zaman önce sağlıkHicc o kafada degilim vallaa yani iyilesimde beslenme isine sonra bakarim..siz verinnn benide tasiyin aranizda bu hafta
Yok cnmmm ama bal mal pekmez derken normal duzenimn disinda oluyo oyuzden yoksa oturup bir ekmek yemem mirak etmeyntabii her zaman önce sağlıktaşuruk seni sıkıntı yok, ama yine de artı olmamaya çalış. Sonradan o artıyı verirken daha sinir bozucu oluyor. Boşuna diyet süresi uzuyor
Ben hazır tatil parka spora gidiim gençler :)) sırf takım için gidiyorum. Spor yapem kilo verem ki cuma günkü zaferimize katkım olsun. Bi gazlar bi gazlar yine ben de
Canikomm menimmmmYaaa ccooook halsiziimmm dun aksam erkenden yattim..
Simdide cok halsizim basim agrio ilac ictim ama insallah duzelirim hemen
sagol cnm benmm
Sabitligi gabil iderim ama arti olursan hasta dimem tohatlarimHicc o kafada degilim vallaa yani iyilesimde beslenme isine sonra bakarim..siz verinnn benide tasiyin aranizda bu hafta
İyilesmek icin 3 tabah sarimsakli manti yime deYok cnmmm ama bal mal pekmez derken normal duzenimn disinda oluyo oyuzden yoksa oturup bir ekmek yemem mirak etmeyn
Aman nane limon sevmem tylolhot beni paklar.Canikomm menimmmmiç ilaclarini bide nane limon kaynat hemencik iyles
Amaaaaan kim demis sizee arti olucem diye yaaaa yettinizSabitligi gabil iderim ama arti olursan hasta dimem tohatlarimdimedi dime
bah snrlendrme yirim.smdi gorursnn zaten karnim ac ne yicem dye kara kara dusunuom.halimde yokİyilesmek icin 3 tabah sarimsakli manti yime degerisine razıyım sen verirsin yine 300 500 bisilerrr
Evet canımm adımı değiştirdimM e g g kiz adinini degiatirdin bulamiorum aeniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?