Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yaaa ccooook halsiziimmm dun aksam erkenden yattim..
Simdide cok halsizim basim agrio ilac ictim ama insallah duzelirim hemen
sagol cnm benmm
Canım yaa kıyamam yaa, kızını birine emanet etme şansın var mı?? Dinlensen hastalığın başındasın hemen torparlarsın.

Geçmiş olsun partemm dikkat et kendine sen bize lazımsın
tebrik ederim canım harikasın birinci oluruz inşallah bu hafta
Sagol cnmm benimm
Geçmiş olsunn tatlımmm
Sagl kuzucuk
Ayyy iceee hastami oldun geçmiş olsun canimm yatt dinlen grip en az uc gun sürüyor bol su ic te terle at
valla dunden kotu bugun coook halsizim ittirsen duscem okadae gucsuzzzz dun aksam 9 dan sonra uyumusm terlemsm sabah yine uykm vardiii valla sadece cok halsizm ve basm agrio baslangici sanirim

Hicc o kafada degilim vallaa yani iyilesimde beslenme isine sonra bakarim..siz verinnn benide tasiyin aranizda bu hafta
tabii her zaman önce sağlık taşuruk seni sıkıntı yok, ama yine de artı olmamaya çalış. Sonradan o artıyı verirken daha sinir bozucu oluyor. Boşuna diyet süresi uzuyor

tabii her zaman önce sağlık taşuruk seni sıkıntı yok, ama yine de artı olmamaya çalış. Sonradan o artıyı verirken daha sinir bozucu oluyor. Boşuna diyet süresi uzuyor
Yok cnmmm ama bal mal pekmez derken normal duzenimn disinda oluyo oyuzden yoksa oturup bir ekmek yemem mirak etmeyn

Eve geldim bende öğlen eşim biraz önce ise gitti bende kizimi uyutuyumsonra temizlik beni bekler yarin görümcemler geliiii zaten anamlara evi temizleyip gitmistim bi supurge toz sil yapsam bu is temem tuvalet banyoyu da temizlesem ahsam olug zati bide balkon yikasam all yine aksama kadar temizlik

Canikomm menimmmmiç ilaclarini bide nane limon kaynat hemencik iyles
Aman nane limon sevmem tylolhot beni paklar.
Sabitligi gabil iderim ama arti olursan hasta dimem tohatlarimdimedi dime
Amaaaaan kim demis sizee arti olucem diye yaaaa yettiniz eksiyken iyiydi dme sihrlendim ya hasta hasta
İyilesmek icin 3 tabah sarimsakli manti yime de gerisine razıyım sen verirsin yine 300 500 bisilerrr
bah snrlendrme yirim.smdi gorursnn zaten karnim ac ne yicem dye kara kara dusunuom.halimde yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…