Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay bugun pehh dikkatli yidim yine + yine + dün ahsamda yimaga gittik es dostlarnann ayy bi yidimmm bu arada en son aldigim pantolonm vardi havuç şalvar tipi anam dün totoma yapıştı didimm mooonn kendine geallllllll ama engel olamuorum kendime ioin ucu kacti kacicakkk ayyyy cok korktumm detox neyin yapmaliyim yapışmadan

şu 5te 5i mi yapsam ecebeeeeeeeee düşünmüyor degilimmmmm
menumde cohh sacmaaaa
sabah 1 buyuk bardak light sut
sonracimaa 2 parca tarhanali omlet
1 salatalik 1 dilim peynir
ogle 1 altın ekemk dedikleri sey varya ihe olan ondan yidim
az once yarim seftali 1 soda
aksamda süt icerim yine

Merhaba cnm :))
Tarhanalı omlet nedir gerçekten çok merak ettim.

5 gün diyetinden sonra ben hep daha çok kilo aldım ondan biraz o diyete karşıyım. Ama kişiden kişiye değişiyordur.

Merhaba cnm :))
Tarhanalı omlet nedir gerçekten çok merak ettim.

5 gün diyetinden sonra ben hep daha çok kilo aldım ondan biraz o diyete karşıyım. Ama kişiden kişiye değişiyordur.
canim slm yeni arkadaslarla kaynasamadim pek henuz ama çohhh sıcak kanliyimdirrrr
Canim bende sarraftan ogrenmistim kizima yaoiorum ben genelde bazen kendimede yaoiyorum kizima 1 yumurtaya 1 tk tarhana ekliyorum ama un gibi incecik cekilmis bizim tarhana 1 tk labne oeynir ekleyip yaglanmis tavada arkali onlu pisiriorum..kendime 2 yumurta 1 yk tarhana 2 yk yulaf kepegi karisimi ekleyip cirpiyorum sonra cok az yaglanmis tavada yine arkali onlu pisiriorum canim cok kezzetli ve doyurucu oluo yaninada peynir domatess

Menüm
30.08.2016
Kahvaltı 10:30
1 büyük dilim füme, domates, nane, 1 kk tulum peyniri, 3 siyah zeytin, 1 lavaş
Ara 3-5 yudum sütlü kahve çıkmam gerektiği için hepsini içemedim
Akşam kaşarlı tost makinasında patlıcan, 7 köfte, yarım soğan, 2 bardak Ayran
1 sade türk kahvesi, 2.5 ltye yakın su, çay belki yeşil çay

Memnun oldum o vakit Moonlii Bunu da deneyeceğim
sarraf tan bir patlıcan tarifi almıştım tost makinasında 2 gündür onu yapıyoruz :)) muhteşem oluyor

onada teşekkür edeyim bu vesileyle

Memnun oldum o vakit Moonlii Bunu da deneyeceğim
sarraf tan bir patlıcan tarifi almıştım tost makinasında 2 gündür onu yapıyoruz :)) muhteşem oluyor

onada teşekkür edeyim bu vesileyle
Ayy canım tariflerim beğenilmiş galiba :) afiyet olsun..annene mercimek keki yap o da çok güzel karatay tarifidir...

Kızlar bende de bir uyku bir uyku anlatamam..hap fena çarptı beni sinir uçlarını onaran bir ilaçmış tabii ben haliyle uyu dur..regl olucam bugün yarın şiştim fenayım yani..
canim ya ben hormon ilaclari i ciiorum ya okadr farkettiki anlatamam hep aclik ve sinir hali regl olucam bende haftaya simdiden şiştimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…