- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.733
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #162.101
Evet tatlım :)
Teşekkürler incecik kaptanımSupersin fistigimmmmmmmmmm
Merhaba cnm :))şu 5te 5i mi yapsam ecebeeeeeeeee düşünmüyor degilimmmmm
menumde cohh sacmaaaa
sabah 1 buyuk bardak light sut
sonracimaa 2 parca tarhanali omlet
1 salatalik 1 dilim peynir
ogle 1 altın ekemk dedikleri sey varya ihe olan ondan yidim
az once yarim seftali 1 soda
aksamda süt icerim yine
canim slm yeni arkadaslarla kaynasamadim pek henuz ama çohhh sıcak kanliyimdirrrrMerhaba cnm :))
Tarhanalı omlet nedir gerçekten çok merak ettim.
5 gün diyetinden sonra ben hep daha çok kilo aldım ondan biraz o diyete karşıyım. Ama kişiden kişiye değişiyordur.
Memnun oldum o vakitcanim slm yeni arkadaslarla kaynasamadim pek henuz ama çohhh sıcak kanliyimdirrrr
Canim bende sarraftan ogrenmistim kizima yaoiorum ben genelde bazen kendimede yaoiyorum kizima 1 yumurtaya 1 tk tarhana ekliyorum ama un gibi incecik cekilmis bizim tarhana 1 tk labne oeynir ekleyip yaglanmis tavada arkali onlu pisiriorum..kendime 2 yumurta 1 yk tarhana 2 yk yulaf kepegi karisimi ekleyip cirpiyorum sonra cok az yaglanmis tavada yine arkali onlu pisiriorum canim cok kezzetli ve doyurucu oluo yaninada peynir domatess
Ayy canım tariflerim beğenilmiş galiba :) afiyet olsun..annene mercimek keki yap o da çok güzel karatay tarifidir...
Ayy canım tariflerim beğenilmiş galiba :) afiyet olsun..annene mercimek keki yap o da çok güzel karatay tarifidir...
Ona da bir bakınayımAyy canım tariflerim beğenilmiş galiba :) afiyet olsun..annene mercimek keki yap o da çok güzel karatay tarifidir...
ayyy nasilkiii o tarif baaada virinnnnnnnAyy canım tariflerim beğenilmiş galiba :) afiyet olsun..annene mercimek keki yap o da çok güzel karatay tarifidir...
canim ya ben hormon ilaclari i ciiorum ya okadr farkettiki anlatamam hep aclik ve sinir hali regl olucam bende haftaya simdiden şiştimmmKızlar bende de bir uyku bir uyku anlatamam..hap fena çarptı beni sinir uçlarını onaran bir ilaçmış tabii ben haliyle uyu dur..regl olucam bugün yarın şiştim fenayım yani..
valla benim kilolarimi hep bu sacma şok diyetlerle verdim bilmiorumki korkuorum simdi yaaMoonlii benimde bir şok diyet yapasim var 1 haftalik ..haftaya mi yapsak mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?