Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet tatlım :)
Napıyonuz geçen cuma sonuçlara bakayım dedim eski takımdan kimse kalmamış bi Parte var gerisi nirde
İyyiz balim artik gelmiyo msn seennn bakimm izne ayrilan gelmiyo kii eskilerden partisko kaldi evet ama sarraf haftaya listede olcak kismetse moonda toparlansin o da gelicek

Ben geldimmm kızannnlarrrrrrrrrr
Hosgeldin balliko
Biraz karışık olmus fazla degil gibi aslinda ama altin ekmek ne giz

Afiyet olsun canim gayet güzel

Sabah:nesfit
Elma form cayi 1 avuc findik 1 top dondurma
Aksam mercimek corbasi yesil elma
Regl olunca dondurma biraz kacamak oldu...
@ParteMoralll gecmis olsun canm...
Menün cok hafif canim dondurmayi görmüyorum azcik yemissin zaten afiyet olsun

selamlar getirdim size 10 Takim kardes Takiminizdan keyifler nasil...dartiya cikan eksilen varmibu ara Dionee yorumu dikkati cektimi pazardan dizdan ayagima dogru bir agri var diyordun 1 aydir hala agriyorsa bence dr gözükmekte fayda var ne kadar kaslarini zorlarsan zorla..bir kac güne genelde gecer...kaslarda bir zedelenmeye yada gerginlik saglanip agri ondan dolayi olabilir.....o zamanlarida....soguk kompress....voltaren sürülmeli+ magnesium icilirse....3-4 güne geciyor bu esnada..bacagi yük bindirmekten kacinmali.

a.s canım iki kişi eksi 1 gördük bakalım diğerlerinden haberim yok

kizlar sabah menum 2 yumurtali omlet 5 zeytin 2 kk peynir 1 domates 1 bardak cay ictim.Ekmeksizlilige bayaa bayaa alistimyawwÖğlen yeni büro tkmlarim geldi bayagi yoruldum kacamak tost yedim(tost ekmegi minnik)aksam 1 kepce corba 2 kasik patlican kavurmasi salata ekmek yemedim 40 dk yürüyüş yaptim.Valla dükkanda yaptigim harekette 6 saate yakin sürmüştür.

Evttt daha iyiyim simdilik yarin ne olur bilmemmm sagol kuzucum cansiniz
Ne demek canimm iyi olmana sevindim biz burda bir aileyiz valla bugun yogunluktan cok bakamadim.Ama göz de gezdirmeden edemedim.Iyii geceler allah rahatlık versin.Kizlarr iyii geceler tatli rüyalar

Evett mesaj lari okuys okuya anca geldim inşallah herkes bu hafta eksi gorur ben göremedim aksi gibi....kixlar diyetimi degistiriyorum kendi aklimdan ysptim sindiyece saglikli yaşamda kan degerlerimr göre dr diyet vermisti onu uygulayacsgim 3 öğün 3 ara var bu diyette 11 dilim cavdar yada tam bugday ekmek var ama ekmek yemiyecegim norumm yillardir bu kiloda kaldim sindi durdu kilo verme. Kalori saymada karbonhidrat hesaplamada kafam karisik uygulayacağim diyette en azindan gr lari yaziy mesela 30-40 gibi hassas terazimi alsamda tsm uygulayim dimi Kizlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…