- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #162.141
Ne olcak sonum bilmiyorum vücudum kilo vermee diye direniyo resmen..sabah gözümü ilaçla açıyorum tiroid ilaci içiyorum polikist var insülin direnci var..zona çıkti bide..buna da şükür deyip yaradana sığındım..canim ya ben hormon ilaclari i ciiorum ya okadr farkettiki anlatamam hep aclik ve sinir hali regl olucam bende haftaya simdiden şiştimmm
Patlıcanı ikiye böl z.yağı ile yağla tuz ekle tost makinasında pişir..kaşarı pişirdiğin patlıcanın üzerine koy sonra diğeri ile kapat kaşar eriyo zaten hemen afiyet olsun :)sarraf patlican tarifini bekliorummm canim bide mercimak kekiniiiii ayy kek miiiiii
sagol canım bakalım gidicem yarınselamlar getirdim size 10 Takim kardes Takiminizdankeyifler nasil...dartiya cikan eksilen varmi bu ara Dionee yorumu dikkati cektimi pazardan dizdan ayagima dogru bir agri var diyordun 1 aydir hala agriyorsa bence dr gözükmekte fayda var ne kadar kaslarini zorlarsan zorla..bir kac güne genelde gecer...kaslarda bir zedelenmeye yada gerginlik saglanip agri ondan dolayi olabilir.....o zamanlarida....soguk kompress....voltaren sürülmeli+ magnesium icilirse....3-4 güne geciyor bu esnada..bacagi yük bindirmekten kacinmali.
sagol canım bakalım gidicem yarın
sorma bildiğin canım yanıyor
yorumun ıcın cok tşk ederim
gecer gecer dedıkce kac gun olduhatta ay
Gecmis olsun canim acil sifalar diliyorum.Ben 1 hafta cektim ilk baslarda topal topal ise gitmistim.Merhemlerle ova ova gecmisti.sagol canım bakalım gidicem yarın
sorma bildiğin canım yanıyor
yorumun ıcın cok tşk ederim
gecer gecer dedıkce kac gun olduhatta ay
Cano ben 1 haftadır çok kötü yiyorum yaa kilo almışım dikkat ediyorum son kilomun altına düşeyim öyle katılabilcemİyyiz balim artik gelmiyo msn seennn bakimmizne ayrilan gelmiyo kii eskilerden partisko kaldi evet ama sarraf haftaya listede olcak kismetse moonda toparlansin o da gelicek
İcmeyin o hadar cok çay gizzlaaaaaGunaydin gızlaaaaaaben 57.6 kiloya duatum her gun düsüyorum bu mutlulugu hepn zyasayinnn yesil cay ve kaysisi cayi iciorum ve oldukca az yiorum hedefe giden yolda hersey mubahdır gunde iki bardak kayisi cayi 3 bardak yesil cayyt icin gızlaaaa
Kizlar bitki caylari biras sakincaliymis bende 1 haftadr bu sekilde iciorum bobreklere karsi cok ciddi sorunlar verebiliomus icmeyin o kadr bi bardk yesil cay bi bardak kayisi cayi icin yeter gebe ayni sonucu alirsiniz ben biras abartmisimbende ole yapicam iki bardak bitki cayi yetiomus
Ayyy cabuk gell kizzCano ben 1 haftadır çok kötü yiyorum yaa kilo almışım dikkat ediyorum son kilomun altına düşeyim öyle katılabilcemtubiş nirde izinde mi oda
senin kardiş nirde zayıfladı uçtu dimi kesin
1,5 kilo diyi yaaaaAyyy cabuk gell kizzTubis tubi_klc bi gitti bida gelmiyoo pinkisde bazen uğruyo zayifladi kiz o son bir bucuk kilosu falan kaldi
burdym@ParteMoralll partisimm nerdesinnn
Bugünn nasılsınn cnaım toparlandın dimii dün bir nebze iyi idin.burdym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?