Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canim ya ben hormon ilaclari i ciiorum ya okadr farkettiki anlatamam hep aclik ve sinir hali regl olucam bende haftaya simdiden şiştimmm
Ne olcak sonum bilmiyorum vücudum kilo vermee diye direniyo resmen..sabah gözümü ilaçla açıyorum tiroid ilaci içiyorum polikist var insülin direnci var..zona çıkti bide..buna da şükür deyip yaradana sığındım..

sagol canım bakalım gidicem yarın

sorma bildiğin canım yanıyor

yorumun ıcın cok tşk ederim

gecer gecer dedıkce kac gun oldu hatta ay

Mercimek keki ama tuzlu oluyo :)
İki bardak mecimeği haşla biraz soğusun içine bir bardak yoğurt bir çay bardağı z.yağı istediğin peynir çeşitinden maydonoz baharat bir tatli kaşığı karbonat iki iki yumurta koy yağlı tepsiye dök pişir..soğuyunca daha güzel oluyo..

sagol canım bakalım gidicem yarın

sorma bildiğin canım yanıyor

yorumun ıcın cok tşk ederim

gecer gecer dedıkce kac gun oldu hatta ay
Gecmis olsun canim acil sifalar diliyorum.Ben 1 hafta cektim ilk baslarda topal topal ise gitmistim.Merhemlerle ova ova gecmisti.

Gunaydin gızlaaaaaa ben 57.6 kiloya duatum her gun düsüyorum bu mutlulugu hepnzyasayinnn yesil cay ve kaysisi cayi iciorum ve oldukca az yiorum hedefe giden yolda hersey mubahdır gunde iki bardak kayisi cayi 3 bardak yesil cayyt icin gızlaaaa

Kizlar bitki caylari biras sakincaliymis bende 1 haftadr bu sekilde iciorum bobreklere karsi cok ciddi sorunlar verebiliomus icmeyin o kadr bi bardk yesil cay bi bardak kayisi cayi icin yeter gebe ayni sonucu alirsiniz ben biras abartmisim bende ole yapicam iki bardak bitki cayi yetiomus

İyyiz balim artik gelmiyo msn seennn bakimm izne ayrilan gelmiyo kii eskilerden partisko kaldi evet ama sarraf haftaya listede olcak kismetse moonda toparlansin o da gelicek
Cano ben 1 haftadır çok kötü yiyorum yaa kilo almışım dikkat ediyorum son kilomun altına düşeyim öyle katılabilcem tubiş nirde izinde mi oda
senin kardiş nirde zayıfladı uçtu dimi kesin

İcmeyin o hadar cok çay gizzlaaaaa

Cano ben 1 haftadır çok kötü yiyorum yaa kilo almışım dikkat ediyorum son kilomun altına düşeyim öyle katılabilcem tubiş nirde izinde mi oda
senin kardiş nirde zayıfladı uçtu dimi kesin
Ayyy cabuk gell kizz Tubis tubi_klc bi gitti bida gelmiyoo pinkisde bazen uğruyo zayifladi kiz o son bir bucuk kilosu falan kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…