- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #162.161
Evt cnm iyiyimm cok sukur cok asiri halsizdim dokuluyodum resmen bugun dahaa iyiyim yarina biseym kalmaz insallah.Bugünn nasılsınn cnaım toparlandın dimii dün bir nebze iyi idin.
Valla pazartesi artı yoktu ama ekside yoktuuEvt cnm iyiyimm cok sukur cok asiri halsizdim dokuluyodum resmen bugun dahaa iyiyim yarina biseym kalmaz insallah.
muaahhh
Sen nasilsinnnn eksi varmi eksiii
Tartiya cok takilma aslinda onemli olan incelmek cnm. Ama ben senden cok eksi bekliyormmmm bakalmValla pazartesi artı yoktu ama ekside yoktuudaha da tartılmadımm şeytan türtüyorr yaa ama şu güzellikler var cnaımcımm kemerde 1 tık daha daralttım İnşallah daha iii olursun canım bol c vitamini tüket
Ayyy inşallahh kuzumm yaaa ikmeğiii kestimm sayendee o da yokk galiii bakalım nolcakkTartiya cok takilma aslinda onemli olan incelmek cnm. Ama ben senden cok eksi bekliyormmmm bakalm
Aynı durum bende var..daha çok kilo vermişim gibi duruyo ama giden belli..Tartiya cok takilma aslinda onemli olan incelmek cnm. Ama ben senden cok eksi bekliyormmmm bakalm
Daha iyiyim canım..ne değişik bir hastalıkmış öyle..vücudumu elektrik çarpmış gibi :) geçiyo ama...uykudan başımı kaldıramıyorum..ii canımmm sen nasılsınn
Kıyamamm canımm yaa grip misin kaçırmışım benn yaaDaha iyiyim canım..ne değişik bir hastalıkmış öyle..vücudumu elektrik çarpmış gibi :) geçiyo ama...uykudan başımı kaldıramıyorum..
Hahaha bakalim ne olcak cnmAyyy inşallahh kuzumm yaaa ikmeğiii kestimm sayendee o da yokk galiii bakalım nolcakk
yaniii bosver cnm ona takilmaaaa :)Aynı durum bende var..daha çok kilo vermişim gibi duruyo ama giden belli..
burdym
Küstüm...Evt cnm iyiyimm cok sukur cok asiri halsizdim dokuluyodum resmen bugun dahaa iyiyim yarina biseym kalmaz insallah.
muaahhh
Sen nasilsinnnn eksi varmi eksiii
Böyle mi cevabin ben seni merak ediyim nasil oldun diye sen burdym.. cok guzel
İyyim canim sen nasılsın gorumcemler gelcek malum bende yemek yapiyorum. Bide cocuklar yesin diye karamelli şeftalili kekSelam kızlar nasılsınız bakem
Aaaaaaaaa ne kusmesii yaaaKüstüm...
elimden attim hemen tilifonu ondan cnmmmmmm
Gel gel opimmmm gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?