- 6 Ocak 2015
- 13.997
- 72.318
- 798
- 44
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #162.181
Ben birazcık zona oldumda :) strese bağlı yara çıktı sırtımda daha itiyim şimdi..Kıyamamm canımm yaa grip misin kaçırmışım benn yaa
geldii mi misafirlerin canımm küsmee kız parteye hasta zatiii
Şükür iyisin canimm daha da iyi olcak insallahBen birazcık zona oldumda :) strese bağlı yara çıktı sırtımda daha itiyim şimdi..
Ayyyy özür tatlımmm hatırladımm hatta sormuştumm neye sıktın canını o kadar diyeee tez zamanda iyileşirsin inşallah ilaçlar iyi geldi o zamannBen birazcık zona oldumda :) strese bağlı yara çıktı sırtımda daha itiyim şimdi..
Çukulatlı pasta mıııı yaptınn kızz gene yoksammmgelecekler onlara hazirlik yapiorum
Yok bu sefer karamelli şeftalili kek yaptim pastadan guzel oluyo vallaÇukulatlı pasta mıııı yaptınn kızz gene yoksammm
İyi geldi canım şükür..olur canım ne özrü aşkolsunAyyyy özür tatlımmm hatırladımm hatta sormuştumm neye sıktın canını o kadar diyeee tez zamanda iyileşirsin inşallah ilaçlar iyi geldi o zamann
Karamelli kek..Allahım sana geliyorumm..Yok bu sefer karamelli şeftalili kek yaptim pastadan guzel oluyo valla
Karamelli kek..Allahım sana geliyorumm..
Niaaaaa çok zalimsinn çokkkYok bu sefer karamelli şeftalili kek yaptim pastadan guzel oluyo valla
Ohhh çok şükürr daha iyi ol canımmİyi geldi canım şükür..olur canım ne özrü aşkolsun
Ayy keske yakin olsak da birgun de beraber yesek kuzumNiaaaaa çok zalimsinn çokkktatlımm valla marifetli hatunsunn maşallah sanaa
Yok ben yimeyim ama sen ye kız azıcık..Sahın yimeyin bende yemicem söss
Sadecem misağsiğleğ içinOhhh çok şükürr daha iyi ol canımmkaramellii kek diidiiiii şeftali var didiiii
Sağoalsınn canım benimAyy keske yakin olsak da birgun de beraber yesek kuzumseviyorum mutfak islerini çoh boğazcıyım ben
Yiyim demi bi dilimcikYok ben yimeyim ama sen ye kız azıcık..
Bende oyle yapinca yiyorum cok yiyorum hemdeeSağoalsınn canım benimvalla süper olurdu bir gün toplu kaçamak yapardık .Valla bende seviyorumda yapınca yiyorum yememek iiçin yapmıyorum
Ye tabii hakkin senin incecik hatun oldun..Yiyim demi bi dilimcikarada oluğ sen de arada yi ödül bunlar ödül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?