Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben sanirim artidayim resmen nazar oldm yarebbim hahahahah haftaya 65 gordm gordm giderim bu diyardan neyse bugun son kez rahat takilim yarin devam hemde tam iyilesmis olarm
@selcanmehmetcan canımın gözü kalmıştır canım sende Ödemdir sıkıntı yapma bence

Ben sanirim artidayim resmen nazar oldm yarebbim hahahahah haftaya 65 gordm gordm giderim bu diyardan neyse bugun son kez rahat takilim yarin devam hemde tam iyilesmis olarm
Ayy ama bak bu hafta arti olursan sonra tatile gitceksin iyce geriletecek bu seni bi sinirti geldi bana

Yemek yapiyommm baccıııımmmm zaten gelmiyilarmis misafirlarim sinirlensem mi sevinsem mi bilemedim ben yidim keki de hihhh
Aaaa hazirlk yaptn gelmiyomu dayagi haketmis
Ayy ama bak bu hafta arti olursan sonra tatile gitceksin iyce geriletecek bu seni bi sinirti geldi bana
ama bu hafta arti olursam kalici deglki odem niye sihirlenion kucuk kiz aklini basina al kizdirma beni

Aaaa hazirlk yaptn gelmiyomu dayagi haketmis
ama bu hafta arti olursam kalici deglki odem niye sihirlenion kucuk kiz aklini basina al kizdirma beni
Ayy valla yemek de yaptiydim hazirlik da ama evde tekim ben kaynanam saolsun hep gorumcemler geldiginde baska yerlere gidiyo isim var diye( öz kizi digil) zaten ona cok sinir oldum bugun açmayım agzimi esim gece 12 ye kadar iste tekim diye gelmediler heralde bilmiyorum kayınbabam gelmis babannesigile gitmisler aman iyi oldu

Kv mi gelcektiki hepsu birbriine girmis amaan gelmesinler bsverr yat uzann dnlen
Her hafta ekside ol bitsin kilo işin korumaya gec diye askitom
ah ahhh keske cnnsss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…