- 6 Ocak 2015
- 13.997
- 72.318
- 798
- 44
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #162.201
Hahahhaha yoksam hepsini yicen heee vallahh az değilsin canımmBende oyle yapinca yiyorum cok yiyorum hemdeeo yuzden misafir falan geldiginde yapiyorum az düşüyo o zaman
O zaman gözüm yaptigimda kaliyo yemek yemek istemiyorum aklim hep onda oluyoHahahhaha yoksam hepsini yicen heee vallahh az değilsin canımm
Sende ben gibi aklımda kalcagına midemde kalsın diyorsunO zaman gözüm yaptigimda kaliyo yemek yemek istemiyorum aklim hep onda oluyo
Ahahaahhh aynenSende ben gibi aklımda kalcagına midemde kalsın diyorsun
geldii mi misafirlerin canımm küsmee kız parteye hasta zatiii
@selcanmehmetcan canımın gözü kalmıştır canım sendeBen sanirim artidayimresmen nazar oldm yarebbim hahahahah haftaya 65 gordm gordm giderim bu diyardan neyse bugun son kez rahat takilim yarin devam hemde tam iyilesmis olarm
Yemek yapiyommm baccıııımmmmSekerPancarii sadece biginiyomusunz
Ayy ama bak bu hafta arti olursan sonra tatile gitceksin iyce geriletecek bu seniBen sanirim artidayimresmen nazar oldm yarebbim hahahahah haftaya 65 gordm gordm giderim bu diyardan neyse bugun son kez rahat takilim yarin devam hemde tam iyilesmis olarm
Aaaa hazirlk yaptn gelmiyomu dayagi haketmisYemek yapiyommm baccıııımmmmzaten gelmiyilarmis misafirlarim sinirlensem mi sevinsem mi bilemedim ben yidim keki de hihhh
ama bu hafta arti olursam kalici deglki odem niye sihirlenionAyy ama bak bu hafta arti olursan sonra tatile gitceksin iyce geriletecek bu senibi sinirti geldi bana
Ayy valla yemek de yaptiydim hazirlik da ama evde tekim ben kaynanam saolsun hep gorumcemler geldiginde baska yerlere gidiyo isim var diye( öz kizi digil)Aaaa hazirlk yaptn gelmiyomu dayagi haketmis
ama bu hafta arti olursam kalici deglki odem niye sihirlenionkucuk kiz aklini basina al kizdirma beni
Her hafta ekside ol bitsin kilo işin korumaya gec diye askitomAaaa hazirlk yaptn gelmiyomu dayagi haketmis
ama bu hafta arti olursam kalici deglki odem niye sihirlenionkucuk kiz aklini basina al kizdirma beni
Midedee kaldı yanii canımYemek yapiyommm baccıııımmmmzaten gelmiyilarmis misafirlarim sinirlensem mi sevinsem mi bilemedim ben yidim keki de hihhh
Ayy hemde koca bi dilim yedim sonra da koca bi tabak kuru fasulye pilavMidedee kaldı yanii canım
Kv mi gelcektikiAyy valla yemek de yaptiydim hazirlik da ama evde tekim ben kaynanam saolsun hep gorumcemler geldiginde baska yerlere gidiyo isim var diye( öz kizi digil)zaten ona cok sinir oldum bugun açmayım agzimi esim gece 12 ye kadar iste tekim diye gelmediler heralde bilmiyorum kayınbabam gelmis babannesigile gitmisler aman iyi oldu
ah ahhh keske cnnsssHer hafta ekside ol bitsin kilo işin korumaya gec diye askitom
Amannn bosverKv mi gelcektikihepsu birbriine girmis amaan gelmesinler bsverr yat uzann dnlen
ah ahhh keske cnnsss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?