- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #162.221
Niye o hadar coh yiyonHem yazip hem koptumm tobee
Hahahahahahahahahhahahaah bunu utanmadan soruyomusunNiye o hadar coh yiyonnerde azimli parte
Anladım ki az mi yedin coh muuuuuu yaz hele menunuuuHahahahahahahahahhahahaah bunu utanmadan soruyomusunvalla bitirenedim cok sistim tabagim duruyo..
Ben azimliyim sadece hastayken nazlaniyorm
YazmamAnladım ki az mi yedin coh muuuuuu yaz hele menunuuu
Niye iyi olunca yaziyon kötü olunca yazmiyonnYazmam
Yarindan sonra yazcm mirak etme
evtttt yazmadm hastaykeen kendimi kasmamak icin yazmadim iyi kotu diye degil. Tamamen germemek icin kendimi rahat birakmak icin.Niye iyi olunca yaziyon kötü olunca yazmiyonndünde yazmadin deaaamii sen
HahaahhaaSelam canlarımparteyle şeker birbirlerine aşk ilan etmiş ler resmen bizde varıh burda
Gell girikkaleliimmm gisganmaaaSelam canlarımparteyle şeker birbirlerine aşk ilan etmiş ler resmen bizde varıh burda
İlginc bi yöntemevtttt yazmadm hastaykeen kendimi kasmamak icin yazmadim iyi kotu diye degil. Tamamen germemek icin kendimi rahat birakmak icin.
Pl0
Hahaahhaagel senide operizzz
Anlaştık o zamanGell girikkaleliimmm gisganmaaa
He kizz beni bilion sihilgan biriyim oyuzden hassas oldugumda kendimi oyle idare ediyorumİlginc bi yöntemahahahhhh
Sagol cnm benm@ParteMoralll mesajlar çokmuş hepsini okuyamadım ama anladığım kadarıyla biraz toparlamışsın canım çok sevimdimgeçmiş olsun tekrardan
Hoş geldin canım@ParteMoralll mesajlar çokmuş hepsini okuyamadım ama anladığım kadarıyla biraz toparlamışsın canım çok sevimdimgeçmiş olsun tekrardan
Hoşbuldum annelerin güzeliHoş geldin canım
Ben de öpem herkesiAnlaştık o zamanbende sizi öpem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?