- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #162.241
Deliyi deli iyi anlarrr gel gardaşimmmHe kizz beni bilion sihilgan biriyim oyuzden hassas oldugumda kendimi oyle idare ediyorumhhaahahha napcan deliyi idare etmen lazm
Ahahahhh hastalari yarim öpek panpaBen de öpem herkesi#sevgiçemberi ama hastaları yarım öpemm, hasta olmayalım şimdi
Ayy yedim biraz fazlacanaHoşbuldum annelerin güzeli
Nasılsınız dostlar necesiniz ???
SekerPancarii misafirlere hazırladıklarını sakın gelmediler diye gümletme haa. Tamam inceciksin yine de dikkatli olmakta fayda var, hem bize örnek olacasın haa
Ayy korktuğum olmuşAyy yedim biraz fazlacanaama kahvaltim hafifti aksami da erken yedim insallah dengelenir
Hahahahaha biliyormmmmDeliyi deli iyi anlarrr gel gardaşimmm
senin beni yarim opme luksun yoohhAhahahhh hastalari yarim öpek panpa#çaktirma
Bana pasta yollaaaa acayp cnm cekti ama.ben kakaolu fistkli isterm yada blmiormm iste gonder bisiyler oofofofofoAyy yedim biraz fazlacanaama kahvaltim hafifti aksami da erken yedim insallah dengelenir
Ben yemek yemedigimde eksi goremiyorm bende bi tuhaflik var galibaBen yarın akşam yemeği yememe kararı aldım perşembe diyerekten umarım faydasını görürüm gençler.
Bir de biraz sonra ilk defa hocasız trafiğe çıkacağım, kendimi gaza getirdim dua edin baaa
Ben yemek yemedigimde eksi goremiyorm bende bi tuhaflik var galibazaten yanlis bisii onun yerin3 erken ve hafif beslenn cnm.
Hadii dikkat sur bakalm
Hahahahaha biliyormmmm
senin beni yarim opme luksun yoohh
Ye ama salata yogurt falan boyle hafif seyler yiyebilirsin balimm ayy hadii bakalim dikkatli sür hayirli yolculuk ossunBen yarın akşam yemeği yememe kararı aldım perşembe diyerekten umarım faydasını görürüm gençler.
Bir de biraz sonra ilk defa hocasız trafiğe çıkacağım, kendimi gaza getirdim dua edin baaa
Insallah cnmmBen de ilk defa deneyeceğim bakalım benim vücudum nasıl tepki verecekcuma is coming
MuckkGocaman öperem bende bu da belgesi
hahaha sen ye yeYuhh kizz binimm negenn gozumm kalsin @ParteMoralll gisgandimmm dizatiii bagaaa kimin gozu degdii ogun pirinc lapasi yaptim 700 gr eksik ciktimm ve cuma gunu dugunde yidim ertesi gun artidayimmm veee hala ayni dvmm bi maşallah dimediniz hepinizi tohatliyomm sindide ac kalimm bi gr eksilme yokk yeni diyetimide uygulayamadimmm affffff allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?