Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy yedim biraz fazlacanaama kahvaltim hafifti aksami da erken yedim insallah dengelenir

Ben yarın akşam yemeği yememe kararı aldım perşembe diyerekten umarım faydasını görürüm gençler.
Bir de biraz sonra ilk defa hocasız trafiğe çıkacağım, kendimi gaza getirdim dua edin baaa

Ben yarın akşam yemeği yememe kararı aldım perşembe diyerekten umarım faydasını görürüm gençler.
Bir de biraz sonra ilk defa hocasız trafiğe çıkacağım, kendimi gaza getirdim dua edin baaa
Ben yemek yemedigimde eksi goremiyorm bende bi tuhaflik var galiba zaten yanlis bisii onun yerin3 erken ve hafif beslenn cnm.
Hadii dikkat sur bakalm

Ye ama salata yogurt falan boyle hafif seyler yiyebilirsin balimm ayy hadii bakalim dikkatli sür hayirli yolculuk ossun

Sabah menum domatesli biberli peynirli omlet 7 zeytin 2 kk peynir 2 bardak çay ictim.Öğlen 1.5 küçük lahmacun aksam 2 yk barbunya 2 biber dolmasi yedim.45 dakika yürüyüş yaptim.2 kez yogurt kürü ve 3 bardak yeşil cay ictim.

Menüm..
Sabah: kıymalı yumurta, kk peynir, domates, salatalık..
Akşam: bir tabak kuru fasülye, iki kaşık pilav, yoğurt, bir dilim pasta..

BitmeyenUmidim canımın gözü kalmıştır canım sende Ödemdir sıkıntı yapma bence

Yuhh kizz binimm negenn gozumm kalsin @ParteMoralll gisgandimmm di zatiii bagaaa kimin gozu degdii ogun pirinc lapasi yaptim 700 gr eksik ciktimm ve cuma gunu dugunde yidim ertesi gun artidayimmm veee hala ayni dvmm bi maşallah dimediniz hepinizi tohatliyomm sindide ac kalimm bi gr eksilme yokk yeni diyetimide uygulayamadimmm affffff allahım

Menu
Sabah 7 de peynir zeytin
Ogle bahcedeydim ay cekirdegi biciyordum yaş ay cekirdekten iki avuc citledim.kurusu bi avuç oliyy
Aksam 20.00 tavuk incik 3 tane sayilirr iki lokmalik simit iki kasik yogurt maden suyu
3lt su spor bahcede calistimm

Ben de ilk defa deneyeceğim bakalım benim vücudum nasıl tepki verecek cuma is coming
Insallah cnmm
Gocaman öperem bende bu da belgesi
Muckk
hahaha sen ye ye DelyDoly diyosa dogrudur gozn kalmistr bende

Insallah cnmm

Muckk
hahaha sen ye ye DelyDoly diyosa dogrudur gozn kalmistr bende

Iyyylemi uyyyyylemii oyyyleniii himmm binim gozum yyeşil degelll olsaaa hipinizi kilo aldirirdimmm misilaaa kesssskemmm bendee SekerPancarii gibi zayiff bi hatunnn olsemmm kessskemmm :)))) sindi oda kilo alirmis dün kek yidi yaa immmm

Kizzzz bi haftadirrr 81 kilodaydimm yarinn kac olmusumdurr acepp pirinc lapasinda 700 gr eksideyddim ertesi gun 81di bida tobeee beni icce kabizz etti bi gr bile vermedimdi belkim yarinn bi supruzz olurr inş. .partiss iyilesstinmi sekerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…