Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizzzz bi haftadirrr 81 kilodaydimm yarinn kac olmusumdurr acepp pirinc lapasinda 700 gr eksideyddim ertesi gun 81di bida tobeee beni icce kabizz etti bi gr bile vermedimdi belkim yarinn bi supruzz olurr inş. .partiss iyilesstinmi sekerrrr
Kızz pirinç lapası dediğin günboyu 3 öğün mü yedin nettin merak ettim bak artı birde vallah şekerde kilo aldıı ise yandın

Almişim tabikiii 600 gr olsun kiii bugun az yerim gider hemen

Kizzzz bi haftadirrr 81 kilodaydimm yarinn kac olmusumdurr acepp pirinc lapasinda 700 gr eksideyddim ertesi gun 81di bida tobeee beni icce kabizz etti bi gr bile vermedimdi belkim yarinn bi supruzz olurr inş. .partiss iyilesstinmi sekerrrr
Artida msn yani şuan kizz

Kızz pirinç lapası dediğin günboyu 3 öğün mü yedin nettin merak ettim bak artı birde vallah şekerde kilo aldıı ise yandın

Kizzz evettt üç öğün yidimm yimezz.olaydimm bide kabiizz oldumm icee suu bile faydaetmddi sporda anaam sorma tobee bida böyle sok diyete gerek yokk bi günlük eksideyddim eryesi gun tamm 81 bi hafta boyle oldumm yarinnn inerimm ins yaaa dikjat ettim bu haftaa

Kizz almisss bileee :))) keskemmm partiss gibi olsemmmm keskemm
Yokk kizz partiss inadinaa virirr oo almazz he bu hafta hastaydi bi kilo gitmistirr

Ben sana yapma dedim oyle seyler yalan eksi onlarr cnm :)
Kizz almisss bileee :))) keskemmm partiss gibi olsemmmm keskemm
Yokk kizz partiss inadinaa virirr oo almazz he bu hafta hastaydi bi kilo gitmistirr
kiz sussss nazar ettn bee

Ahahahahhaha gözler kalbinn aynasıdırrr..Değmiş snakim zannımcaa
Dimi dimi
@ParteMoralll kanma senn bu kizlara bennn hicc böyle yaparmiyimm hele arkidisimeeee
birak yaa sen gorursun

Binimmm gözüm ziytinnn gozluyumm pehhh guzelimmm sisko sisskoo niye ben siskoo olummm sizzz zayifff haaa partisss bende sen gibii zayifff olcemmm
kizz herifte inaniyyy banaaa sen devam et böyle kilo vermen durursa bile sonra devam eder siniii takdirr ettim diyii kizzz ayyy insss devamii gelirrr yaa​

Olllllll ama bu beslenmeyle zor hey gidi hey biz boylemi verdikkk.. ben suan gevsek sekildeyim asla ver3m3zdim yillar surer boyle baaak ben cogundan 4.5 ayda kurtulmustumm sen kaplumbaga gibisin boylee zoorr

Olllllll ama bu beslenmeyle zor hey gidi hey biz boylemi verdikkk.. ben suan gevsek sekildeyim asla ver3m3zdim yillar surer boyle baaak ben cogundan 4.5 ayda kurtulmustumm sen kaplumbaga gibisin boylee zoorr
Vayyhh vayyhh hey gidi gunler ben kizima cikilata yedirirken elime bulaşani bile yalamazdim siz düşünün çoğunu 3 ayda verdim sonra basladi kacamaklar zaten sonra da yavasladi kilo vermem

Vayyhh vayyhh hey gidi gunler ben kizima cikilata yedirirken elime bulaşani bile yalamazdim siz düşünün çoğunu 3 ayda verdim sonra basladi kacamaklar zaten sonra da yavasladi kilo vermem
Yani benm icin kgma gore 6larda kacamak normal geldi aslnda hic olmasa dhaa iyi yada normal beslenmeyle verilmzki biraz ski yapilmasi lazm.
Ben okadr verdigim halde sıkı yapinca 1-1.5 veriyorum yani daha cok vermesi lazim. Biraz hem gaza gelir boyleceeee..
Bende yemkler agzimin suyu akardi kizimla esime pisirirken ah ahh ama azmin sonu zafeeeeer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…