- 6 Ocak 2015
- 13.997
- 72.318
- 798
- 44
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #162.261
Kızz pirinç lapası dediğin günboyu 3 öğün mü yedin nettin merak ettim bak artı birde vallah şekerde kilo aldıı ise yandınKizzzz bi haftadirrr 81 kilodaydimm yarinn kac olmusumdurr acepp pirinc lapasinda 700 gr eksideyddim ertesi gun 81di bida tobeee beni icce kabizz etti bi gr bile vermedimdi belkim yarinn bi supruzz olurr inş. .partiss iyilesstinmi sekerrrr
Almişim tabikiii 600 grIyyylemi uyyyyylemii oyyyleniii himmm binim gozum yyeşil degelll olsaaa hipinizi kilo aldirirdimmm misilaaa kesssskemmm bendeeSekerPancarii gibi zayiff bi hatunnn olsemmm kessskemmm :)))) sindi oda kilo alirmis dün kek yidi yaa immmm
Artida msn yani şuan kizzKizzzz bi haftadirrr 81 kilodaydimm yarinn kac olmusumdurr acepp pirinc lapasinda 700 gr eksideyddim ertesi gun 81di bida tobeee beni icce kabizz etti bi gr bile vermedimdi belkim yarinn bi supruzz olurr inş. .partiss iyilesstinmi sekerrrr
Kızz pirinç lapası dediğin günboyu 3 öğün mü yedin nettin merak ettim bak artı birde vallah şekerde kilo aldıı ise yandın
Afiyet olsun canimm kuzuna da hayirli uzun saglikli nice yillaar iyiki dogmusSekerPancarii bugün kızımın doğum günüydü eşim pasta almış karamelli baska bişey konuşsam olacakmış yani dayanamadım yedim bir dilim
Kızz pirinç lapası dediğin günboyu 3 öğün mü yedin nettin merak ettim bak artı birde vallah şekerde kilo aldıı ise yandın
Ahahahahhaha gözlerKizz almisss bileee :))) keskemmm partiss gibi olsemmmm keskemm
Yokk kizz partiss inadinaa virirr oo almazz he bu hafta hastaydi bi kilo gitmistirr
Ben sana yapma dedim oyle seyler yalan eksi onlarr cnm :)Kizzzz bi haftadirrr 81 kilodaydimm yarinn kac olmusumdurr acepp pirinc lapasinda 700 gr eksideyddim ertesi gun 81di bida tobeee beni icce kabizz etti bi gr bile vermedimdi belkim yarinn bi supruzz olurr inş. .partiss iyilesstinmi sekerrrr
kiz sussss nazar ettn beeKizz almisss bileee :))) keskemmm partiss gibi olsemmmm keskemm
Yokk kizz partiss inadinaa virirr oo almazz he bu hafta hastaydi bi kilo gitmistirr
Dimi dimiAhahahahhaha gözlerkalbinn aynasıdırrr..Değmiş snakim zannımcaa
birak yaa sen gorursun
Olllllll ama bu beslenmeyle zor hey gidi hey biz boylemi verdikkk.. ben suan gevsek sekildeyim asla ver3m3zdim yillar surer boyle baaak ben cogundan 4.5 ayda kurtulmustumm sen kaplumbaga gibisin boylee zoorrBinimmm gözüm ziytinnn gozluyumm pehhh guzelimmm sisko sisskooniye ben siskoo olummm sizzz zayifff haaa partisss bende sen gibii zayifff olcemmm
kizz herifte inaniyyy banaaa sen devam et böylekilo vermen durursa bile sonra devam eder siniii takdirr ettim diyii kizzz ayyy insss devamii gelirrr yaa
Vayyhh vayyhh hey gidi gunler ben kizima cikilata yedirirken elime bulaşani bile yalamazdim siz düşününOlllllll ama bu beslenmeyle zor hey gidi hey biz boylemi verdikkk.. ben suan gevsek sekildeyim asla ver3m3zdim yillar surer boyle baaak ben cogundan 4.5 ayda kurtulmustumm sen kaplumbaga gibisin boylee zoorr
Yani benm icin kgma gore 6larda kacamak normal geldi aslnda hic olmasa dhaa iyi yada normal beslenmeyle verilmzki biraz ski yapilmasi lazm.Vayyhh vayyhh hey gidi gunler ben kizima cikilata yedirirken elime bulaşani bile yalamazdim siz düşününçoğunu 3 ayda verdim sonra basladi kacamaklar zaten sonra da yavasladi kilo vermem
Afiyet olsun canimm kuzuna da hayirli uzun saglikli nice yillaar iyiki dogmus
Teşekkür ederim canlarımmmsarraf cimmm iyiki dogurmusun kizi allah sağlık li sihhatli hayirli uzunn ömür versin niceeeee yillaraaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?