Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Naber kizlaar yarin cuma bugün akşam yemeklerini çok hafif tutalimm ve erken yiyelim yemeklerimizi

Bi 15 kilo verdikten sonra insan yoruluyor ve kacamaksiz devam edemiyor bu cok normal bence kuzusum

Olllllll ama bu beslenmeyle zor hey gidi hey biz boylemi verdikkk.. ben suan gevsek sekildeyim asla ver3m3zdim yillar surer boyle baaak ben cogundan 4.5 ayda kurtulmustumm sen kaplumbaga gibisin boylee zoorr

Yok anam ben tusbaga gibi veririm benim saglik sorunum var ve 2000lik insilun yani seker ilaci kullanim hic halim yok surekli sinirlerim oynuyor felegim sasti çoğunda yatıyorum o derece yinede elimden geldigince sporumu ve hatta bahcede çalışıyorum daha fazla aç kalamiyorum timarhanelik olurum ben saglik problemimden soyluyorum yoksa sizi takdir edimmm.bilmiyotum bu ilaci kullandiysaniz bide endometriozis hastalık varsa beni anlarsinizz.

Önce sağlık tabi tatlim herkes kendine ne kadar besinin yetecegini bilir kalıcı gitsin de az az gitsin onemli degil

Önce sağlık tabi tatlim herkes kendine ne kadar besinin yetecegini bilir kalıcı gitsin de az az gitsin onemli degil

Sekercigim yavas veriyorum ama benim sirtimin yanlarinda etleer cikardi elimle tutunca cok fazlaa geliydi cok cirkindi hele sutyeni takinca sindi oo et yok bayagi fark var kilo az verdim ama dimekki yagdan verdigime eminim sirt etim gidincee...

Dogruu bide o var dimi zaten benm soylediklerim herhangi bir saglik sorunu olmayanlar icindi.

***14.TAKIM 481. ETAP***

ParteMoralll (66.4 / / /%)

brokenangel26( 101,4 / / /% )
selcanmehmetcan(80.3 / / / % )

Salihavaris(76.1 / / / %)paylaşim yetersizliğinden diskalife oldu
Meltemhz( 71.0/ / /%)
Elaalemi(64.2 / / / %)
htc71( 73.7 / / /%)

14.Takım Ortalaması:%

Merhaba fistiklarim
Menüm sabah
1 yumurta 1 ceviz kk peynir 1 dilim ekmek
Ara 1 incir
Öğlen salata 1 buttan çorba 1 yk pişmemiş şehriyeyle sıfır ekmek
Ara 2 incir
Aksam 4 gibi yemeğim yoktu dışardan gelmiştim 2 yumurta kırdım sucuklu 1.5 dilim ekmekle onu yedim
6 7 gibide 2yk sütlaç annem yaptı ondan yedim bide kavun kesti getirdi 3.4 parçada kavun yedim o kadan erkken saatte yedim kizmayin ha sade soda içtim demin şu yatana kadar 2.5 3 litre olur

Afiyet olsun canıkomm sabah 2 dilim ekmek öğle tost ekmek fazla mi olmus nee

Afiyet olsun canim boll süt olsun bebise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…