- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #162.281
Bi 15 kilo verdikten sonra insan yoruluyor ve kacamaksiz devam edemiyor bu cok normal bence kuzusumYani benm icin kgma gore 6larda kacamak normal geldi aslnda hic olmasa dhaa iyi yada normal beslenmeyle verilmzki biraz ski yapilmasi lazm.
Ben okadr verdigim halde sıkı yapinca 1-1.5 veriyorum yani daha cok vermesi lazim. Biraz hem gaza gelir boyleceeee..
Bende yemkler agzimin suyu akardi kizimla esime pisirirken ah ahh ama azmin sonu zafeeeeer.
Olllllll ama bu beslenmeyle zor hey gidi hey biz boylemi verdikkk.. ben suan gevsek sekildeyim asla ver3m3zdim yillar surer boyle baaak ben cogundan 4.5 ayda kurtulmustumm sen kaplumbaga gibisin boylee zoorr
Önce sağlık tabi tatlim herkes kendine ne kadar besinin yetecegini bilir kalıcı gitsin de az az gitsin onemli degilYok anam ben tusbaga gibi veririm benim saglik sorunum var ve 2000lik insilun yani seker ilaci kullanim hic halim yok surekli sinirlerim oynuyor felegim sasti çoğunda yatıyorum o derece yinede elimden geldigince sporumu ve hatta bahcede çalışıyorum daha fazla aç kalamiyorum timarhanelik olurum ben saglik problemimden soyluyorum yoksa sizi takdir edimmm.bilmiyotum bu ilaci kullandiysaniz bide endometriozis hastalık varsa beni anlarsinizz.
Önce sağlık tabi tatlim herkes kendine ne kadar besinin yetecegini bilir kalıcı gitsin de az az gitsin onemli degil
Dogruu bide o var dimi zaten benm soylediklerim herhangi bir saglik sorunu olmayanlar icindi.Yok anam ben tusbaga gibi veririm benim saglik sorunum var ve 2000lik insilun yani seker ilaci kullanim hic halim yok surekli sinirlerim oynuyor felegim sasti çoğunda yatıyorum o derece yinede elimden geldigince sporumu ve hatta bahcede çalışıyorum daha fazla aç kalamiyorum timarhanelik olurum ben saglik problemimden soyluyorum yoksa sizi takdir edimmm.bilmiyotum bu ilaci kullandiysaniz bide endometriozis hastalık varsa beni anlarsinizz.
Ben var sana katilmakBi 15 kilo verdikten sonra insan yoruluyor ve kacamaksiz devam edemiyor bu cok normal bence kuzusum
Ahhh kafammmmIyilestim yaniii burdayimmm ayaginizi denk alin
Kendini nasil biliyosunAhhh kafammmm
Bilmemmm mii cankus senii kilo kocumsun benim valal ben inceliyorum lakin tartiya yansimiyor yaaaKendini nasil biliyosun
Allaa alaa kotu2 bir sey mi oldu kiii son etkinligi de mi öyle
Afiyet olsun canıkommSabah menum4 dlm sck 2 yumurta 5 zeytin 1 kk peynir 2 dlm çavdar ekmegi 3 bardak çay içtim.Öğlen tost aksam 4 yk barbunya 2 biber dolmasi yedim.3 bardak yesil cay 1 yogurt kürü ve 75 dakika yürüyüş yaptım.4 lt yakin su içtim
Afiyet olsun canim boll süt olsun bebiseMerhaba fistiklarim
Menüm sabah
1 yumurta 1 ceviz kk peynir 1 dilim ekmek
Ara 1 incir
Öğlen salata 1 buttan çorba 1 yk pişmemiş şehriyeyle sıfır ekmek
Ara 2 incir
Aksam 4 gibi yemeğim yoktu dışardan gelmiştim 2 yumurta kırdım sucuklu 1.5 dilim ekmekle onu yedim
6 7 gibide 2yk sütlaç annem yaptı ondan yedimbide kavun kesti getirdi 3.4 parçada kavun yedim o kadan erkken saatte yedim kizmayin ha sade soda içtim demin şu yatana kadar 2.5 3 litre olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?