Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Afiyett olsunn tatlimm

Menum sabah .yulafli omlet ve kavun
Ogle erik yalan soylemeyimm
Akşam misafirim vardi firinda incik bir tan yagsizz,samirsak sogan pişmiş bol,3 dilim patitis ne hassa 4kupa sekersiz çay ictim ve soda
3 lt su 30 dk yürüyüş yapildi birazdan cikip yine 30 35dk bilmimm belkim.bi saat yaparim

Merhaba canlar, dışarıdaydım ancak geldim. Dediğim gibi bugün 14:00 dan sonra hiçbir şey yemedim ancak kahve ile kalori aldım.
Kahvaltı tama yakın kepekli lavaş, 1 kk tulum, 1 dilim hindi füme, 3 zeytin, nane domates,
Öğlen bolca müsli, 200 kalorilik çikolata (kaç haftadır yememiştim dayanamıyordum saate dayanamayarak yidim)
Akşam kızlarla buluştuk latte içtim baktım 107 kaloriymiş
Sanırım pek de bi kalori azaltamadım. Garip bir durum oldu. Ama itiraf edeyim dedim.
2 lt su, bolca yürüyüş buluşmaya eve her yere yürüdüm valla

SekerPancarii bugün kızımın doğum günüydü eşim pasta almış karamelli baska bişey konuşsam olacakmış yani dayanamadım yedim bir dilim
Kızının yeni yaşı hayırlı, uğurlu kutlu olsun canım :)) kaç kilo vermişin bir dilim olur :)) afiyet olsun

Evitt kızlar 45 dk yuruyus daha yaptim 30 dk gündüz zz . Yeni regl oldum anaam hele tatli istegimi sabah ve öğle meyveden aldim allahtan şanstan kavun sekerli cikmadi .. bu hafta cohh dikkatli olmamm lazimm. Arkadisler bugun ben dahil menulerimizde kacak olmuş.. ins yarin tartida bize supruz olmasinn bi haftadir ben 81 kiloydum virdigim 700 gr birgunde aldimdi durr bahh yarin birazz korkumm acikcasi ama bugun meyve haric bi hafta dikkat ettim..inş herkes ekside olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…