- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #162.301
Bilmiyorum canimmm aktif görünüyor ama takima gelmiyorAllaa alaa kotu2 bir sey mi oldu kiii son etkinligi de mi öyle
Sağol tatlimmmmAfiyet olsun canim boll süt olsun bebise
Bugün sck dayanamadim oglende misafir abam geldi gecen sen ismarladin simdide benn dedii.Valla sbaah beri ac gelmis hee hadi bari dedim.Ama 75 dakika yurudumm hee yanmistir benceeAfiyet olsun canıkommsabah 2 dilim ekmek öğle tost ekmek fazla mi olmus nee
Sagolasin canimm valla vicdann azabi cekiyorum.Biri gelipte yemek zorunda kalinca şükür kii fazla yürüdüm.DelyDoly Dolma bir tane olsa daha iyi olurdu canım ama sporunda güzel dengelenmiştir inşallah afiyet olsun
Allaa allaa ben gibi birine mi dellendi acepBilmiyorum canimmm aktif görünüyor ama takima gelmiyor
Kiz ne diskalifeysiiii sana dedi ya gecen hafta ben biraz izinli olayim dedi toparlanip gelicem dedi izinli yaz onu@salihavaris takima bir hafta ugramadigin için malesef diskalife oldunn
Bakcanım bu hafta 76.100 kusura bakmayın ya ancak girebildim
ben bi müddet izinli olayım canım..toparlanalım öyle devam edeyim olurmu
Afiyett olsunn tatlimmMerhaba fistiklarim
Menüm sabah
1 yumurta 1 ceviz kk peynir 1 dilim ekmek
Ara 1 incir
Öğlen salata 1 buttan çorba 1 yk pişmemiş şehriyeyle sıfır ekmek
Ara 2 incir
Aksam 4 gibi yemeğim yoktu dışardan gelmiştim 2 yumurta kırdım sucuklu 1.5 dilim ekmekle onu yedim
6 7 gibide 2yk sütlaç annem yaptı ondan yedimbide kavun kesti getirdi 3.4 parçada kavun yedim o kadan erkken saatte yedim kizmayin ha sade soda içtim demin şu yatana kadar 2.5 3 litre olur
Bilmemmm mii cankus senii kilo kocumsun benim valal ben inceliyorum lakin tartiya yansimiyor yaaa
Sabah menum4 dlm sck 2 yumurta 5 zeytin 1 kk peynir 2 dlm çavdar ekmegi 3 bardak çay içtim.Öğlen tost aksam 4 yk barbunya 2 biber dolmasi yedim.3 bardak yesil cay 1 yogurt kürü ve 75 dakika yürüyüş yaptım.4 lt yakin su içtim
Kizzzz noldu sen kime dellendin biseymi dedik bilmedenAllaa allaa ben gibi birine mi dellendi acep
Hahahahahahahahah ben varken kimse kimseye bisi diyemez tihatlarmmmm merak etmeeeKizzzz noldu sen kime dellendin biseymi dedik bilmeden
Yokkk kuzumm est. sizle alakasi yok suan yok zaten ne bileyim ters animmi geldi elektriklenmistik biriyle sonrada geldim gerii yeni baslamistim simdidee tam gazz devamm partemmm cansinnKizzzz noldu sen kime dellendin biseymi dedik bilmeden
Aynen tuttum kolundan dedmmYokkk kuzumm est. sizle alakasi yok suan yok zaten ne bileyim ters animmi geldi elektriklenmistik biriyle sonrada geldim gerii yeni baslamistim simdidee tam gazz devamm partemmm cansinn
Iyiiii kii de gelmisimmm cansinizz hepinizz tatlimmmAynen tuttum kolundan dedmmburaya geliyosun:) yanilmam been
Ben 3 kiloda kaçamağa başladım valla durum vahim galibaBi 15 kilo verdikten sonra insan yoruluyor ve kacamaksiz devam edemiyor bu cok normal bence kuzusum
Kızının yeni yaşı hayırlı, uğurlu kutlu olsun canımSekerPancarii bugün kızımın doğum günüydü eşim pasta almış karamelli baska bişey konuşsam olacakmış yani dayanamadım yedim bir dilim
Çok teşekkür ederim canımmKızının yeni yaşı hayırlı, uğurlu kutlu olsun canım:)) kaç kilo vermişin bir dilim olur :)) afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?