- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #162.321
İlk tohat bana gelsinki ben de kendime geleyimHahahahahahahahah ben varken kimse kimseye bisi diyemez tihatlarmmmm merak etmeee
Çok teşekkür ederim canımm
16 kilo vermişim dimi :) biraz hakettim ben de..
Son gün batış yaşamışız sanki biraz
Ben şimdilik tam bir kilo vermişim sabaha umudum bir 100 gr daha vermek. Ama bu rakam tam gerçekçi olmayacak farkındayım. Kahvaltı eder etmez en az 300 grmı kalıcı olarak gelecek.
Son gün batış yaşamışız sanki biraz
Ben şimdilik tam bir kilo vermişim sabaha umudum bir 100 gr daha vermek. Ama bu rakam tam gerçekçi olmayacak farkındayım. Kahvaltı eder etmez en az 300 grmı kalıcı olarak gelecek.
İlk tohat bana gelsinki ben de kendime geleyimregl günüm bugün tam gününe denk geldi ekside değilim malesef..
Sagolasin canimm simdii cay keyfi birazdan isbasii ayy uykumu aldigimm bir günüm yok lakin cokk mutluyumm eksimm süper insallah hepimiz eksideyiz 1. Olalimm bu hafta
***14.TAKIM 481. ETAP***
ParteMoralll (66.4 / / /%)
brokenangel26( 101,4 /100 /1.40 /%1.38 )
selcanmehmetcan(80.3 / / / % )
Salihavaris(76.1 / / / %)paylaşim yetersizliğinden diskalife oldu
Meltemhz( 71.0/ / /%)
Elaalemi(64.2 / / / %)
htc71( 73.7 /72.4 /1.300/%1.80)
14.Takım Ortalaması:%
Bu haftaa kesin 1.yizz tatlımm valla baksana sen de iyi vermişsin tebrik ederim.Gunaydin guzeller Ilk benden gelsin o zamaninşallah birinci oluruz
Geçen haftaki 73.7
Bu haftaki 72.4
Fark 1.300
Yüzdem 1.80(1.76dan 80 yazdım)
ilk ben paylaştımGunaydin guzeller Ilk benden gelsin o zamaninşallah birinci oluruz
Geçen haftaki 73.7
Bu haftaki 72.4
Fark 1.300
Yüzdem 1.80(1.76dan 80 yazdım)
Bende cevap yazdim ya kuzum 2 ay dolmadan izin alamiyor daha 2 hafta oldu listeye gireli etiketledim gelip cevap yazabilirdiKiz ne diskalifeysiiii sana dedi ya gecen hafta ben biraz izinli olayim dedi toparlanip gelicem dedi izinli yaz onu
Aynennn bu hafta kesin 1.yizz tatlım sıkma canını verirsin canımmilk ben paylaştımvalla hırs yaptım, sırf erkencikten sonucu görmek için 6'da kalktım. Korktuğum gibi de öylesine değil sanırım bu kilo gidişi yemek yiyince gram oynamadı
hakikaten birincilik gelecek galiba, olmasa da olur çok ii kilo vermişiz, hadi halaya
O zaman 300 gr vermis oluyosun kuzum cumadan hesapliyoruzSekerPancarii gecen hafta listede 80.3 yaziy cumartesi den itibaren 81kg dim sindi 80 kg aslinda bi kilo vermis olmuşum yüzdesi 1.23 nasil olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?