- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #162.341
Kaptann 1.Günaydın canlarimmmmm hayirli cumalaaarrr boll eksilerrşimdiden ne guzel eksiler var kahvalti yapip hemen geliyorumm
Tey tey teyilk ben paylaştımvalla hırs yaptım, sırf erkencikten sonucu görmek için 6'da kalktım. Korktuğum gibi de öylesine değil sanırım bu kilo gidişi yemek yiyince gram oynamadı
hakikaten birincilik gelecek galiba, olmasa da olur çok ii kilo vermişiz, hadi halaya
Şekersiz acı kahvee ismarlicamKaptann 1.olursak ne ısmarlıcann
Hatırı 40 yıl, kalorisi 0, üstelik cilde de ii gelii süper yaniiiŞekersiz acı kahvee ismarlicam
O zaman 300 gr vermis oluyosun kuzum cumadan hesapliyoruz
Herkese bende kahvee o zamannHatırı 40 yıl, kalorisi 0, üstelik cilde de ii gelii süper yaniiiben de istiremm
***14.TAKIM 481. ETAP***
ParteMoralll (66.4 / / /%)
brokenangel26( 101,4 /100 /1.40 /%1.38 )
selcanmehmetcan(80.3 / / / % )
Salihavaris(76.1/ //%) kendi isteğiyle ayrildi
Meltemhz( 71.0/ / /%)
Elaalemi(64.2 /62.9 /1.3 /2.02 %)
htc71( 73.7 /72.4 /1.3 /1.76%)
14.Takım Ortalaması:%
Herkese bende kahvee o zamann
Haftaya gorursun cnm takmaaaİlk tohat bana gelsinki ben de kendime geleyimregl günüm bugün tam gününe denk geldi ekside değilim malesef..
Gece biraz rahatsizlandim cnm agri kesici alip 11 de yattmistim. Ben ve erken uyumak@ParteMoralll kizz sesin solugun cikmiyy gece kusumm yarin icin heyacann yokmuu regl doneminde ödem atmak icin bi onerin varmi tecrubelisiniz sorem didim..
Gormemistir belki cocugu fln mi rahatsizdi bilmiyorm.Bende cevap yazdim ya kuzum 2 ay dolmadan izin alamiyor daha 2 hafta oldu listeye gireli etiketledim gelip cevap yazabilirdi
Tebrik ederm kusm
ancaaak gelebldmmmOzamannn yuzdesi 0.37 miiiregl donemindeyim asabiyimmm kiskandiimmm aglimmm catlimmm her duygu vaaarr bende....
Kiloo verenleri tebrikk edimm hakkat diyim hani benimm gozum degermissinşallah takim birinci oluyy partiss nirdesinn yazilari habire okunn kuzz yazzana kilonu astsolisler en son gelirmiss nirdesin bwybii
Been artidayimmmm tibrik ederim kendimiiiiiiii
67 olmusumyani 600 gram artidayim bana gore cook normaal
cunku duzgun beslenemedim baska bisey daha var onu yazmim
Valla ben iyilestim dedm ama yook dun aksam fena oldm smdide biraz kirik geziyorm. Pfff ne kotu birgunKankiss gel senle birbirimiz tohatliyakkama noerecen bu hafta iyi hastaydinnn saglik.olsunn iyi oldaa.vayyy ben noremm vayyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?