Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tey tey tey

O zaman 300 gr vermis oluyosun kuzum cumadan hesapliyoruz

Ozamannn yuzdesi 0.37 miii regl donemindeyim asabiyimmm kiskandiimmm aglimmm catlimmm her duygu vaaarr bende....
Kiloo verenleri tebrikk edimm hakkat diyim hani benimm gozum degermiss inşallah takim birinci oluyy partiss nirdesinn yazilari habire okunn kuzz yazzana kilonu astsolisler en son gelirmiss nirdesin bwybii

***14.TAKIM 481. ETAP***

ParteMoralll (66.4 / / /%)

brokenangel26( 101,4 /100 /1.40 /%1.38 )
selcanmehmetcan(80.3 / / / % )

Salihavaris(76.1/ //%) kendi isteğiyle ayrildi
Meltemhz( 71.0/ / /%)
Elaalemi(64.2 /62.9 /1.3 /2.02 %)
htc71( 73.7 /72.4 /1.3 /1.76%)

14.Takım Ortalaması:%

Binide yazz bari hihhh kilo 80 yüzde 0.37 vayyy anamm vayyy binn nirelere gidemmm vayyy birakinn benn gidemmm vayyyyy vasyyyy vayyyy

İlk tohat bana gelsinki ben de kendime geleyim regl günüm bugün tam gününe denk geldi ekside değilim malesef..
Haftaya gorursun cnm takmaaa
@ParteMoralll kizz sesin solugun cikmiyy gece kusumm yarin icin heyacann yokmuu regl doneminde ödem atmak icin bi onerin varmi tecrubelisiniz sorem didim..
Gece biraz rahatsizlandim cnm agri kesici alip 11 de yattmistim. Ben ve erken uyumak
Bende cevap yazdim ya kuzum 2 ay dolmadan izin alamiyor daha 2 hafta oldu listeye gireli etiketledim gelip cevap yazabilirdi
Gormemistir belki cocugu fln mi rahatsizdi bilmiyorm.
@ParteMoralll tatlımm partemmm niii ısmarlıyınnn bakk 1.400 gram verdimmm canımmm
Tebrik ederm kusm ben senden daha iyisini bekliyormmmm
ancaaak gelebldmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…