Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Regl doneminde oldugun icin az gitmistir canim haftaya daha cok gider uzulmee

Been artidayimmmm tibrik ederim kendimiiiiiiii
67 olmusum yani 600 gram artidayim bana gore cook normaal
cunku duzgun beslenemedim baska bisey daha var onu yazmim
Olsun kuzum hastaydin haftaya hemen toparlarsin ama yinede bi tahat atacamm

Uzulme saka bi yana vucudun direncsiz kalmis bir an once iyless iyi beslen haftaya bomba gibi gelcezzz verirsin sen ben inaniimm sanaaa uzulme ssglik olsunn
Uzulmiyorm cnm zaten hep kg vercem diye bi kural yok. Insallahh cnmm haftayaaa 79 olursunn bence.
Olacammm sana suzzz olcemm gor bakk tmm elimden geleni yapcam eger varyaa bu hafta kilo gitmesin ben bu vucudun bunyeyi ....... artik pes diyimmm
Insalllah hadi bakalim
Olsun kuzum hastaydin haftaya hemen toparlarsin ama yinede bi tahat atacamm
aynen kuşummmm.. tohat atmaaa suannnn sonra atarsinn

Uzulmiyorm cnm zaten hep kg vercem diye bi kural yok. Insallahh cnmm haftayaaa 79 olursunn bence.

Insalllah hadi bakalim
aynen kuşummmm.. tohat atmaaa suannnn sonra atarsinn
Listeye girinsene giz kilonuzu artida olunca da ayni hesap yapiliyo partiskom

Aynen öyle canım kaçamak yapmamam lazım..
eğer motive olacaksan önümüzdeki hafta birbirimizi sıkı takibe alabiliriz. İkimizde şimdiden bir haftalık hedef belirleriz ona göre kendimizi sıkarız. Kaçamak hallerde (ki umarım olmaz) ekstra hareket veririz birbirimize, ya da ertesi günden kısma gibi bir şey. Bu sayede sen de listeye girmiş olursun :) tabii ilacı kullanmaya devam edeceksen ve uyamama gibi bi durumun varsa ya da istemezsen yapmak zorunda değiliz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…