- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #162.361
Bu hafta skarsan 79 olursun cnmNiyse ben hazirlanim bi saat yol yurucem bir yere oturmam var aksam görüşürüz yaa hic sevinemedim kendi halimeee
Regl doneminde oldugun icin az gitmistir canim haftaya daha cok gider uzulmeeOzamannn yuzdesi 0.37 miiiregl donemindeyim asabiyimmm kiskandiimmm aglimmm catlimmm her duygu vaaarr bende....
Kiloo verenleri tebrikk edimm hakkat diyim hani benimm gozum degermissinşallah takim birinci oluyy partiss nirdesinn yazilari habire okunn kuzz yazzana kilonu astsolisler en son gelirmiss nirdesin bwybii
Valla ben iyilestim dedm ama yook dun aksam fena oldm smdide biraz kirik geziyorm. Pfff ne kotu birgun
Bu hafta skarsan 79 obursunm
Olsun kuzum hastaydin haftaya hemen toparlarsinBeen artidayimmmm tibrik ederim kendimiiiiiiii
67 olmusumyani 600 gram artidayim bana gore cook normaal
cunku duzgun beslenemedim baska bisey daha var onu yazmim
Uzulmiyorm cnm zaten hep kg vercem diye bi kural yok. Insallahh cnmm haftayaaa 79 olursunn bence.Uzulme saka bi yana vucudun direncsiz kalmis bir an once iyless iyi beslen haftaya bomba gibi gelcezzz verirsin sen ben inaniimm sanaaa uzulme ssglik olsunn
Insalllah hadi bakalimOlacammm sana suzzz olcemm gor bakk tmm elimden geleni yapcam eger varyaa bu hafta kilo gitmesin ben bu vucudun bunyeyi ....... artik pes diyimmm
aynen kuşummmm.. tohat atmaaa suannnn sonra atarsinnOlsun kuzum hastaydin haftaya hemen toparlarsinama yinede bi tahat atacamm
Listeye girinsene giz kilonuzuUzulmiyorm cnm zaten hep kg vercem diye bi kural yok. Insallahh cnmm haftayaaa 79 olursunn bence.
Insalllah hadi bakalim
aynen kuşummmm.. tohat atmaaa suannnn sonra atarsinn
Devlet var sekerpancari
ilaçtan dolayıysa haftaya daha disiplinli ve düzenli beslenip toparlarsın canım üzülme.Selam kızlar..
Malesef ben de 800 gr artıdayım..çok düzensiz yedim ve fazlaca ilaç kullandım iştahım çok açıktı..
Aynen öyle canım kaçamak yapmamam lazım..ilaçtan dolayıysa haftaya daha disiplinli ve düzenli beslenip toparlarsın canım üzülme.
karataya devam
eğer motive olacaksan önümüzdeki hafta birbirimizi sıkı takibe alabiliriz. İkimizde şimdiden bir haftalık hedef belirleriz ona göre kendimizi sıkarız. Kaçamak hallerde (ki umarım olmaz) ekstra hareket veririz birbirimize, ya da ertesi günden kısma gibi bir şey. Bu sayede sen de listeye girmiş olursun :) tabii ilacı kullanmaya devam edeceksen ve uyamama gibi bi durumun varsa ya da istemezsen yapmak zorunda değiliz.Aynen öyle canım kaçamak yapmamam lazım..
Türk kahvesimi diğer kahvedenmi canım :) alışmak lazım artık şekersiz sut tozsuz kahveyekendimeSekerPancarii adına acı kahve ısmarladım, afiyetle içiyorum
NOT: oldum olası sade kahveyi sevmişimdir, nasıl sevilmiyor anlamıyorum
türk kahvesi. Sade nescafeyi hiççç içemiyorum o mecburen sütlü.Türk kahvesimi diğer kahvedenmi canım :) alışmak lazım artık şekersiz sut tozsuz kahveye
Iyi bakalım canım incecik olalım fit olalım cirpi bacak olalimm yasasin zayıflıktürk kahvesi. Sade nescafeyi hiççç içemiyorum o mecburen sütlü.
Onunla ikindi arası yapıyorum genelde :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?