Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Görümcemler geldi yarim saat bi saat oturup gittiler Ankaraya geçiceklermis geri zaten son haftalari belki bi daha ugrayamam didi vidalaştık gittiler gitmeden bir bavul çikilata biraktilar ev cikilat kayniyo

***14.TAKIM 481. ETAP***

ParteMoralll (66.4 /67.0 / -0.6/%-0.90)

brokenangel26( 101,4 /100 /1.4 /%1.38 )
selcanmehmetcan(80.3 / 80.0/0.4 / % 0.37)

Salihavaris(76.1/ //%) kendi isteğiyle ayrildi
Meltemhz( 71.0/ 70.8/ 0.2/%0.28)
Elaalemi(64.2 /62.9 /1.3 /2.02 %)
htc71( 73.7 /72.4 /1.3 /1.76%)

14.Takım Ortalaması:% 0.701

Görümcemler geldi yarim saat bi saat oturup gittiler Ankaraya geçiceklermis geri zaten son haftalari belki bi daha ugrayamam didi vidalaştık gittiler gitmeden bir bavul çikilata biraktilar ev cikilat kayniyo
Ayy bizdede var benim gorumcwmde yurt dışında fındıklı filan var yeşil paketlerden ama ben yemiyorum bakip bakip sarılıp dolaba geri bırakıyorum hollandada benimki

Ayy bizdede var benim gorumcwmde yurt dışında fındıklı filan var yeşil paketlerden ama ben yemiyorum bakip bakip sarılıp dolaba geri bırakıyorum hollandada benimki
Bizimki Alaman bütün findikli koca koca çikilatlar var ama ben pek sevmiyorum onu hep ondan getirmisler şansıma ben pek yemem o yuzden

SekerPancarii birincilik hayali suya düştü

Ayy nasıl bu kadar düşük geldi 1 küsür bir ortalama görürüz diyordum (

Olur canım ben varım..ilacım bugün bitti şükür..

Ayy kurbanda gelioooo immhhhh gelsin kavurmalaaaar agzim sulandi

Ayy bayramaa yogunn gunler bizi bekliyoooo hic ugramayabilirm ugrayadabilirm belli olmaz.
Ilk gunu kurban isleriiiii olacak, gecesiiiii bu yaz ki ikinci tatilimi gerceklestirmek uzere yola cikicaaaaz

Iznemi ayrilsamm yoksaa grupca relaxmiyiz baby SekerPancarii

Yok kiz ne izni zaten bayramda kimse ugrayamaz firsat bulursak geliriz sıkıntı olmaz kavurmaaayagli yaglii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…