- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #162.381
Bendeeee sekersiz kahve askkkkkendimeSekerPancarii adına acı kahve ısmarladım, afiyetle içiyorum
NOT: oldum olası sade kahveyi sevmişimdir, nasıl sevilmiyor anlamıyorum
Ayy bizdede var benim gorumcwmde yurt dışında fındıklı filan var yeşil paketlerden ama ben yemiyorum bakip bakip sarılıp dolaba geri bırakıyorumGörümcemler geldiyarim saat bi saat oturup gittiler Ankaraya geçiceklermis geri zaten son haftalari belki bi daha ugrayamam didi vidalaştık gittiler gitmeden bir bavul çikilata biraktilar ev cikilat kayniyo
Bizimki AlamanAyy bizdede var benim gorumcwmde yurt dışında fındıklı filan var yeşil paketlerden ama ben yemiyorum bakip bakip sarılıp dolaba geri bırakıyorumhollandada benimki
:) Ben takimi devrettim sekerim yarismadan ayrildim özgürüm
Kizz demeee:) Ben takimi devrettim sekerim yarismadan ayrildim özgürüm
yok canim mezubiyete on kg var kendim devam ediyorum diyeteKizz demeeenere gittin kizzz mezun mu oldun ayyy ben sok hic haberim yok kiz anlat hele
***14.TAKIM 481. ETAP***
ParteMoralll (66.4 /67.0 / -0.6/%-0.90)
brokenangel26( 101,4 /100 /1.4 /%1.38 )
selcanmehmetcan(80.3 / 80.0/0.4 / % 0.37)
Salihavaris(76.1/ //%) kendi isteğiyle ayrildi
Meltemhz( 71.0/ 70.8/ 0.2/%0.28)
Elaalemi(64.2 /62.9 /1.3 /2.02 %)
htc71( 73.7 /72.4 /1.3 /1.76%)
14.Takım Ortalaması:% 0.701
Olur canım ben varım..ilacım bugün bitti şükür..eğer motive olacaksan önümüzdeki hafta birbirimizi sıkı takibe alabiliriz. İkimizde şimdiden bir haftalık hedef belirleriz ona göre kendimizi sıkarız. Kaçamak hallerde (ki umarım olmaz) ekstra hareket veririz birbirimize, ya da ertesi günden kısma gibi bir şey. Bu sayede sen de listeye girmiş olursun :) tabii ilacı kullanmaya devam edeceksen ve uyamama gibi bi durumun varsa ya da istemezsen yapmak zorunda değiliz.
Amaann kaptan dimeeGörümcemler geldiyarim saat bi saat oturup gittiler Ankaraya geçiceklermis geri zaten son haftalari belki bi daha ugrayamam didi vidalaştık gittiler gitmeden bir bavul çikilata biraktilar ev cikilat kayniyo
Enemm kaptana çukulatt gelmişşAmaann kaptan dimee
Bana yollaaaaa cnm cektiiii hic aklimda yoktu harbiden cnm cektiGörümcemler geldiyarim saat bi saat oturup gittiler Ankaraya geçiceklermis geri zaten son haftalari belki bi daha ugrayamam didi vidalaştık gittiler gitmeden bir bavul çikilata biraktilar ev cikilat kayniyo
Yok kiz ne izni zaten bayramda kimse ugrayamaz firsat bulursak geliriz sıkıntı olmazAyy kurbanda gelioooo immhhhh gelsin kavurmalaaaar agzim sulandi
Ayy bayramaa yogunn gunler bizi bekliyoooo hic ugramayabilirm ugrayadabilirm belli olmaz.
Ilk gunu kurban isleriiiii olacak, gecesiiiii bu yaz ki ikinci tatilimi gerceklestirmek uzere yola cikicaaaaz
Iznemi ayrilsamm yoksaa grupca relaxmiyiz babySekerPancarii
Anladim erikimm arada ugra buralara ozletme kendiiniiiyok canim mezubiyete on kg var kendim devam ediyorum diyete
Takim buyuk sorymluluk cocukla cok zor oluyordu artik buyudu daha yorucucansutr birakip kactim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?